25 Temmuz 2013 Perşembe

KESTİR GİTSİN YAHU ;) BİR GÜZEL İFTAR PİKNİĞİ EŞLİĞİNDE :)


Ne oldu peki sevgili okur, koca kişisine sinirlendim, sıcaktan bunaldım da n'oldu? E güzel oldu, gittim saçlarımı bi güzel kestirdim dün akşam. Çok uzamıştı ve benim de aslıma rücu etmemin zamanı çoktan gelmişti ;) Bi kuaför var Üsküdar'da, Doğancılar'a çıkarken, orda çalışan Süleyman diye bir çocuk var, o Süleyman benim saçımı nasıl güzel kesiyor her seferinde, nasıl tam ama tamı tamamına benim istediğim gibi kesiyor ;) Bu sefer de öyle oldu ve ben en son deyiverdim ki Süleyman'a "Çok güzel oldu, ellerine sağlık, sarılıp öpesim geldi seni şimdi" :)) Çok mutlu oldu o da ;) Neyse işte göstereyim dedim sizlere de, sevgili Nurtaç çekti bunları bu sabah üniversitenin terasında ;) Manzara da yakıyor di mi ;)
Siz de kestirin gitsin, nasıl rahatlıyor insan, hele upuzunken, kıpkısa yapınca saçları bir müddet kuşlar gibi hafif hissediyorsun :) Uzatıyosun da n'oluyo hem sevgili okur, atkuyruğu toplayıp duruyosun, şöyle bi havalı havalı saçlarını saldığın gün sayısı kaçtır ki hem? 
Sizi bilmem ama benim için kısa saç her zaman kolay, pratik ve de şık ;) 

Siz sormadan ben yazayım, sadece kestirdim, boyatmadım, kestirince böyle daha bi çıktı rengi sanki? 

********
Nehir'in arkadaşlarının anneleriyle ikinci kez iftar pikniğine gittik  dün akşam, ilkini hiç anlatmadım çünkü Temmuz ayının ortasında yağmura yakalandık, yaz yağmuru falan da değil, bildiğin sucuk  olduk, azcık maceralıydı o, resimler de çok kötüydü. Diyeceksiniz ki bunlar çok mu güzel? Haklısınız bunlar da karanlık ama en azından insanlar seçiliyor :)))
Üsküdar'da Songül'ün anlata anlata bitiremediği gizli saklı yerdeki parkı geçen piknikte, yağmur yüzünden sahile gitmekten vazgeçince biz de tecrübe ettik ve Songül'e hak verdik. Bu park tam bize göre, çocuk parkı var içinde, bol yeşillik var, tahta masalar var, halı saha bile var, üstelik de tenha ;) Sanırsın ki parkı kapatmışsın, o kadar tenha, yani çocuklar istediği kadar kudurabilir, gözün her dakika üstünde olmadan özgürce oynayabilir, gürültü yapabilir, biz yüksek yüksek seslerimizle konuşup gülüşebiliriz ;) Şimdi ben bu kadar anlatınca siz bu parkı merak ettiniz di mi, Üsküdar dedim dikkat ettiyseniz, semt söylemedim bile, söylemeyeceğim de çünkü ben buraya yazarsam eğer, onbinler parka akın eder ve park kapatılır Allah muhafaza ;) Park bizimdir, bizim kalacak arkadaş! ;) Çok mu istiyorsun öğrenmeyi, o zaman sana gizliden söylerim ama sadece sana ;)
 Herkes bişey yapıp getirince ve toplamda da 9 kadın olunca, nasıl güzel bir sofra oluyor bir bilseniz, yemek yok ama baştan anlaşalım, salata, börek, kek, poğaça vs ;)
Bütün kızlar toplandık, toplandık :)
Gönül, Gülcan, İlhan, Duygu, Aylin, Suna, Ayşe, Songül ;) 

31 yorum:

  1. Süper görünüyorsunuz:))Saçlar harika,hem şeklini hem rengini çok beğendim.Şimdi bu ablan da kuaföre gider,ben de bu renkten isterem diye bağırır:)))Bu arada sizin Üni.terasını görünce bir okul daha bitiresim geldi yani...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim Nilgün hanım :) Abartacak, bunca posta yazacak bişey yok aslında ama ben çok seviyorum bu modeli ve çok uzun yıllar da bi türlü düzgün, tam istediğim gibi kesen kuaföre rastlamamıştım, bu yüzdendir heyecanım :) Gidin vallahi siz de yaptırın ama rengini bilemiyorum, güneşten denizden çok açıldı rengi, isterseniz yine de sorarım kuaförüme boyanın rengini :)
      Ben üniversitede çalışıyorum ama sizi de öğrenci olarak bekleriz ;)
      Teşekkürler, sevgiler çok :)

      Sil
  2. bence de kısa saç gibisi yok valla şimdi tam kesimlik benimki de ve o dediğin yeri de merak ettim ama toplanacak kadar olduğu için tamamen bunalmadan kestirmicem diye söz verdim :) bakalım ne kadar dayanabileceğim.. birgün doğancılarda karşılaşırız belki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yılmaz Saç Tasarım, Doğancılara çıkarken hemen caddenin sağ tarafında, bi klinik var onu geçer geçmez ;) Mutlaka oraya kestirin ama Süleyman'a :)
      Demek siz de Üsküdar'dasınız, e komşuymuşuz :) Biz Zeynep Kamil'e yakınız, siz?
      Teşekkürler Nilgün hanım güzel yorumunuz için, sevgiler...

      Sil
    2. Yılmaaz :D yıllaaaar önce ben de bir gitmiştim kendilerine ama kim yapmıştı ne yapmıştı bilmiyorum :D sadece çok eski bir yer olduğunu biliyorum.
      Nilgün hanım bana hiiiiç yabancı gelmedi zaten.Aaacep diyorum, Nilgün hanımcımın yolu bizim anaokulundan geçmiş miydi?Ya birinin kızı olarak yada arkadaşı olarak tanıyormuşum gibi gibi.
      Nilgün hanımcıım, T.Y.S.D. Özel Mualla Anaokulundan yolunuz geçmiş miydii? Ayh çok merak ettim eheheheh.Cevap verirseniz çok sevinirim ;)

      Sil
  3. bencede çok güzel olmuş. ben de kısa saç sevenlerdenim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyisi di mi, yıka çık, model güzel olunca şekil verme derdi de yok :)
      Beğenmenize sevindim, çok teşekkürler Günlükçü Bayan :)

      Sil
  4. pekte yakışmış, maşallah.. böyle bir hava gelmiş.. aynı ruh haline geçen sene ben de bürünmüş, upuzun saçlarımı kestirivermiştim.. en doğrusunu yapmışım diyorum ben de senin gibi.. arada değişiklik iyidir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yaa Sevgicim, aynen öyle hissettim ben de, bi hava geldi sanki :) İyi yapmışsın, benim upuzun yıllardır hiç saçlarım uzun olamadı, sabredemiyorum çünkü, bi yerden sonra "Yeter yaa!" deyip kestiriveriyorum :)
      Sevgiler canım, öperim kuzuyu da...

      Sil
  5. Saçlar çok yakışmış. Güle güle uzatın.
    Aslında bir itirafta bulunacağım. Fotoğraflar da çok güzel ama ben sizin yazılarınızı seviyorum. Okurken yüzümde bir tebessüm oluşuyor.bazen de bir kahkaha..
    Siz de hep gülün.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Dolunay hanım, ne iyi ettiniz de yazdınız bu güzel yorumu, yüzümde kocaman bir tebessüme neden oldunuz ve sanırım bir müddet de götürür bu mutluluk beni :)
      Bilmiyordum yazılarımı okuduğunuzu ama keyifle okuduğunuza çok sevindim...
      Aslında benim yazmaktan başka da servetim ve çok da becerim yok zaten ;) Hayranlıkla izliyorum yaptıklarınızı, hatta her birine ayrı ayrı bayılıyorum, hem yaptıklarınıza hem de zerafetinize- tarzınıza ;)
      Teşekkür ederim, hep birlikte gülelim inşallah...
      Sevgiler

      Sil
  6. Çok güzel olmuş saçların . Hiç uzatma boşver böyle daha havalı.
    Bak Dolunay hanım da benim gibi düşünüyormuş,ee aklın yolu bir:)Sen yaz anacığım fotoğraf da koy tabii gözümüz güzellik görsün ama yazıların harika!İnsanda stres mtres bırakmıyor. Bak herkese söylemem ben bu sözleri,müfettişin bile yazım hatalarını bulup adamcağızın yüzünü kızartmış öğretmenim ben!

    Sevgiler canım,en kocamanından!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) N'apsam ben şimdi, bu güzel yorumlarla nasıl mutlu olduğumu nasıl ifade edebilsem?
      Dolunay Hanım da, siz de çok sevindirdiniz beni, bu güzelim yorumların kıymetini bilip iltifatınıza mazhar olmaya çalışacağım inşallah Nilgün Öğretmenim :)
      Yazarım ben yahu, üç kişi de kalsa okuyan, yeter ki sizin gibi okuyanlar olsun ilelebet yazarım ki :)
      Çok ama çok teşekkür ederim :)

      İMZA: HAVALI SAÇLI KOMİK KADIN :)

      Sil
  7. Güle güle kullanın... Gerçekten rahat, çok da yakışmış:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler cafemola mola :)) Rahat ki hem de ne rahat :))
      Ben de kendime en çok bu boy saçı yakıştırıyorum ayıptır söylemesi :)
      Sevgiler :)

      Sil
  8. saçlar yakıyor
    güle güle uzat :D

    sen adres vermesen de bu millet allem eder kallem eder o parkı bulur
    benden demesi :D hele de istanbul yanmaya başlamışken :)

    geçen bizim ikiz yeğenler geldi
    iftar sonrarı parka götürelim dedik evin hemen ilersi bildiğin çocuk parkı
    ama büyükler istila etmişler resmen
    çocukları sallayamadan geri döndük

    hangi ara o sofra toplandıda parka geldiler bilemedim
    ben bizim bulaşıkları anneme bıraktığım halde geç kalmışım vallahi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Teşekkür ederim Reyyancım, güle güle uzatır mıyım artık bilmem ;)
      Bulamazlar yaa, vallahi de billahi de bulamazlar çünkü gizli, kamuflajlı ;)
      Bu Ramazan iyice yaza geldi ya, o yüzden millet parklarda, biz de birkaç kez iftar pikniği için Kuzguncuk'ta sahilde, çocuk parkının da olduğu yere gittiğimizde adım atacak yer yoktu, erkenden gelip, masaları, sandalyeleri kurmuşlardı...
      O yüzden bir dahakine boşuna annene yıkatmayın bulaşıkları :) Hep birlikte iftardan önce gidip (yer bulabilirseniz tabii) parkta yapın iftarınızı ;)

      Sil
  9. Bayildimm saclarina,modelinede renginede,tam bende merak etmistim,ne hos bir renge boyatmissin diye ama boyatmamissin,evet kesilince daha net cikiyor rengi,gercekten cok hos,bizede az kaldi yarabbim ve ben bavullara onlarda bana bakip duruyor,sicak bi yandan! Son kirk yilin en kavurucu sicaklari,alisik degiliz,iyice mayistikk! sorma,sende olmasan kendime gelemicem,,iyiki varsin,sen hep yaz,kalemine saglik canim,piknik oaylarina hep acigimdir,ama burda onuda hep birlikte yapacak insan yok,ahlbuki bombos heryer! napalaim bunada sükür,görüsmek dilegiyle;

    son bes gün!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kısa saçın hatrına mıdır bunca güzel iltifat, hem kalemime hem saçlarıma :))
      Çok sağol Serpilcim :) Saçlarım aslında kendi rengine çok yakın bir renkti uzun zamandır ama bu yaz iyice açıldı güneşten denizden, ben de dokundurmadım, böyle gölgeli gibi hoşuma gitti, bakalım bir müddet daha böyle gider herhalde :)
      E sen de gel kestir ve göster bize de bakalım yeni saçlarını, hem senin hem de kızların :)
      Az kalmış ya, Salı günüydü di mi yolculuk, ne heyecanlısındır şimdi :)
      Bak işte sizde piknik yerleri çok ama insan yok, burda insan çok ama piknik yerleri hep kapılmış :) Allahtan burayı henüz keşfedenler yok, bizim piknik yerimiz oldu çok şükür bu park :)
      Şükür, bugünümüze bin şükür gerçekten de...
      Bu beş gün çabuk geçsin, tatildeki günlerin de tadına vara vara yavaşçacık geçsin inşallah :)
      Öperim...

      Sil
  10. evet esenciğim harika bir piknikti.....çocukların şenlendirdiği kahkahalarının çınladığı özlemlerin giderildiği ve tabiki çocukları sebep gösterip bizimde nemalandığımız birlikte olmaktan sohbetten zevk aldığımız bir pikniktiii...yorumlara aynen katılıyorum.....kalbinden geçeni samimiyetini yansıttığın içinden geldiği gibi yazdığın için seni okumak çok keyifli....özellikle koca kişisi her yazdığında bende hemencecik gülümsüyorum....seninde ömür boyu gülücükler yüzünden eksik olmasın:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) En güzeli buydu bence de, sakin sakin, telaşsız, çocukları düşünmeden ;) Yine yaparız şekerim, biz burdayız e park da orda (aman Songül yayma sen de artık şu parkın yerini, aramızda!) :))
      Vallahi bu postun bu kadar etkili olacağını, kalemimle ilgili bunca güzel yorum alacağımı bilsem çok önce kestirirdim saçlarımı :))
      Sağol arkadaşım, okuduğunuz sürece burdayım ;)
      Aminn, dileyelim de hep birlikte gülelim :)
      Öpüyorum çok...

      Sil
  11. Aman ne hoş ne havalı...Saçlar falan zaten çok güzel olmuş da,ben başka şeye takıldım.Bu tip saç modellerini o giydiğin etek ve tişort tarzı giysilerle kullanılmasını çok beğeniyorum.Sana da çok yakışmış.Kısa saç mevzusuna gelince,bende kısa kullanıyorum.Benimki seninkinin 4 de 1 i kadar sanırım.Üstelik de kendim kestim.Kuaför koltuğuna oturma fobim var,daral geliyor.Bu sebepten 20 dk lık bir saç kesme operasyonu 3 saat gibi bir zamanda anca hallediliyor kendim tarafımdan.Neyse yeni saçlarımızı güle güle kullanalım....Öptüm canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ;) Çok mersii Serpilcim ;) O giydiğim etek ve tişört tarzı benim tarzım zaten o yüzden çok sık o kıyafetlerleyim ben, bayılıyorum uzun eteklere ve ben de senin gibi kısa saça daha bi çok yakıştırıyorum :)
      Nasıl kesiyosun ki kendin? Ben de çok sevmem kuaförleri aslında, bi boya bi de kesime giderim, çok ender de fön için ama seninki büyük cesaret, e yapabiliyorsun demek ki, ne mutlu sana ;) Güle güle kullanalım saçlarımızı öyleyse şekerim :)

      Sil
  12. Ben de ne güzel reeenk diyenlerdenim :D kesimini çok beğendim zaten onu belirtmeye bile gerek yoktu ama :D kısa saç en iyisidir.Oooooh! en missssinden :D
    Ben o parkı çok merak ettim amaaaaa kulağıma fısıldasanaaa :D gelip gittikçe uğrarım sadece, söööz.İstila etmeyiz :P
    Öpüyoruum senii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi bir kaç ayda açıla açıla böyle oldu ben de bozulmasın diye tatil dönüşü sadece dip yaptırdım :) Yaa bir kısa saçlı olarak ne büyük nimet olduğunu sen de biliyorsun şekerim :)
      Söylerim ki sana parkın yerini, ama sakın annenin komşularına falan söylemeye kalkma e mi ;)
      Öpüyorum seni çok şekerim ;)

      Sil
  13. Yakıyor saçlar yakıyor, süper havalı olmuşsun:) Senden önce ben de kestirdim uzun saçlarımı bu boyda, ama bu benim tercihim olmadı, her zaman gittiğim kuaför bana kuaförlük anılarını anlatırken gitti saçlarım. Akabinde de İzmir sıcağında gözümün önüne düşen perçemler, ensemde duran saçlar çıldırttı beni, 15 tokayla saçımı topuz yaptım rahatladım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ;) Ooo hem de "Süper havala" he? Çok sağol Tuğbacım ;) İyi yapmışsın ama ara saç olunca da toplamak zor di mi, ben o yüzden hep toplanabilecek kadar kısa kestiriyorum :))
      İzmir'de de hiiiç çekilmemiştir, olsun bak İstanbul'dasın şimdi, bir dahaki gidişe kadar da uzar nasılsa :)
      Öperim ama en çok kuzuyu :)

      Sil
  14. Baştan başlayalım Esen :) o zaman şöyle diyelimmi iyiki eşine kızmışsın :) çünkü öyle yakışmışki saçların güle güle kullan :) renginin açılması çok hoş olmuş, modelide güzel. Birde yazılarını okumak keyifli çünkü çok keyifli anlatıyorsun, insan yüzünde gülümsemelerle okuyor :)
    Eee bu parkın adı konusunda gizlice bir iki konuşma yapalım bence :) şaka bir yana ne kadar güzel koskoca parkta kimsenin olmaması. İnsan ne kadar rahat eder, çok eğlendiğiniz belli zaten :)
    Keyifli, yüzünün bu fotoğraftaki gibi hep güldüğü günler diliyorum ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) İyi ki vallahi Aslı, iyi ki ;) De bundan sonra kızdığımda inşallah yine aynı yönteme başvurmam :)))
      Yakışmış di mi, çok seviyorum bu modeli :)
      Yazılarımı keyifle yazıyorum çünkü, o da size bir şekilde geçiveriyor demek ki bu da süper benim için :) Hele bu akşamki postu yazarken nasıl eğlendim anlatamam-ki konu aslında eğlenilecek bir konu değildi ;)
      Parkın adını fısıldarım sana ama sadece sana, tek başına gideceksin parka, ok?
      Evet vallahi çok rahat ediyoruz çünkü çocuklara rahat rahat bağırabiliyoruz :)))
      Aminn inşallah Aslı, hepimize olsun öyle güzel günler :)

      Sil
  15. Saçlar nefis, rengi de daha bir ortaya çıkmış. Ben de kestirdim biliyosun doğumdan sonra ve bir daha da zor uzar bence; sence?
    Kuaförün iyisi candır gercekten Esen sanslisin ama kuaförün de şanslı bence takdir etmeyi bilen musteri de candır. Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Sağol şekercim :) Biliyorum senin saçların benimkilerden de kısa :) Ne rahat di mi, hele Antalya'da başka türlüsü düşünülemez gibi. Ne diycem Antalyalı bütün kadınların saçları kısa mı :))
      Kuaföre sadece kesime gidiyorum, yani ben diyim senede bir, sen de iki ;) Buna rağmen çocuğa "Sarılıp öpesim geldi" dedim ya, helal olsun bana :))
      Öperim çok, sağol Ülkercim...

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.