29 Eylül 2014 Pazartesi

KEÇEDEN EVLİ, UĞUR BÖCEKLİ, CUPCAKE'Lİ VE DAHİ KALPLİ, AĞAÇLI MAGNETLER! TEKMİL-İ BİRDEN...

E o vakit ben Fatoş ile müsktakbel eşine "Yıldız barışıklığı" dileyeyim. Bir yastıkta, mutlulukla kocasınlar inşallah. Ve Fatoş'a da sanatıma verdiği katkı için bir kez daha teşekkür edeyim, :) "Sen nasıl istersen öyle olsun, kafana göre yap!" dediği için.
Sabırsız sanırdım kendimi, değilmişim, bu magnetler-özellikle de 35 adet uğur böceği magneti- ile ispatlandı. Bir haftaya sığdırdığım, gündüzleri aklıma gelen minik ayrıntılarla heyecanlandığım, aşkla, hevesle, güzel duygularla yaptığım bu magnetlerden ayrılmak zor gelecek, şans getirsinler hem Fatoş'a hem armağan edildikleri yeni evlerine :)



BUZDOLABI MAGNETLERİ 

UĞUR BÖCEĞİ MAGNET
Kabul, uğur böceklerinin  "Yetti gari!" dedirttiği anlar oldu, olmadı değil ama sonuçta, çok şeker oldular hepsi biraraya gelince :) 




UĞUR BÖCEĞİ MAGNET
KEÇE UĞUR BÖCEĞİ MAGNET
Ki yukarıda anlattığın an tam da şu fotoğraftaki andır ;)
Kahve ve çikolata az biraz hafifletse de, zordu işim yahu! 


KEÇE MAGNETLER
Bu evlerin yapımı ile ilgili Youtube kanalımda bir video yayınladık. İzlemek için tıklayınız ve abone olunuz çok rica edicem :) 


KEÇE KALP VE CUPCAKE MAGNETLER 


KEÇE AĞAÇ MAGNETLER
Çok seviyorum bu ağaçlarımı, öyle çok seviyorum ki,  onlara bakarken hayat gibi, gençlik gibi, aşk gibi, çocuk gibi güzel şeylerle, dileklerin bir bir, zamanla, sabırla, emekle gerçek olması, oldurulması gibi şeyler geçiyor içimden...


KEÇEDEN BUZDOLABI MAGNETLERİ
Sen ne diyorsun peki sevgili okur? Bana geçen güzel duygular ekrandan sana da ulaşıyor mu, sen de gülümsüyor musun bunlara bakarken ;) Mahallemden bir evi de bilabedel (yeni nesil sevgili okurlar için tercüme edeyim, "bedelsiz") sana ayırayım da güzel güzel komşuluk ederek geçirelim mi ömrümüzü :) 



KEÇE MAGNETLER
Bunlar da son eklenenler ;) 

Mutlu, bu magnetler kadar neşeli bir hafta olsun hepimize ;)


Not: 
Bu kurufasulye delirmiş mi? Nedir o öyle yahu, 10 tl'den aşağı değil kilosu? Ne sanıyor ki kendini Allahın kurusu ;) Aldık netekim, çocuklar bakliyat yesin diyerek, bulgur pilavıyla pişireceğiz akşama. Aldık ama burdan uyarıyorum kendisini, pardon uyarmıyorum, düpedüz tehdit ediyorum "Böyle giderse, yapayalnız kalırsın raflarda kuru! Haberin olsun, tahtını nohuta kaptırıverirsin, Ayağını denk al, makul fiyatlara in derhal!" :))


23 yorum:

  1. Sevgili Esen meşhurluğunun üstüne bide zenginlik eklendi bakıyorum maşallah gözümüz yok belirteyim şimdi ne diyo bu kız diyosun duyuyom muhasebeci paragöz tarafım ortaya çıktı :) şöyleki 12 ev o 12 evi aylık minimum 500tlye kiraya versen aylık 6000tl temiz para :)) ağaçların meyvalarını okutsan ki onlarda en az kuru kadar el yakıyolar döndün köşeyi haberin yok :)))kupkeklerle uğur böcüklerinide hesaba dahil etmedim onlarıda kiracılarına hediye edersin diye düşündüm :)))) ama onlarıda paraya çevirisen ki bence çevirebilirsin ooo hesabın içinden çıkamadım :) canım şaka bir tarafa hayran kaldım sabrınada işlerinede hele o alinin arada halalett oyununa eşliğinle bu kadar seyi yapabilmen takdire şayan...
    Ellerin dert görmesin seni mutlu ettiği kadar sahiplerinide mutlu etsin kocaman öptüm.
    Dipnot : Adres bilgilerini bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin hesap süper Sevil :) zengin oldum gitti valla :)) sen bana muhasebeci ol en iyisi, birlikte ne para kırarız :)))
      Ben de hayran kaldım bu sefer ama bir daha böyle bir iş çıkaramam gibi, yok yani, en azından uzun bir müddet almayayım :)
      İnşallah canım, şans götürsünler gittikleri yerlere :)
      Sevgiler, çok teşekkürler, öpücükler
      adres konusu tamamdır, sen de bana yolla ama e mi ;)

      Sil
  2. Sen yaparken ne hissediyorsan ben de bakarken onu hissediyorum, eminim herkes öyledir Esen'cim. Gerçekten sabırlısın, işin çok zor. Şahsen ben bu minnacık şeylerle uğraşacağıma koca bir dolabı boyamayı tercih ederim. Hayatta sonunu getiremem kesin yani. O yüzden seni tebrik ve takdir ediyorum. Her detay aşırı sevimli, uğur böcekleri de uğur getirsin dediğin gibi. Ellerine sağlık canım:)

    Not: Bu arada ben nohutu fasülyeden çok severim, size de afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar çok şeyi bu kadar kısa zamanda ilk kez yaptım Bahar, ben de çok şaşırdım kendime ama aslına bakarsan sizin o koca koca dolapları, kırk kere boyayıp,zımparalayıp, verniklemeniz de bana çok zor geliyor ;)
      Çok teşekkürler canım, amin :)
      Not: Nohutu biz de fasulyeden çok seviyor ve yiyoruz ;)

      Sil
  3. Ne desem bilemedim arkadaşım, sabır sınavını şaibesiz birincilikle bitirdin gözümde, tebrik ediyorum. İnce ince, en çokta gece ışığında... dikkat et kendine :) ellerine, gözlerine sağlık... Bende daha çok nohut severim ama arada aş erer gibi fasulyeyi de ararım, size de afiyet olsun, turşu da var mı turşu ? .... :))))))))))))))))))))))))))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahiden de bak sen deyince farkettim, hep geceleri çalışıyorum ben ;) Gündüz ışığında sadece hafta sonları, o da gezmek ve mutfak faaliyetleri dışında ;) Haklısın aslında, gözlerime dikkat etmem gereken yaşa geldim de geçiyorum bile Gülaycım :)
      Nohut bizim de favorimiz ;) Turşu vardı, hem de ne turşu, Ali Deniz yemelere doymadı :)
      Öperim çok güzel arkadaşım :)

      Sil
  4. Ben seçtim evimi, hatta haddimi aştım ikinciyi de gözüme kestirdim:))) Orda bir ev var uzakta diye şarkıyı bile uydurdum kendime göre:)) Uğur böcüklerinin hepsi birarada görsel şölen oldu resmen, hepsi ayrı emek ayrı göznuru, ellerine gözlerine sağlık Esencim. Kuru fasulye hakkında ise çok doğru yazdıkların, kış geliyor ya havaya girmiş kendileri :))
    Öpüyorum çok, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah Hülyacım, mantar ev senin zaten, ikinciyi de verdim gitti :)
      Ne güzeller birarada di mi :) Ben de çok sevdim ve çok da zor ayrıldım onlardan :)
      O fasulyenin havasını bozmak lazım ama :) Bir de lezzetli oldu ki sorma, azcık geçti sinirim :)
      öperim çok, sevgiler canım benim ;)

      Sil
  5. Esencim ben bu magnetlerin hepsinden istiyorum! Yarisi bana kalani hediye edilmek üzere,sahi nedir bu magnetlerin tanesi,bana postalarsin seneye gelince insallah! Emegine saglik bilegine kuvvet, sabrini takdir ediyorum,baya kücük seylerle ugrasiyorsun ama bende cok severim böyle mini mini seylerle ugrasmayi,cocuklarin sade tisörtlerine yine ordan burdan kestigim cicekleri,yerine göre futbol topu yerine göre pembeli sapka kiz resmi dikmeyi seviyorum! Aslinda evde dikis nakinasida var ama ben henüz hic kullanamadim,esimle annem Zeynep kücükken birseyler diktiler öylece kaldi:)) Cok becerikliyim cok!:=)

    Sevgiler canim,bayramda görüsmek üzere insallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Emin misin hepsinden istediğine, 70 tane toplamda çünkü :) Tanesini 6 tl den yaptım evlilerin, uğur böceklileri 4 tl den
      yaparım elbette seve seve :)
      çok sağol canım, e göstermiyorsun yaptığın tişörtleri, paylaşsana görelim :) Eminim çok güzeldir onlar da :) Hem de dikiş makinan var ve kullanmıyorsun? Ben çok tereddütteyim makina konusunda, almamak daha iyi bence bu aralar, derslerim başlayacak çünkü, bir de ona bulaşmasam iyi olur :)
      beceriklisin tabii, üç güzel çocuğun annesi olup beceriksiz olmak mümkün değil ki zaten :)
      Sevgiler, iyi bayramlar canım :)

      Sil
  6. Canım yaaa, acayip şenlik bir iş olmuş. Bir arada çok güzeller, sabrına da eline de sağlık. Bu arada senin sert çıkışını duyan fasulye de kesin inişe geçecektir, desteğini bulan nohut şımarmasın da :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kıyamadım molacım yaa, buzdolabımı şenlendirdiler, sökerken azcık feci oldum :)
      Çok sağol kuzum ;)
      İnşallah bakalım, takipteyim fasulyeyi :) Nohut şımarmaz, o bizim her daim baştacımız zaten :)
      Öperim çok

      Sil
  7. Arkadaşım epey uğraştın ama her biri o kadar detaylı, o kadar şirin oldular ki gittikleri evleri şenlendirecek, sahiplerini mutlu edecek bunlar. Ellerine sağlık, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de ne uğraşmak Esracım, büyükler çok zevkliydi ama 35 adet uğur böceği vazife gibi olduğundan azcık sıkıcıydı. İnşallah dediğin gibi olsun :)
      Çok sağol canım, öperim çok, sevgiler

      Sil
  8. çok güzel oldu hepsi canım ellerine sağlık :)) arkadaşına da uğur getirsin mutlu olsun inşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol semoşcum, eksik olma canım :) Aminn, inşallah, Allah bir yastıkta kocatsın diyeyim tekrar :)
      Öperim çok

      Sil
  9. şu kahve çikolata ne kurtarıcı, ne keyifli bir şey değil mi.
    ya sen ne sabırlı bir kadınsın. gerçekten 35 tane aynı işi yapmak bu kadar kısa sürede bu kadar güzellikleri ortaya çıkarmak , detaylı, incelikli .ellerine emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa Özlemcim, aynen :) Çok sevmem aslında ama sırf verdiği keyif yüzünden hafta sonları, kahvaltı sonrası koca kişisine kahvede eşlik etmeye bayılıyorum :)
      Çok sağol canım, ben de şaşırdım sabrıma ama söz verdiğim zamanda bitirdim çok şükür,sahibi de beğenince çok mutlu oldum :)
      Sağol canım, öperim çok

      Sil
  10. Canım benim çok şirin olmuşlar:) ama venim favorim senin iu evlerin, o kadar güzeller ki, içimi açıyorlar, ne bileyim belki hayalimdeki evi görüyorumdur.:) Çok öpüyorum seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol tubacım, nerelerdesin sen :) Yine boşladın bloğu, bakayım yeni bişeyler var mı ;)
      Evlerden istediğini seç, taşın, yerleş, komşu olacağız :) Hayalin gerçek olsun inşallah kuzum, tez vakitte :)
      Öperim çok

      Sil
  11. ben bakarken gülümsedim bir dolu güzel hissettim.hissetmemek mümkünmü? banada bir ev ayır komşun olayım.zaten neçok istedim olmadı doya doya kahve içip dedikodunun beline vuracağım bir komşu :)) dedikodu dediğime bakma sen lafı yetiyor zaten kendisinin içeriklerini almam ben.
    ellerine sağlık sevgili esen sabrına ve yansımasına hayranım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Alanay, anlattığın komşu özlemini ben de çok çekiyorum biliyor musun? İstanbul'da zor ama Yalova'da var öyle komşular ve komşuluklar :)
      Gel sen de, seç istediğin evi, akşam kahveye sendeyim :)
      Çok teşekkürler içten ve motive edici yorumuna, çok sağol :)

      Sil
  12. Hepsi birbirinden güzel olmuş, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.