21 Temmuz 2013 Pazar

BİR GÜZEL KEÇE ÇANTA, ENFES BİR POĞAÇA, ŞAHANE İRMİKLİ TOPLAR EŞLİĞİNDE ;)

 Hafta başı postumla karşınızda olmanın haklı gururunu yaşıyorum sevgili okur, gör bak hafta sonuna neler neler sığdırmışım ;) Öyle deme yav, benim için sahiden de pek çok şey sığdı bu hafta sonuna sevgili okur :) Bak bi önce, sonra hak ver bana, başlayalım mı öyleyse yaptıklarım-ettiklerim üzerinden sohbete ;) (Bu arada sen beni bilirsin ey sevgili okur ama yeni katılanlar için söylüyorum ki bunların hepsi "dalga" yok yani öyle övünülecek bir yeteneğim, benimki tamamen "Dar alanda kısa paslaşmalar" Çalışırken, anneyken, eşken, öğrenciyken bir de üstelik, yarım yarım, az az (ve elbette amatör ruhumu hiiiç kaybetmeden :) ama tad alarak yaptığım "çerezlikler" ;))

Keçe çanta ile başlayalım bakalım :) Cumartesi günü toplamda 3 saatte bitirdim bu çantayı :) Çabucak yani, çünkü keçe hem kesimi hem dikimi kolay bir malzeme, kumaş gibi derdi yok, aktı, yamuk oldu vs. gibi ayrıntılarla uğraşmıyoruz ;) Bu yüzden keçe sevilesi ve yapılası benim nazarımda, e öğretmenim de Mehtap Kaya olunca ;)
Arkadaşlar bilenler bilir ama bilmeyenler için "Keçeye başlasam mı?" diye düşünenler içindir bundan sonraki cümlelerim, siz dilerseniz geçiverin poğaçaya :)
Önce evimizdeki herhangi bir küçük boy karton çantayı kalıp olması için kat yerlerinden kesiyoruz. Kestiğimiz bir ön yüz bir yan parça bir de alt kısımdaki parça ile keçeye sabunla çizerek ve keserek 5 parça keçe elde ediyoruz...
 Bu kez iyice ayrıntılı çektim fotoğrafları, gözünüzde canlanabilsin yapım aşamaları diye :) Kalın keçe kullanmalıyız ki sağlam ve tok dursun çantamız, bende olan kalın keçelerin renklerini mor-krem (tam da krem değil ama diyemedim şimdi adını "ekru" mu yoksa?) pembe ve sapları için de koyu pembe seçtim, elimdeki keçeler azar azar olduğu için böyle renkli bir çanta oldu ama sanki tek ya da iki renkten daha güzel oldu  böylesi:) Önce çantamızın ön yüzüne ne koymak istiyorsak onları monte ediyoruz, yani süslüyoruz. Ben bu sene balonlara takmış durumda olduğum için bu kez kumaş yerine keçeden yine balon denemek istedim. (Nehir'e yaptığım panoda ve Dilara'ya yaptığım panoda kullanmıştım balonları daha önce) Ben balonların etrafını dikişle çevirdim ama numaradan, aslında onları yapıştırdım keçeye, dikmedim yani, e çünkü çok zor iki kat kalın keçeyi birbirine dikmek :) (Aramızda ama! Lütfen :) Sonra balonların ipliklerini işledim, sonra da sutaşı diktim fiyonk niyetine (siz de çok seviyor musunuz sutaşını?),  ortaya da bir süs çiçek, oldu işte ön kısmı, pardon bir de üst tarafına biye diktim en son aşamada.
Sonra tek tek parçaları birleştirdim, ayrıntılarını fotoğraftan gördüğünüz üzere, alt kısmını azcık kalın olsun diye üç kat keçe yaptım ve araya da bir karton koydum, e karton çantalarda da öyle ya hani, kopya çektim :) En alttaki kısmı dikmek kolay olsun diye de dikiş kısımlarına denk gelen iki kat keçeyi daha dar kestim ki tek katı dikeyim (Of yarabbi ne zormuş ayrıntılı anlatması, yoksa boşa mı anlatıyorum sevgili okur, "Ne anlatıyosun, anladık zaten fotoğraflarda" mı diyosun :(
Saplarını da iki kat diktim ki sağlam olsun, sonra yapıştırdım iç kısma, oldu bitti :) Kitaplarımı, sandviçlerimi taşımak için harika bir çantam oldu :) Bir yandan da sıkıntı aslında :( Şimdi karşıya geçerken vapurda, yolda izde millet sorup duracak, "Pardon, acaba çantanızı nerden aldığınızı sorabilir miyim" diye, ben de "Sorun tabii ama soran 1.000. kişisiniz, ben yaptım, tamamen, tasarımı da bana ait, işçiliği de, maalesef piyasada yok şekerim" diyeceğim, yüzümde kocaman bir gülümsemeyle :)))
********

Bu sefer piknik için gül böreği yapmayayım dedim kendi kendime dün akşam, şöyle kolaycacık bir poğaça yapayım ama tarifi güvenilir birinden almak lazım, çünkü poğaça yapma konusunda acemiyim diye de düşündüm. "E ne düşünüyosun kızım dedim sonra Leyla var ya, dükkanından belki sana bir tarif tavsiye eder" Etti sağolsun hem de bir değil iki:)  Şu tarifi seçtim, aslında zeytinli, domatesli, peynirli bir çörek tarifiydi ama "Poğaçaya da uyar" dedi :) Uydu vallahi, öyle güzel oldu ki, içini de onun söylediği malzemeyle (zeytinli, domatesli, salçalı, peynirli, kekikli, pul biberli, süper yani!)  yaptım.  Nasıl lezzetli, nefis bir poğaça oldu anlatsam anlamazsın sevgili okur, yap da kendin gör en iyisi :)) Orjinal tarife bakıp yapın ama e mi, benim tarifler acayip olduğundan bu kez yeltenmiyorum tarif vermeye ;)
Sağol Leylaaa, çok sağol, varol :) Ne iyi şey şu blog arkadaşlığı, sesine te Trabzon'dan ses veren, el uzatan birinin varlığı bloğum sayesindedir...
PEYNİRLİ POĞAÇA
(Tepsideki poğaçaların üstünde çörek otu olmayanlarının içinde bizim kuzular için sadece peynir ve kaşar var, o da lezzetli oldu ama asıl bomba ötekilerde :))

(Bu görünen yuvarlak tepsiden başka bir de dikdörtgen tepi dolusu daha var, tarif iki tepsilik yani, dikkatinize! :)
******

E tuzlu tamam (Farkettin mi sevgili okur ne çok "E" diyorum ben :( ) tatlı olarak ne götürmeli pikniğe? Onu da Nurtaç'ın verdiği tariften yapayım, hem kolay, hem lezzetli (Bu bizim çok sık yaptığımız soslu irmik tatlısının sütü eksik olanı, o yüzden tadını biliyorum ;)
Anlatıyorum tarifini, kısaca, çabucak, yaz sen de bi yandan eğer aklına yatarsa e mi Sevgili Okur :)
3 su bardağı süte 7 yemek kaşığı irmik, 7 yemek kaşığı toz şeker katıp pişiriyoruz. Muhallebi kıvamına gelene kadar (tarifte yoktu ama indirmeden azcık margarin attım içine, kapatınca da vanilya) Ara ara karıştırarak soğutuyoruz, sonra üstüne bir paket toz halindeki krem şantiyi bir yandan karıştırarak döküyoruz. Bir kase su alıyoruz ara ara elimizi ıslatalım diye ve başlıyoruz topları yuvarlamaya, sonra hooop hindistan cevizi (burdaki hindistan büyük mü yazılmalı sizce? E ülke ya sonuçta :)) kasesine, sonra da buzdolabına, hepsi bu, tarifte üstlerine de badem kondurulmuştu ama bizde yoktu. Sonradan düşündüm üstüne fındık olur, bir parça ceviz olur, bir de hindistan cevizine bulamak yerine incecik kıyılmış, ceviz ya da fındığa bulamak olur ;)
İRMİKLİ TOPLAR
**********
Cesur çocuğum tırmanma duvarına çıkmak istedi dün akşam avm'de, pek başarılı olamasa da e tecrübe etmiş oldu :))

Nehir kuzusunun saçları gitti bugün, kestiriverdik çünkü çok uzamıştı, çünkü hiç toplatmıyordu, çünkü taratmıyodu da. Kestirdik, kurtulduk ana-kız, bence çoook da yakıştı kuzuya ;)

Not: Ben yoruldum yazarken sana okurken Allah kolaylık versin sevgili okur, napalım Pazartesi postlarının kaderi bu :))
Mutlu, geçen haftadan çok  daha mutlu bir hafta olsun mu hepimize :)

32 yorum:

  1. aslında kendime hatırlatma yapmalıyım gece gece bu blog ziyaret edilmemeli diye.. zira ne zaman senin mideye gitmesi için yaptıklarını görsem canım çok fena çekiyor kabul edersin ki gece gece olmuyor bu işler. bunun yanında keçe olayını ufaktan ufağa büyütmüşsün sonrasın da ne yapacağın merak konusu. bir de yaptıklarını tamamen elinde dikiyorsun ya sırf bunun için bile kocaman tebrikler. ellerine sağlık.. gece gece sayfa okuru da ancak bu kadar yazabilirdi diye düşünüyorum. sevgiler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Haklısın şekerim ama ben de ancak o saatlerde uygun olabiliyorum, gündüz zaten oruçtan hiç yazmaya halim olmuyor :) Bir müddet idare et yani böyle :) Gece gece yapamazsın elbet ama şimdi yap iftara kadar ;) Yakın olsak çoktan yetiştirmiştim sana yaptıklarımdan ama emin ol o günler de gelecek :) Keçeyle oynamayı seviyorum, kolay geliyor :) Tebrik alacak kadar oldum mu, çok sağol :))
      Daha ne yazacaksın sağol Nurcanım :) Öperim...

      Sil
  2. Çanta,poğaça ve irmikli toplar çok güzel olmuş,ellerine sağlık..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Bağnu Taşer, hoşgeldiniz :) Görüntüleri kadar tadları da çok güzel oldu :)
      Sevgiler

      Sil
  3. Ahh ahh o keceleri bir tutabilsem ben de bir sürü oyuncak yapıcam da

    Ahh ahh

    Senin cantayi da çooook beğendim bu arada:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala mı Reyyancım yaaa, barış artık şu keçeyle :)
      Çok zevkli keçeyle uğraşmak, çook :)
      Olmuş di mi çantam :) Bugün kullanmaya başladım bile :)
      Teşekkürler yorumun için ;)

      Sil
  4. İlk dikkatimi çeken tabiki de poğaça oluyor ,ne de olsa bu saatlerde tek düşündüğüm yemek lütfen yani.Bende iftara isterim bir tepsi poğaça bende bende !!!tepsiyi kargoya veriver akşama izmir'de olur demi :) tabii kaldıysa, yoksa bitti mi beee !

    Yaptığı işi tane tane anlatıp bir de her aşamasını resimleyen blogculara hayranım, ben bu konuda hiç ama hiç iyi değilim. tabii iki parmak klavye kullanan biri olarak uzun yazılar yazmak hiç bana göre değil. sen tabii 10 parmak klavye kullanıyon su gibi yazıyon. ya benim gibi klavye özrü olan blogcular ne yapsın.
    Çok eğlenceli bir anlatım olmuş. ve de balonlu keçe çantan pek güzel ,pek şirin olmuş !!
    Güle güle kullan ,güle güle vapurda hava at çantanla :)
    Nehir dünya güzeli olduğu için, saçını asker traşı yapsa yine güzel olur.çok yakışmış bu saç modeli kesinlikle . Küçük dağcı Ali Deniz de pek havalı olmuş canım kaskıyla falan. ilerde yakışıklı bir dağcı olur belki
    Sevgiler enerjisi yüksek aile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın vallahi, ben de ne görsem sağda solda iftara yapmaya niyetleniyorum :) Bir tepsi duruyor hala, göndereyim vallahi :) Ya da atla uçağa gel akşam iftarı birlikte yapalım :)
      Her zaman öyle tane tane anlatamıyorum ama bu sıralar tek bir fotoğraf yerine aşamalarını da çekiyorum ki, belki bi faydam dokunur yapmak isteyenlere :)
      Haklısın öyle hızlı yazıyorum ki, kendim bile şaşıyorum ama mesela tatilde hiç post yapamıyorum çünkü bende q klavyede çok kötüyüm :)
      Çantamı bugün kullandım ama galiba uykuluydu vapurdakiler farketmediler bile çantamı :(
      :) Teşekkür ederiz teyzesi, Nehir kendisi de çok sevdi bu saçını :) Ali Deniz pek hevesliydi baştan ama sonra korktu biraz :)
      Sevgiler yorumları cana can katan sevgili Filiz ;)

      Sil
    2. ilerde özel uçağım olunca, sen poğaçaları fırından çıkarmdan ben orada olacam. o kadar zengin olmuşum ,özel uçağım olmuş istediğim yere istediğim vakit uçayım demi. ben zengin olsam, kahvaltıyı karadenizde ,öğle yemeğini egede, akşamı da akdenizde yerdim. zenginliğin tadı böyle çıkartılır canım :)

      Sil
    3. :)) Ne güzel hayal bu Filiz yaaa, süper valla, o özel uçakla da boş gitmez bizi de götürürsün belki İzmir'e :))
      Aminn diyelim ;)

      Sil
  5. Akşam gördüm,gelmedim.İrmik toplarını şimdi yemeğe geldim.Çok nefis görünüyor.Afiyet olsun.Deneyeceğim,haberin olsun:))Çanta da çok şık olmuş,ben de mi yapsam.Yapıyım da ev doldu,her gördüğümü yapa yapa:))Nereye koyarız bilmem.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Buyrun lütfen Nilgün Hanımcım, istediğiniz kadar alın :) Çok hafif bir tatlı oldu bi de soğuk yenince şahane :) Afiyet olsun şimdiden size :)
      Yapın vallahi, hediye edersiniz hiç olmadı, çok zevkle ve kısa sürede biten bir çanta oldu bu :) Terapi gibi bi manada ;)
      Teşekkürler güzel yorumunuz için, sevgiler :)

      Sil
  6. Esen'ciğim muhteşem bir iş çıkarmıssın.Renklerin uyumu modeli her şeyi ile çok güzel olmuş ellerine sağlık.(Kenar dikişleri gözümden kaçmadı çok muntazam yapmışsın)
    Poaçalarda nefis gözüküyor afiyet olsun.
    Sevgilerimle çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok sağol öğretmenim :) Yorumunu merakla bekliyodum Mehtap Abla, beğendin di mi, kenar dikişleri benim de dikkatimi çekti, "Aferin" dedim kendi kendime, dike dike daha güzel olmaya başladı sonunda :) Yapayım mı sana da böyle bir çanta ;)
      Teşekkürler, gel birlikte olsun diycem ama uzaktasın çok, inşallah acısını çıkarırız, ben yaparım sana bu poğaçalardan :)
      Ben de çok öpüyorum canım Mehtap Ablacım :)

      Sil
    2. Sende sağol Esen'ciğim.El işi böyledir yaptıkça elin alışır sonra eski yaptıklarını beğenmezsin.
      Senin ne kadar yoğun olduğunu biliyorum benim için kendini yorma.
      Belki önümüzdeki hafta İstanbul'da olacağım gelirsem ararım seni.

      Sil
    3. ;) Beğenmiyorum valla Mehtap Abla, "Ne uyduruk dikmişim" deyip burun kıvırıyorum :))
      Ne güzel olur, bekliyorum dört gözle ;)

      Sil
  7. Nasıl severim bu poğaçaları, anne poğaçası derim. Eline sağlık, Esen'cim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Aynen dediğin gibi Petek'cim, yumuşacık misler gibi, sanki azcık tombul çok sevecen, çok neşeli ama illa ki ev kadını bir anne eli yapmış gibi ;)

      Sil
  8. Ahhh ah ben bu çantadan yaparımmmmmm :) Çok şık olmuş . Poğaça için de afiyet olsun tekrar :) Öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Yap tabii, alasını yaparsın hem de :) Yaparsan göster bana da e mi? Poğaçalar afiyet oldu ve olmaya da devam edecek, bir tepsi daha var :)) Sen de çok sağol tekrar, çok makbule geçti ;)
      Öperim

      Sil
  9. Öğlen okumuştum yazını,araya neleer girdi neler,bilgisayarı bir açtım ki bu sayfada kalmış:)Çanta şahane olmuş canım ellerine sağlık,balon çok yakışmış;bir dahaki sefere çanta yaparsan karton değil de plastik plaka gibi birşey kullansan,rahat yıkayabilirsin hem ömürlük olur.Mamalar da nefis gözüküyor,ellerine sağlık yalnız ben een çok Nehir'i beğendim,çok güzel maşallah,saçları da çok yakışmış,çok güzel bir model bu:)Öperim kuzularını ve seni yanaklarından:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ;) Çocuk olunca araya her daim bişeyler giriyor mecburen :) Hay Allah Tuğba yaa keşke daha önce bilseydim plastik koyardım, hiç aklıma gelmedi nasıl yıkanacağı kağıtla :( Sağol fikir için, bundan sonrakileri öyle yaparım artık :)
      Nehir'e bu boy saçı ben de çok yakıştırıyorum, ara ara rapunzellik krizi tutsa da Allahtan kestiriyoruz çok uzayınca (acayip mi oldu bu cümle biraz ;) )
      Öperiz biz de seni ve tatlı kuzunu :)

      Sil
  10. EEee inci gibi çarpı işi yapan birinin dikişi de muntazam olur tabi ki.Bravo sana.Bir bravo da en ince ayrıntısına kadar işlediğin postların için.Kaç gündür yayın giremiyorum,bir üşenti sorma..Şimdi senden heves ettim hemen arşivime bakayım hazırda nelerim var.
    Bu arada poğaça da irmiklerde nefis gözüküyor,ellerine sağlık canım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Koltuklarım kabardı iltifatın karşısında Serpilcim :)) İlk diktiğim keçeleri bi görsen :( Neyse en azından iyiye doğru bir gidiş var :)
      Gördüm lavanta keselerini, birazdan okuyacağım tekrar :) Senin arşiv sağlamdır niye düşünüyosun ki yeni post için :) Benim avantajım hızlı yazı yazmak, yoksa emin ol bu kadar geveze olamazdım blogda :)
      Nefis olmuşlardı sahiden de :) Hem kolay, hem lezzetli olursa yaptığım yemekler değme keyfime :))
      Öpüyorum canım, sağol :)

      Sil
  11. Hafta sonu Nürnberg disinda oturan arkadsima kalmaya gittik,büyük kizi ayni bu tarifle benimde hep merak ettigim irmikli toplardan yapti!Ben aksam baklava yedigimden tadina bakamadim,sonra gece oldu namazlar kilindi filan oturduk sahur vaktine kadar,acikmadik ama tatli cekti canimiz,gelen giden bu toplara saldiriyor benimde canim cekti,cok meyve yedigim icin yiyemem sandim ama ,bir denedim! Muhtesem! insana bi tane daha bi tane daha deyip yediriyor!

    Yanliz kiloda aldiriyor!

    Ama olsun deger,Ramazandayiz cünkü... Seninde ellerine saglik canim.

    Nehirìn saclari cok yakismis annesi,ayni dertten muzdaripmisiz meger! Bizim saclarimizi bir görsen ücümüzünkide upuzun,benimki belime yaklasti,Türkiye`de kendi kuaförümde kestirmek istedigimden beklettim bugüne kadar,heleki Ilayda (6 yasinda ve cok mizmiz!),onunkiler erkek trasida olabilir yani hic farketmez!,o derece yoruyor beni,hep mizikliyor tararken!

    Bakalim merakla yeni modellerimizi bekliyoruz! Belki yayinlariz!

    kece cantan cok hos olmus,emeklerine saglik...

    Sevgiler sana Nürnberg`ten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lokum gibi di mi bu toplar :))) Bence de soğuk soğuk çerez gibi durmadan yemek istiyor insan :) Baklava da neymiş ki bunun yanında ;) Hem kalorisi daha az ;) Bi de boşver zaten Ramazan, o kadarcık tatlı yemiycez de napıcaz?
      Ben bir Nehir'le uğraşamazken sen üç uzun saçla uğraşıyorsun, takdir ettim seni ;) Uzun saç güzel ama zahmetli, bi de sürekli toplayınca pek bi anlamı yok diye ben de bugün kestirmeye gidiyorum ;) Sen İlayda'ya güzel kısa saç modelleri göster, beğensin içlerinden gelene kadar, kestiriverin gitsin :) Çocuk da rahatlar hem ;)
      Gösterin tabii yeni saçlarınızı bakalım biz de :)
      Çantayı ben de çok sevdim, her gün işe getirip götürüyorum :)))
      Sevgiler sana Beşiktaş'tan :) Selamlar bir de ;)

      Sil
  12. Benden bir itiraf öyle keyifli yazıyorsunki okumakta keyif veriyor :)
    Çantayı çok beğendim ve kesinlikle katılıyorum keçe çalışılması en kolay malzemelerden :) bir zamanalr asla keçe işi yapamam derdim ama biraz bişeyler yapmaya çalışıyorum şimdi. Birde üzerindeki o balonlar varya çok şekerler bayıldım ben, iyiki bu deseni seçmişsin çok yakışmış, hem balonlar özgürlük hissi veriyor dimi :)
    Sevgili Leyla'nın inanılmaz lezzetli tarifleri var, bayılıyorum yaptıklarına. Bende yapmak istiyorum ama poğaça özürlüyüm yaptığım her tarif taş gibi oluyor :(
    Nehir'in saçları böyle çok güzel olmuş çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel, ne şahane bir itiraf bu Aslııı :))) Keyifle yazıyorum gerçekten de ne mutlu bana ki keyif aldığınızı söylüyorsunuz :)
      Çantayı kafamdan yaptım, tasarladım, aklımda kalanları birleştirince, kendime bir model alıp onu direk yapmayınca daha çok hoşuma gidiyor :) Sen de yapsana, ne kolay, ne zevkli göreceksin :) Ben de yakın zamana kadar hiç elime keçe almamıştım, yapa yapa bu aşamaya gelebildim şükür ;) Mehtap Abla'nın yaptıklarını sen de görüyorsun, onları görüp de keçeden uzak kalamıyor di mi insan ;)
      Balonlara taktım zaten bir zamandır, çok hoşuma gidiyor ve aynen uçmakla eş anlamlı olan balonlar bana da özgürlüğü, ferahlığı çağrıştırıyor...
      Bu yaşıma kadar (yani 42 olmak üzereyken) ben de toplasan en fazla 5 kez denemişimdir poğaçayı, üstelik her hafta sonu börek yapan ben... Ama artık poğaçayla barışıyoruz, bu tarifle başla sen de, çok yumuşacık, mis gibi bir poğaça oldu Leyla'nın tarifi ;) Leyla bir hazine gerçekten de, tarifleri bir yana aktarım şekline de ayrı bayılıyorum :)
      Nehir'in saçlarını kıskanan annesi de bugün gitti kestiriverdi saçlarını :)))
      Sağol Aslı ;)

      Sil
  13. Ne güzel resimler bunlar.Poğaçada irmik toplarıda çok güzel görünüyor helede oruç olunca iki katı güzel görünüyor desem.Çocuklarda çok tatlı maaşallah.Ne güzel iki kardeş maaşallah.Ben böyle tatlı iki kardeş görünce oğluma kardeş olması lazım diyorum.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  14. ;) Çok teşekkürler, iftar öncesi yemek fotoğraflarına fazla bakmamak lazım ;)
    Kardeş güzel, arada kapışsalar da bence de imkan varsa tek çocukla kalmamalı, hem ikinci çocuk ilkinden daha kolay bakılıyor ve büyüyor emin olun :)
    Hayırlısı diyelim öyleyse, Ege'ye bir kardeş sizin dilediğiniz zamanda gelsin inşallah :)

    YanıtlaSil
  15. esence:))))bu isim sana cok yakismis
    balonlarina bayildim...icimdeki cocuk ruhu zipzip zipladi:)
    paylastigin her sey cok guzel
    sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi diyosun Cihan Abla, ben de çok sıradan buluyorum bloğumun adını, keşke azcık daha yaratıcı bişey koysaymışım :) Çünkü insanlar gibi bloglar da adlarıyla yaşıyorlar :) Sağol ;)
      Balonlar benim favorim bu yıl, daha da kullanırım bişeylerde ;)
      Benim paylaştıklarım ne ki, senin paylaştığın bütün güzel fotoğraflar, bahçeler, el emeği bi dolu güzellik yanında :)
      Öperim, adaşıma çok selamlar :)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.