26 Şubat 2019 Salı

MEYDAN OKUMA 19

19. En merak edilenlerden, baştan itibaren blog maceranı dinlemek isterim.

Blog yazmaya 2011 yılında başladım. Nasıl başladım, nerden esti? Bilmiyorum vallahi, düşündün düşündüm bulamadım. Önce yazdım, yazdım, yazdım, yazdım. Sık sık hem de, bıkmadan, sıkılmadan, çok amatörce. Hiç seo falan bilmeden, kuralsız, hesapsız, içimden geldiği gibi. Gerçi hep böyle yazdım. Günlük yazar gibi, en çok da çocuklarımı anlattığım anı defterleri gibi. Nehir'den İnciler'i yazdım en çok. Hiç bıkmadan, sıkılmadan. Sonra yaptığım yemek, börek, kek tariflerini yazdım zaman zaman. Ve hala döner bakarım onlara, blog benim bir nevi arşivim. Kişisel tarihim. Ruh halimi yansıttığım, yaptığım işleri paylaştığım, instagram yokken daha çok vakit geçirip, gönlümü hoş eylediğim bir mecra. Bir dönem buzz gibi soğusam da, bak şimdi ezgissimo sayesinde geç de olsa yazıyorum ya işte :) Devamı gelsin inşallah, hem bakarsınız belki ezgissimo bir başka etkinlik daha yapar böyle blogları canlandırmaya devam edecek :) 

Blog sayesinde pek çok güzel dostlar tanıdım. Hâlâ görüştüğüm canım arkadaşlarım var, içten, candan, aynı yöne baktığımız, birbirimize cesaret verdiğimiz, yüreklendirdiğimiz...
Sırf bu sebepten bile canım bloğum seni pek çok seviyorum..


1 yorum:

  1. Yazmak bahana dostluklar şahane
    İçimizden geldiği gibi devam

    YanıtlaSil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.