25 Şubat 2019 Pazartesi

MEYDAN OKUMA 17

17. Takıntı denmez belki ama, bazı eşyalara takılırız eskise de hep onları kullanırız ya, var mı senin de böyle takılıp kaldıkların ?

Takıldığım eşyalar var mı diye bir düşündüm ama yok sanırım. Yani hani çocukluktan beri yok gibi. Öyle lime lime olana kadar kullandığım ne bir oyuncağım oldu ne de bir kıyafetim. Lakin babamı kaybettikten sonra istedim ki, ondan kalanlardan bana hatıra olsun bazı şeyler. Misal çantamda bir tespihi var, evde de kutu içerisinde o çok sevdiği kalemleri. Hani ortaokuldaydık da, dönem ödevleri hep dolmakalemle dosya kağıtlarına yazılırdı. Biz işte o dönemler bir kısım kalemlerini heba ettik babamın. Ne sever kalemleri.. Bu arada bir yıla yaklaşmasına rağmen, hâlâ geçmiş zaman değil benim babam, şimdi ve gelecek zaman hep, öyle de kalacak sanırım. 
Kıymet bilmek çok güzel, değer vermek, pamuklara sarıp saklamak bazı özel nesneleri. Lakin bu konuda da öyle eksiğim ki... 
Yok diyecektim, takılıp kaldığım şeyler yok vallahi.. 

Muhabbetle.. 


1 yorum:

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.