17 Nisan 2020 Cuma

MEYDAN OKUMA-3

3. Bugün kendini hangi renk hissediyorsun? 

Bugün sabah biraz griydi. Alerjim son 1 ayda çok iyi olmasına rağmen, kullandığım ilaç etkisini azalttığından sanırım. Bu sabah ondan sebep ve dün akşamki boğaz ağrımdan sebep griydim ama kahvaltı ve kahve sonrası griden açık maviye döndüm. Balkonda kahve içtikten sonra işe geldim, baktım rengim kıpkırmızı zira yetişecek işler pek çoktu. Şimdi, ofisten çıkmadan hemen önce ise, tüm işleri tamamlamış olmanın verdiği duyguyla, pespembeyim :) 
Eve giderken, kapalı dükkanları ve hatta boşaltılmış, tamamen kapanmış dükkanları ve maskeli insanları gördükçe siyaha yakın olacağım yine.. Lakin akşam yemeğinden sonra beni kimse alamaz morun en güzel tonuna bürünmekten çünkü bu akşamki yapacağım nazarlık mor :) Ve hatta daha önceden yaptığım benzer mor nazarlığı paylaşayım :)
Uykuya varana kadar böyle ama uykuda da bembeyaz olacağım yine, huzurlu, sakin, dünyadan bi haber, Co yu da tamamen çıkararak aklımdan, misler gibi bembeyaz :) 
Gördüğünüz üzere, griden beyaza uzanan bir renk skalasında hayatım. Renkten renge girmemin en büyük sebebi de canım nazarlıklarım ;)
Rengimiz, ışığımız hep bol olsun..


Not: 2 gündür ofise geldiğimden, çok yoğun geçen günler nedeniyle doğru düzgün bakamadım bloglara, yorumlara da yanıt veremedim :( Umarım hızlıca kapatabilirim açığı, affola..

20 yorum:

  1. Ohhh en renklisinden hem de. Senin bir günün başlı başına bir tablo gibi <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şükür öyle vallahi Ezgi. Bakayım senin rengin tahmin ettiğim üzere sarı mı ;)

      Sil
  2. senin nazarlıklarına hayranlığım ayrı bir boyutta :) ve onlar sadece sana değil bizlere de rengarenk bir dünya getiriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel böyle hissettirebilmek, çok çok mutlu oldum :) Filografi de çok özel bir sanat ve sabır işi.. Dileyelim hep iyi gelsin ve aşkla sürsün ömür boyu bu güzel uğraşılarımız..

      Sil
  3. Çok güzel nazarlıkların elleeerine sağlıkk :)) İş hayatında da kolay gelsin dışarıyla temas halinde olmak çok zor şu dönemde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Gizem.
      Riskli ama evle işimin arası çok kısa, yürüyerek gidip geliyorum ve esasen bana da iyi geliyor mekan değişikliği..

      Sil
  4. Gün içinde her rengi yaşıyor, hepsinin tadını ayrı ayrı tadıyoruz. Güzel renkler eşlik etsin her daim hayatlarımıza :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, çok şükür ki, renkten renge giriyoruz ve ne olursa olsun tekdüze yaşamıyoruz.
      Çok amin, şu Co illeti gidince renklerimiz daha canlı, daha parlak olacak inşallah...

      Sil
  5. bu nazarlıklar çok güzel ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler mavilale, evvelden her yaptığımı burada da paylaşırdım ama şimdilerde daha seyrek yazıyorum bloğa ve çok ender koyuyorum nazarlık fotoğraflarını. Beğenmene sevindim :)

      Sil
  6. Bu soruyu günün akışıyla birlikte ele almak ve renkten renge girmek ne güzelmiş :) Neşeli ve sağlıklı sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle hızlı yazdım ki bu yazıyı,ilk aklıma gelenleri yazıya döküverdim. Sonra da kontrol bile edemeden ofisten çıktım. Umarım imla hataları olmamıştır.
      Çok teşekkürler Mutlu Anlar Koleksiyoncusu, çok sevgiler benden de..

      Sil
    2. Bu yorumundan mı bahsediyorsun, yoksa bizim yorum yazdığımız yukarıdaki yazından mı? Bir de neden bana cevap verirken imla hatalarından söz ettin ki :)

      Sil
    3. Yok, yazının kendisi için demiştim, onca hızlı yazıp, kontrol bile edememişken böyle hisler uyandırması ne hoş manasında..

      Sil
    4. Bir blog okurken en çok dikkat ettiğim şeylerden biri imla aslında. Ondan sordum, neden bundan söz ettin diye :) Soruyu ele alış şeklin pek çok blogger'a göre farklı olduğu için hiç takılmadım noktalamaya, yazıma ya da bunlar gibi biçimsel özelliklere. Meydan okumanın başka günlerinde gelirim yine :)

      Sil
    5. İmlaya, dili güzel kullanmaya özen gösteririm ama bir yandan da devrik devrik cümleler severim. Ve ben de imlaya dikkat ederim, okuduğum her yazıda, haberde ya da sosyal medya paylaşımlarında. Uzun yıllar yazıyla ilişkin işlerde çalışınca, mesleki deformasyon bir yerde ;)

      Sil
  7. Nazarlıklarınız çok güzeller, işlemesi, boncuğu her bir detayıyla insanın içini renklendiriyorlar emeklerinize sağlık, sağlıklı günler dilerim .. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok severek, aşkla hazırlıyorum ama böyle hissettirmesine de çok mutlu oluyorum, çok teşekkürler ❣️

      Sil
  8. gün içinde ruh halimize göre rengarenk oluyoruz gerçekten.....

    YanıtlaSil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.