21 Nisan 2020 Salı

MEYDAN OKUMA-8


8. 24 saatini bir çizgi film kahramanı ile geçirecek olsan bu hangi kahraman olurdu? Onunla neler yapmak isterdin ? Maceralarını çok merak ediyorum. 

Vallahi Sevgili Ezgi, çocukluğuma dönecek olursam, Heidi, Vikingler, Şeker Kız Candy, Polyanna ilk aklıma gelenler ama bu çizgi filmlerdeki kahramanlarla değil de, ben 24 saatimi Alice Harikalar Diyarında'daki Alice'le geçirmek isterdim. Bu yaşa geldim (tam olarak 48,5) hala bilmiyorum o nasıl bir masaldır? Yerin altına bir giriyorlar, garip görünümlü, köstekli saatli bir tavşanla ne yapıyorlar, nerden nereye koşturuyorlar hala benim için muamma. O nasıl bir dünyadır, o nasıl bir hayalgücüdür, varıp yanlarında bir 24 saat geçirsem de anlasam. 
Yok, bi şey yapmak istemiyorum, öylece kenardan kenardan izlesem sadece yetecek sanki ;)



6 yorum:

  1. Alice bende çok severdim. Hala izlerim. Hatta sokağa çıkma yasağında izleyeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakin kafayla ben de izleyeyim bi madem 😇

      Sil
  2. hahahaaa :))
    Bak bu masalı ben de hiçbir zaman tam çözememişimdir Esin :)

    YanıtlaSil
  3. O zaman sorun bizde değil, benim gibi yön duygusu süper olan arkadaşım 😅

    YanıtlaSil
  4. Herkes benden büyükmüş ya burda. Alice harikalar diyarında'yı bende çok severim ve ben de tam çözememiştim. Yalnız değilsin:)

    YanıtlaSil
  5. Aaaa ben niye düşünememişim, nasıl severim nasııılll :) Ama işte o kadar kapalı kalınca kırları da özleyince Heidi gelmiş aklıma :))

    YanıtlaSil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.