20 Nisan 2020 Pazartesi

MEYDAN OKUMA-6

6. Son günlerde sana ilham veren ne okudun, izledin, gördün ya da dinledin? İster listele, ister tek tek anlat. Senin yaratıcılığına kalmış. 

Bu co günlerinde, haber izlemekten vazgeçeli beri tivibu filmlerine, değişik kanallara falan bakıyorum. 24kitchen kanalında Ala Şerife'nin o şahane bahçe içinden yaptığı yayınlar, bana mutfak ve doğal beslenme konusunda ilham oldu bir parça.. Ne geldi şimdi aklıma, Tunceli'den yani baba memleketimden doğal kuru meyveler ve bakliyat siparişi verdim. Şimdi o kuru meyvelerle güzel güzel kompostolar, kekler yapacağım inşallah..
Sosyal medyadan şikayet eder insanlar, çok vakit geçirildiğinden, boşa vakit harcandığından vs. ama beni hep besledi en başlarda pinterest, bloglar, şimdilerde de ig ve youtube kanalları. Çok ve güzel arkadaşlıklar sağladı hep.. Gördüğüm fotoğraftan (ki bu dekorasyonla ilgili de olabilir, moda ile de) çok ilham almışlığım vardır. Bu anlattığım son günlerle sınırlı değil ama yadsınamaz benim için bu mecralar..
Başka? Hep söylüyorum, dekorasyon dergilerinden çok ilham alıyorum. Dergileri de hızlı hızlı bakmıyorum, keyfini çıkara çıkara, uzuun zamana yaya yaya, kahveler, çaylar eşliğinde ;)
Ve esasen, baharken mevsim, ilham en çok doğada, doğanın o eşsiz uyumdaki renklerinde..
Hamdolsun..

Resim yazısı ekle

2 yorum:

  1. Ne yapıyorsan o an sadece onu yap derler ya sanırım sen buna güzel bir örneksin... Keyfini çıkara çıkara yapıyorsun yaptıklarını. Öpüyorum seni ♥

    YanıtlaSil
  2. Bakıyor ve o ilhamı görüyorsunuz gerçekten de çünkü o kadar güzel işler çıkıyor ki elinizdezn aynı yere bakıp da hiç feyz alamayanlara üzülüyorum :)

    YanıtlaSil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.