1 Ekim 2014 Çarşamba

YAKMA ÇİÇEKLER ve DAHİ HAYAT...


Çok meşgulüm, misal bu akşam Üniversitemin yüksek lisans öğrencisi olarak beni de davet buyurduğu bauopening14 parti var ;) 
Meşguliyetlerim çocuklar, ev, yemek, iş, keçe vs. çerçevesinde  sürerken gelip bloğa yazı yazmak teneffüs gibi :) İnstagram'da izleyenlerim 800'ü aşmış, akın akın kitleleri peşimden sürüklemişim çok da mühim değil, mühim olan sensin. Sen burdaysan, dinliyorsan, ses veriyorsan, hele geçen posttaki gibi bana hak veriyorsan "Ne kadar da sabırlı bir yetenek!" olduğum konusunda benimle hem fikirsen ne ehemmiyeti var 800 instagram takipçisinin :)) Sen ol ama mümkünse daha çok olma e mi sevgili okur? Çünkü senin sayın arttıkça, pek fenadır ki-sana söyleyeceklerimi daha çok tartarak söylediğimi, sırlarımı sana fısıldarken tereddüt ettiğimi farkediyorum. O bakımdan lütfen yaymayalım bloğu, paylaşmayalım fazla fazla, uzak akrabalar, upuzak tanıdıklar okumayıversin beni e mi ;) Farkındaysan bir müddettir eşim hakkında kritik (dikkatini çektiyse dedikodu değil asla!) de yapmıyorum, yapamıyorum :( 
Haftaya yani bayram ertesi yüksek lisans dersleri başlıyor ve ben senin önerinle kullanmaya karar verdiğim uçlu kalemlerimi temin etmedim henüz :( Spiralli defter de almadım. Yüksek lisans ne kadar yüksek sahi sevgili okur, içinizden yapanlar parmak kaldırsın ve bana söylesin lütfen, benim boyumu aşacak kadar yüksek değil di mi :(
***********
Bir müddettir uzak kaldığım yakma çiçeklerime ve çanta yapımına geri döndüm :) 
Dün gece hazırladım bu çantanın ön yüzünü, bu akşam tamamlarım inşallah :) 


YAKMA ÇİÇEKLİ KEÇE ÇANTA


YAKMA ÇİÇEK
Bu çiçekleri ara ara yapıp, çiçek kutuma koyuyorum. Bir kısmı bu halde, bir kısmı biraraya getirrilmemiş yapraklar halinde. O kutuya bakmak bile içimi açıyor :) 
***********

BUZDOLABI MAGNETLERİ
Magnetleri buzdolabımızın üstünden itinayla, tek tek vedalaşarak topladım ve keçe kutuya yerleştirdim.
Fatoş geldi dün akşam, magnetlerini aldı gitti ;) Yakından gördü ve çook sevdi, ben de çok sevindim :)


HEDİYE PAKETİ
Bu kutuda verdim Fatoş'a magnetleri.   Ali Deniz dedi ki Fatoş'a "Buyun içinde uğur böcekleyi vay, babası vay, kaydeşleri var, bi süyü vay . Bis onlaya çok baktık :))

YAKMA ÇİÇEKLİ BROŞ
Bu çiçeği kutuyu süslemek için hazırladım. Tüllerle süsledim. Yine tüllerin kenarlarını da yaktım güzelce. Ortasına minik boncuklar, arkasına broş için aparat :) Al sana mis gibi bir broş işte :) 
***********

HEDİYE PAKETİ
Bu paket de Sevgili Leyla Güner için. Blog etkinliğinde eşleştiğim arkadaşım. İçindekini göstermeyeyim çünkü alıp almadığından emin değilim henüz... O Bir Anne, sevgili Müge'ye bir kez daha çok teşekkürler :) 


YAKMA ÇİÇEKLİ BROŞ
Bu çiçeği de Leyla için hazırladığım pakedi süslemek için yaptım. Yani "yaktım" :)) Gri ve fuşyanın uyumunu çok seviyorum :)  Hem paket süsü, hem broş daha ne olsun sevgili okur :) 

LOKUMLUK
BİM'in vafılını daha önce söylemiştim sana bilmem alıp denedin mi :) Ben müptelasıyım. Dün akşam çocuklar uyuduktan sonra çayla nefis oldu yine :)
Ama bu fotoğrafın esas kızı o zarif "lokumluk" Ofis  arkadaşım Nurcan hazırladı, bana da reklamını yapmak kaldı :)
Kadınların -her ne olursa- üretmesini, emeklerinin karşılığını -tam- almalarını istiyorum, bunun için de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. El ile üretilen her şey çok kıymetli benim için, emek verilen, zaman harcanan her şey fabrikasyondan çok daha kıymetli.
Burda buluştuğumuza göre sen de benim gibisin zaten sevgili okur, sana değil de bu söylediklerim bloğa yeni gelen, tesadüfen yolu düşenlere, etrafınızdaki el işi yapan komşunuzu, arkadaşlarınızı destekleyin, küçücük de olsa katkı sağlayın ki, hevesleri kırılmasın, daha iyileri için cesaretlensin ve hayata daha pozitif bakabilsinler...

**********

Ne şanslısın kızım sen, Üsküdar'dan inerken sabahları gördüğün şu sarılar... 




Güneşin parlattığı şu adını bilmediğin çiçek, arkasından göz kırpan Koca Mimar'ın eseri camii

Her gün 7 dakikada Anadolu'dan Avrupa'ya geçerken teneffüs ettiğin güzel hava..

Çoook şanslısın çoook! (Bin şükür!)

****************

Bu da amuda  kalktığını sanan güzel çocuğum :)


ALİ DENİZ VE DİNOZORU
O dinazoru doğum günü hediyesi almıştım Ali Deniz'e. Çok sevimli bir dinazor, ağzında yavrusunu gezdiriyor. Ayaklarında tekerlekleri var, bir de berbat bir sesi :( Ali Deniz ona ev yaptı geçen cumartesi. Ben de uğur böcekleriyle meşgulüm. Koltukların yastıklarını itinayla koyduk dört bir yanına, alta amerikan servis, üstüne bir uyduruk şemsiye (ki nasıl kıymet verdi çocuğum o şemsiyeye, kendi arabalı şemsiyesi yerine bunu istermiş beyefendi!) Diyor ki bana "Anne, evin kapısıyı kapa, halaletler giymesinn!" "Aman Ali Deniz, kaç kere dedim sana annecim, hayalet yok dedim, ama madem inanmıyorsun, varsın halalet dolsun ev, bak hem hiç zararları da yok bize, sesleri bile çıkmıyor" :)) Demedim tabii ;) içimden dedim yani ;) 



KAYNAK
Geçen cumartesi evliliğimizin 12. yılına girdik :) 
Böyle güzel yaşlansak, elele, kolkola, sağlıkla, mutlulukla, sonsuza... 

E o vakit iyi bayramlar sevgili okur, sağlıkla, huzurla, neşeyle nice bayramlara....


32 yorum:

  1. yazın bi demişsin ya baş kısma.yazayımda seni okuduktan sonra yavan kalır.keyif veriyor seni okumak ve bloğu yaymayalım konusunda hak verdim sana benzer duygu ve yaşanmışlıklar oldu :))
    sen hep tenefüs yap yaz.:)
    yüksek lisans yüksek değil ki yüksekliğini sen ayarlarsın zaten.yüksek olmasını istiyorsan zaten yükselecektir :)
    sevgiler sevgili esen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne mutlu bana Dolunaycım :) Sizin yorumlarınızı okumak da bana öyle çok keyif veriyor ki, gülümsetiyor ve bazen seninkinde olduğu gibi şımartıyor :)
      Bloğu yayma konusunda pek çok hata yaptım ama bundan böyle face de çok duyurmayacağım, hem zaten gerçekten okumak isteyenler ben duyurmadan da gelir okur di mi ;)
      Hadi bakalım, ben de meraktayım çok, bu yüksek lisansı ne kadar yükseltebileceğim :)
      Sevgiler sevgili Dolunay, sağol :)

      Sil
  2. cnm instagramdada gördüklerimi toplu halde görünce ilk görüş etkisini uyandırdı yine yeniden.Ellerine sağlık süperler biliyorsun bu konudaki fikrimi zaten.Yüksek lisans dediğin senin asalet ve zeka seviyenin altında kaldığından o korksun be güzelim heheyttt tutmayın Esen geliyor :) öpüyorum çok hep yaz sen çok kalabalıkta olsa sen bize yaz onlar okumuymuş gibi ama akraba konusunda hem fikiriz bende divitırdan sırf bu yüzden soğumuştum:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Face ve instagramda paylaşıp burada tekrar koymak çok hoşuma gitmiyor ama oralarda yazamıyorum ki böyle uzun uzun ;) Blogda evimde, öbür yerlerde misafirlikte gibi hissediyorum kendimi )) Yüksek lisans için söylediklerine sağol, çocuklarla zor olacak belki biraz ama inşallah dediğin gibi olsun Sevilcim ;)
      Hakim olamamak pek fena, yani kimin okuduğunu bilememek, ama en iyisi kendi aramızda konuşur gibi yazmaya devam etmek gerçekten de :)
      İnsan kalabalıktan sıkılıyor bazen, samimi ama az olmak en iyisi sanırım :)
      öperim çok, inşallah bugün daha iyisinizdir :)

      Sil
  3. artık yaptıklarına yorum yapmıyorum, yaptığın her işi keyifle, sevgiyle yaptığından ortaya çıkan işler hep çok güzel. Umarım yüksek lisansını da başarıyla bitirirsin tez zamanda :)) sana güvenimiz tam, bunu da halledersin sen. her günü sağlıkla ailece tamamladığımda ben de şükrediyorum. saksımda çıkan tek bir domates için bile :))) iyi bayramlar güzel arkadaşım. Köyüne ailene selamlar, saygılar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol semoşcum, hep destek veren güzel arkadaşım, çok sağol … Sınavlarda da hep yanımdaydın, eminim yüksek lisansta da dualarını benden esirgemeyeceksin :) Şükür aldığımız her nefes için, bize bahşedilen her sağlıklı gün için, göz nurumuz çocuklarımız için… Köy sonbaharda ayrı güzel yazın ayrı ;) Selamlarını ilettim :) Benden de Ankara’ya selam olsun canım :)

      Sil
  4. Yazını okudum ve şunları hissettim Esen senin bloğun daha doğrusu samimiyetin huzur veriyor bana bazen gülümsetiyor bazende düşündürüyor kısacası çok iyi geliyor iyiki varsın:) ayrıca bloğu yayma konusunda haklısın özellikle akrabaya konuya komşuya kendi aramızda olması en güzeli ..evlilik yıldönümünüzü kutluyorum nice mutlu senelere inşallah hayırlı bayramlar şimdiden sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel arkadaşım çok sağol, çok mutlu etti beni güzel yorumun. İnşallah buraya her geldiğinde böyle hissetmeni sağlarım… Ben de anladım ama biraz geç oldu, az kişi okuduğunda ve okuyanlar genelde tanımadığın insanlar olduğunda daha rahatsın. Ama ben ne yaptım, Yalova’da, orda burada, her gördüğüme “Benim bloğum var da!” deyiverdim laf arasında. Yaptığım şeylerin tariflerini isteyenlere de hep bloğun adresini veriverdim. Allah beni bildiği gibi yapsın Meltem :(
      Aminn canım, rabbim hepimizin yuvasını korusun, sevgiler, öperim çok ;)

      Sil
  5. Yaptıkların, paketlerin hepsi çok güzel, yaptığın herşey güzel zaten :)) Ali Deniz yine şahane pozlar vermiş, yerim onu ben, öp benim için de olur mu? Ah o ev kurma, çadır kurma işleri biz de de çok olurdu, koltuk, battaniye ne bulursak kullanırdık ev yapmak için, evin altını üstüne getirirlerdi ama olsun , çok eğleniyorlar değil mi? Evlilik yıldönümünüzü kutlarım, daha nice 12 seneler geçir sevdiğinle :)) Bayram kutlu mutlu olsun hepimize, sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel di mi Hülya ;) Paketlere önceden özenmezdim hiç ama şimdi ilgi alanım oldu, bir nevi hobim yani :) Yeni ve yaratıcı fikirler bulmam lazım bu hususta da. Hülya sen niye bana komşu olmadın, ne güzel işler çıkarırdık birlikte. Öyle çok ihtiyaç duyuyorum ki, bana fikir verecek, yaptıklarıma eleştirel gözle bakacak bir arkadaşa. Koca kişisi (ki ona böyle son hitabım, hazetmiyormuş kendisi bu hitaptan!) bu konuda çok iyi değil...
      Ali Deniz'i öpmelere doyamıyorum ki zaten, bir kez de senin için öperim akşama :) Çok seviyor çocuklar bu çadır işini, masa altlarını, kendilerine bir dünya kuruyorlar, varsın ev dağılsın, hiiiç umursamıyorum :)
      Aminn canım, inşallah güzel dileklerine :)
      Sevgiler benden de güzel Bursa'ya :)

      Sil
  6. ben de sen ve arkadaşlarımız gibi bloğun yayılması konusunda hem fikirim ama galiba bunu anlamak için biraz geç kaldım.
    o güzel çiçeğin adı avize çiçeği ve hatırladığım kadarıyla çok güzel kokuyor ama yapraklarının uçları çok tehlikeli bir şekilde sivri.
    o yüzden hiç sevmiyorum. annemin bahçesinde bir kaç tane var.
    evlilik yıl dönümünüzü kutlarım. yüksek lisansı en yükseğe çıkaracak enerji var sende hiç merak etme başarırsın. sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yapsak Özlem yeni bir blog mu açsak kendimize gizli gizli :)
      Dokunmadım hiç, bak merak ettim şimdi, bir dahaki geçişte koklayayım bi dokunmadan :)
      Yahu inşallah ama keşke sizin kadar ben de kendime güvenebilsem Özlem :( Dur bakalım :)
      Sevgiler, öperim çok

      Sil
  7. 801. instagram takipçisi adayıyım an itibarıyla ve şu yakma çiçekleri ağzıma atasım geliyor kurabiye gibi :)

    Yüksek lisans konusunda da başarılar dilerim, ben yaptım, zordu, zira bir de Almanca ile boğuşuyordum hele tez aşamasında hem tez yazdım, hem staj yaptım, hem evlilik hazırlıklarına başladım hem de kendi başıma ordan burdan bakmayla çorap örmeyi öğrendim bunlar da yetmezmiş gibi ilk amigurumilerimi de bu dönemde vücuda getirdim. Arada doktorluk olup 2 hafta iş göremez raporu alışımı ve kurdeşen döküşlerimi saymazsak herşey iyiydi hatta tezimden tam not aldım, konusu da stresle başa çıkma yöntemleriydi, ne stresti yahu. Hala okuyasım var ama kimseye söyleyemiyorum :)) Birgün gizliden başlayacağım doktoraya :)
    Tüm okuyanları canı gönülden destekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adaylığınız memnuniyetle kabul edilmiştir ilim ilmek :)
      Yakma çiçekler tam bayram şekeri gibi oldular di mi :) çok seviyorum ben de ve yakmaktan kendimi alamıyorum billahi :)
      Yüksek lisansı azar azar ders alarak yapacağım. Hafta içi bir akşam ve cumartesi de 10'dan 1'e kadar, inşallah çok zorlanmam. Sizden farklı olarak benimki Türkçe-Tezsiz. Sizinki zormuş sahiden de, seçtiğiniz tez konusuna da çok güldüm :)) Bence de içinizden geliyorsa kim alıkoyabilir sizi doktoradan :)
      Ben çooook geç kaldım aslında ama çok heves ediyorum yüksek lisansa, yoksa aslına bakarsanız, mesleki açıdan bana bir artısı olmayacak, tamamen şahsi, kendimi tatmin isteğinden yani :) Bir de seviyorum öğrenciliği, o sınavları, sonuçlarını beklemeyi, üstelik çok tembel bir öğrenci olmama rağmen.. Zamanla göreceğiz bakalım, ne yapacağım, başarabilecek miyim ;)
      Çok teşekkürler, sevgiler :)

      Sil
  8. Yine keyifle okudum yazını arkadaşım, güzel yüreğine sağlık. Yakma çiçekler o tüllerle daha bir yakıyor ;) , ellerine sağlık, o vafılları ben de çok seviyorum. Bu arada yıl dönümünüz de kutlu olsun, Allah mutlu yuvanızı daim etsin. Mutlu musmutlu bayramlar diliyorum, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Esracım, senin de güzel yüreğine sağlık, okuyorsun, güzel yorumlar bırakıyorsun, beni her daim destekliyorsun, sağol :) tüller çok yakıştı di mi, zor sahiden de, azcık uzak tutmak lazım alevden, tutuşup gidiyor yoksa :) Ama olsun, varsın bütün zorluk böyle olsun :)
      Çok güzel vafıl sahi, çay yanına, miss :) Afiyetler olsun sana da :) Amin canım, hepimizin olsun mutluluk :)

      Sil
  9. canım yine neye yorum yapacağımı hangi yazdığına ne söyleyeceğimi şaşırdım. çocuk da yaparım kariyer de mevzusuna iyi bir örnek teşkil edeceğini düşünüyorum. ayrıca güller çiçek bahçesi gibi olmuş, ve ayrıca da sana da iyi bayramlar. daha da ayrıca öpüyorum kocaman:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok be yahu molacım, çocuk yaptım da kariyer kısmı nanay :) Boşver hem mühim olan çocuk zaten, kariyer varsın eksik olsun :)
      Ayrıca güller için çok teşekkürler, ayrıca geçmiş bayramın kutlu olsun, ayrıca seninkinden daha kocaman bir öpücük :)

      Sil
  10. Yine güzel ötesi şeyler çıkarmışsın ortaya canım.. Blogunun yayılması ister istemez oluyor, artacaktır da.. Sen devam edersen böyle cici şeyler yapmaya;);) Yüksek lisansa 2 kez kaydoldum 2 kez devamsızlıktan kaydım silindi:( Devam etmeye ederdim ama okulum öğrencilerim vardı. Ya iş ya öğrencilik arasında seçim yapmam gerekiyordu.. İçimde ukte olarak kalmıştır. Ama sen yaparsın eminim. Üstelik önümüzdeki hafta açıköğretim edebiyat okumaya başlıyorum.. Bana şans dile olur mu..;) not: o çantada gözüm kalmıştı:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güneş ülkesinden çok teşekkürler, güzeller sahi di mi, güzel ötesi değiller ama iltifat etmişsin :) Artmasa, aramızda kalsa blog, sen, ben, bizim kızlar olsa bir tek... Haklısın olmayacak ama ben elimden geleni yapacağım samimiyetle yazma konusunda :)
      Yüksek lisansı hem de iki kez bırakmana üzüldüm. Haklısın zor ama benim acelem yok, yavaş yavaş yapacağım inşallah...
      Ne güzel yahu, oku tabi, tebrik ediyorum seni, başarılar ve ondan da öte bol şans diliyorum :)
      İstediğin çanta olsun, yaparım yakında bir çekiliş bakarsın sana çıkar, baktın çıkmadı, o zaman yine gelincikli bir çanta yapar yollarım sana hediye :)
      sevgiler

      Sil
  11. En çok Ali Deniz'in yer aldığı karelerini ve halaletlerini sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle çok ki bu halalet hikayeleri Ali Deniz'in, çok "kobik" çocuk :) Sen de Ata'dan biliyorsun ya zaten, en tatlı zamanları :)
      Sağol.....

      Sil
  12. Merhaba Esencim, her zamanki gibi yine cok tatlisin! Yüksek Lisansa baslamissin hatta parti bile yapilmis süper!Yalniz hala kalemlerini almamissin duyduguma göre:)) Allah kolaylik versin insallah az bi skintiyla atlatir gecersin...

    Instagram bende yok ama Zeynep kendi telefonundan bi hesap acti ben kullanamiyorum simdilik zaman olmuyor,benim telefonum eski bisey :))Ali Deniz cok büyümüs masaallah,fotograflardan nasilda belli oluyor...

    Evet bugün Arefe ve yarin bayram,biz ise burda kukumav kuslari gibi oturuyoruz,ne bir bayram alisverisi yaptik ne de hazirlik(yarin insallah)yaptigim tatliyida bugün afiyetle yedik bitirdik! Bugün burda tatil vardiher yerde , okul yoktu evdeydik yani...

    Neyse yarin herkesi arayip bayramlasinca anlariz belki biraz...

    Simididen sana ve ailene coook keyifli huzurlu ve mutlu bir bayram dilerim,insaallah kesilen bir hayvan görmeden gecirirler ,onlar kücükya pek anlamiyorlar ve de istemiyorlar,Türkiye`de durum ne bilmiyorum ama insallah kazasiz belsiz gecirir herkes Kurban bayramini,bayram sonrasi görüsmek üzere insallah!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sağol Serpilcim ;) Parti yapıldı ama katılmadım elbet :) Bu yaşta parti, yok artık! :)))
      Kalemlerimi ve defterimi yarın alacağım, cumartesi ilk derse giriyorum çünkü :) İnşallah bakalım, çok sağol :)
      İnstagramı seviyorum, eğlenceli, sen de kendine tez elden bir telefon alıp, gel instagrama e mi :)
      Ali Deniz'in boyu çok uzadı, küçüldü hep kıyafetleri, büyüyor valla...
      Ne zor di mi gurbette bayram... Haklısın ama sağlık olsun Serpilcim...
      Görmediler çünkü artık köylerde bile kurban kesmek yasak, uzak yerlerde belirlenen alanlarda kesiliyor sadece...
      Geçmiş bayramın kutlu olsun senin de, öperim çok ;)

      Sil
  13. aaa unutmusum ama yazmadan gecemedim,Evlilik yildönümünüz kutlu ve mutlu olsun canim,nice musmustlu seneleriniz olsun ömür boyu,bizden bir sene eksik bizde 13 yil oldu,ne cabuk gecti!

    (dimi bazen insan herseyi yazmak istiyor yazamiyor:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn, çok sağol canım, sizin de mutlu, upuzun seneleriniz olsun :)
      Evet, yazamıyorum vallahi, içimden içimden yazıyorum ben de ;)

      Sil
  14. Amuda kalktığını sanan o Ali Deniz 'e ısırıklarımı yolluyorum öncelikle :) yakma çiçeklerine de hep hayran hayran baktığımı demeden olmaz ki. her şeyi öyle güzel idare ediyorsun ki hayranım sana adaşım :) maşallah nazarlardan korusun Rabbim yüksek lisans iş keçe çocuklar 12 yıllık evlilik maşallah maşallah Rabbim mutlulukla huzurla hayırla nice 12ler nasip etsin . Bimin waffle'nı hiç bilmem mi ben harika çok yenilesi bi tat . Bi de şey bu paketlerine bayıldım :) sevgiler çokca

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali Deniz tam ısırmalık vallahi :)
      Yakma çiçekler çok basit, denesene...
      Hayranlık duyulacak biri değilim inan ama çok sağol böyle düşündüğün için adaşım :)
      Aminn, inşallah :)
      Paketleme konusunda pinterest'te çok güzel fikirler var, baksana bi, ben bayılıyorum oraya zaten :)
      Sevgiler, çok teşekkürler :)

      Sil
  15. Çok yoğunsun Esenim çok, Allahtan kolaylıklar diliyorum. Senin altından kalkamayacağın bir şey olduğunu düşünmüyorum, çübkü cidden çok yetenekli çok sabırlı özgüven sahibi bir insansın. O yüzden bayılıyorum sana ve bu enerjine.
    Yakma çiçeklerin ( hep denemek istiyorum ) şahane olmuş, hediye paketinde kullanman ayrıca güzel. Senin hem yaptıklarını izlemek, hemde yazdıklarını okumak çok keyifli bilesin.
    İnstagramdaki takipçi sayın daha da çoğalsın ki çoğalıcak zaten. Bende bir hesap açsammı ne yapsam, en azından seni takip ederim :)
    Ayrıca mutlu sağlıklı bir bayram diliyorum tüm sevdiklerinle birlikte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıcım, canım, hoşgeldin :)
      Yoğunluklar hep benim uydurmalarımdan, rahat duramamamdan :))
      Saydığın özelliklere çok teşekkür ederim ama öyle değilim yeminle, enerjime ben de bayılıyorum, bak bir tek bunu kabul edebilirim ;) Yetenek konusunda da iyi değilim aslında, ne yetenekli insanlar görüyorum çünkü etrafımda bilsen :)
      Denesene bi, ayrıntılı anlatmıştım, o posttan dene e mi, çok zevkli, çok seveceksin bak :)
      Yaptıklarımdan ziyade yazdıklarımın keyif vermesinden çok mutlu oluyorum Aslıcım, ne mutlu bana öyleyse :)
      İnstagrama gel mutlaka, bekliyorum :)
      Çok sağol canım benim, öperim çok

      Sil
  16. Bak o bilmediğin çiçek var ya avize çiçeği derler Yucca latincesi. Bir seyi de bileyim yani dimi canım arkadaşım😊
    Oh şimdi rahat rahat yazabilirim devamını. Hayatımda tanıdığım en üretken ve pozitif insanlardan birisin Esen. Üretkenlik pozitifligi de tetikliyor sen de ispatısın apaçık.
    Nice nice yıllara birlikte güzel ailenle ve tüm sevdiklerinle hatta bizimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ah nasıl mutlu oldum Ülkercim, ne iyi etmişim de bu Yucca'yı fotoğraflamışım, senin kendini iyi hissetmeni sağlamışım :)))
      Yok be şekerim, abartmayın beni bu kadar, vallahi şımarık bir kız olacağım sonunda :))
      Son postumda da yazdığım üzere tespitin çok doğru yalnız, bence de üretkenlik=pozitiflik :)
      Elif de öyle söylüyor, ben bu işleri yaptığım için bu kadar enerjikmişim de, hayatıma da pozitif yansıyormuş vs...
      Aminn canım, inşallah, hep sevdiklerim ve sizinle :)
      öperim çok

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.