5 Mayıs 2014 Pazartesi

UYUYAN GÜZEL, EMİNÖNÜ, HAYAT VE DAHİ EN ÖNEMLİSİ SINAVLAR AÇIKLANDI SEVGİLİ OKUR :)

Finansal Tablolar Analizi 30, Türkiye Ekonomisi 50, İngilizce 50, İnsan Kaynakları Yönetimi 70, Stratejik Yönetim II 75, Küresel Pazarlama 60
:))) Seni bilmem ama ben bu notlarla ziyadesiyle mutlu oldum sevgili okur :)  En kötü geçen ders, yani 0 beklediğim ders 30 gelmiş, düşünsene 30!!! E daha ne olsun, çan eğrisine takılır bu bence-ki takılmasa bile, ikincisinden daha yüksek alırım- :) Aferin bana yani ;) Allahım sana da çok teşekkür ediyorum, bu tembelliğime rağmen bu notlar benim için mucize çünkü :) Darısı ikincilerin başına sonra ver elini diplomeee :))
******
E notlar böyle olunca ben de kendimi verdim yine keçeye, insan mesud olunca daha bi güzel işler mi çıkıyor sevgili okur :) Misal bu kuşu dün gece yaptım ve çok sevdim. Çanta  yapacağım bunu da :) Pinterest'teki bir resimden ilhamla yaptım, orjinal resim de altta, kuşun kanadını ve ağzındaki dalı değiştirdim sadece. 

KUŞLU KEÇE ÇANTA
KAYNAK: PINTEREST

KAYNAK: PINTEREST

KEÇE KUŞLU ÇANTA
UYUYAN GÜZEL KOYDUM ADINI SENİN :) 

HEDİYE PAKETİ

KEÇE ÇANTA YAPIMI
Önce kalıpla parçaları kes, kalıbı kendin oluştur, ben kalıpsız çalışamıyorum, yamuk yumuk oluyor biliyorsun, düzelteyim derken de bir sürü keçeyi telef ediyorum. Neyse yapabiliyorsan sen kalıpsız da kesebilirsin. Sonra ön parçaya yerleştir böyle yakma çiçeklerini. Kompozisyon tamam olunca çek fotoğrafını ki, çiçeklerin yerlerini karıştırma sonradan. Sonra çiçekleri kaldırmadan önce aralarına dalları çiz hafifçe (kurşunkalemle) sonra fotoğraftaki gibi iğne ardı işle dalları, sonra da sıcak silikonla, fotoğraftan kopya çekerek, belirlediğin yerlere yerleştir çiçekleri. Sonra aradaki parçayı dik, sonra sapları ister benim bu örneğimdeki gibi dışardan, ister içerden sıcak silikonla yapıştır. Saplara bir güzellik yapayım dersen, nazar boncuğu olur, yapma çiçekler olur, çanta sahibinin adının baş harfi olur, ne dilersen onu yap, sonra yapıştır e mi :) Ne kolay di mi, çok kolay, ki sen zaten bu yakma çiçek konusunda uzmansın artık ;) 

DURU İÇİN KEÇE ÇANTA
Duru'ya hediye yaptım bu çantayı, kendisi cesur bir küçük kız :) Süpriz yapmak istedim ve diledim ki sürprizler, mucizeler bol olsun hayatında...
Umarım severek kullanır...
(Fotoğraf da ne karanlık :( Evet, haklısın bu konuda kendimi geliştirmem lazım, yoksa ziyan olacak güzelim işlerim :(((
HEDİYE PAKETİ
Bu da Duru için hazırladığım hediye pakedi :) 

YAKMA ÇİÇEKLİ KEÇE ÇANTA
Bu çantayı da tamamladım :) 


NAZAR BONCUĞU
Cumartesi çoluk çocuk Eminönü'ne gittik, aman yarabbim o ne kalabalıktı! Neyse çocuklar kalabalıktan sıkıldı ama aşağıda gördüğünüz üzere dondurma ile keyifleri yerine geliverdi çabucak :)
Ben de yine Yıldız Boncuk'a gittim, yine bir dünya boncuk aldım ve yine çok mutlu ayrıldım Eminönü'nden ;)
Boncuklarımı itinayla yerleştirdim kutuya, tek tek sevdim, okşadım, muhabbet ettim onlarla, dedim ki "Lütfen çabuk bitmeyin, bereketli olun, ben de sizlerle güzel güzel nazarlıklar hazırlayayım!"
Çok üzülüyorum yeminle boncuklarım bitince, evet haklısın Eminönü dediğin şurası, dükkan zaten benim ama yine de...

Bir Yıldız Boncuk Klasiği, bu kez çocuklarla :) 


Eminönü'nde Aile selfie'si :) 


Bu da traş olan kuzu :) O gözlükleri de çıkarmadı bir türlü bütün gün :) Dedi ki, "Göslük ay bana, siyah ay!" Oldu, bi gözlüğün kusurdu, toplayacaksın bütün kızları başıma :))) 


SEVGİLİ İLE TANIŞMA YIL DÖNÜMÜMÜZ BUGÜN ;) YANİ -KİMSE KUSURA BAKMASIN!-GÜN BİZİM, 5 MAYIS'LAR YALNIZ İKİMİZİN :)
AŞKIMIZ DAİM OLSUN EY KOCA KİŞİSİ :) 


Not: ÇEKİLİŞE KATILMADIYSAN ŞURADA :)  Teşekkür ederim tüm güzel tavsiyelere, sözlere, şiirlere, harikasın sen sevgili okur :) Bu çekiliş bitsin yorumlardan bir post hazırlayayım ben :) En çok kendime, unutmayayım söylediklerini, tek tek bakayım, yapayım, okuyayım diye :) Sen de faydalanırsın belki hem :)
MUTLU HAFTALAR OLSUN, KÜÇÜK KÜÇÜK SÜRPRİZLERLE DOLU  NEŞELİ BİR HAFTA OLSUN :)

27 yorum:

  1. Esenciğim yine çok çantalar, kuşa bayıldım bayıldım. Mmaşallah size ailenizin mutluluğu daim olsun inşallah. Öpüyorum sevgiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl tatlı di mi Esra :) Bir de kirpikleri olsa daha mı tatlı olurdu? Olurdu elbet ama ben riske atmak istemedim, belki beceremem diye korktum, böyle oldu :)
      amin canım, mutluluk hepimiz için ve bol bol olsun inşallah
      öperim çok :)

      Sil
  2. mutlu huzurlu uzun yıllar dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Nilgüncüm, inşallah ve çook teşekkürler :)

      Sil
  3. Sınavlar için tebrik ederim, ikinciler içinse bol şans. Yine herşey harika görünüyor. Aile selfinize bayıldım, çok güzel görünüyorsunuz, en çok da küçük kuzu tabiki ;) Mutluluk hep sizinle olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Et tabii Hülya, ben de çok tebrik ettim kendimi, bak şimdi hatırlattın, ben yine kocaman gülümsedim :)
      Çok sağol canım benim :)
      Ali Deniz hepimizden rol kapan bir bücür, çok tatlı teyzesi, bildiğin üzere çoook :)
      Amin canım, inşallah mutluluk hepimiz-herkes için olsun...

      Sil
  4. Çantalar harika, uyuyan güzel pek güzel olmuş. Boncuk kardeşliği yaşasın, özellikle cam boncuklara bayılıyorum. Eşinle sana uzuuun aşk dolu bir hayat diliyorum. Ama benim gözüm en çok Beşiktaşlı yakışıklıya takıldı. Hem bu kadar karizmatik, hem bu kadar yakışıklı hem de Beşiktaşlı... daha ne olsun... yeme de yanında yat maşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çantalarla ilgili aklımda ne çok proje, fikir, ilham bir bilsen Seden! Vakitler dar yalnız, ben de ne yapıyorum, her fırsatı değerlendiriyorum, bütün kısa-uzun boş vakitlerimi bu çantalarla ve dahi nazarlıklarla değerlendiriyorum ;)
      Nazar boncukları (elbette senin de dediğin gibi cam olacak!) benim için hastalık gibi, öyle çok seviyorum ve öyle çok olsunlar istiyorum ki, bırak beni Yıldız Boncuk dükkanına, 10 gün arama, o kadar diyim sana :9
      Ali Deniz'e sormak lazım bi giydiği tişörtün ne kadar farkında :))) Ablasınındı o tişört, Ali Deniz'e kaldı ve kendi iradesi dışında, sırf ablası istiyor diye BJK'lı beyefendi :)
      Sağol çok...

      Sil
  5. Esencim öncelikle kutluyorum seni bir kez daha notların için. İkincisi bu boncuk aşkı nedir böyle ben de bilemiyorum. Bir kutu dolusu aldım kıyıp da kullanamıyorum bitecek diye :)) Musmutlu nice yıllara inşallah ama 5 mayıs mervemin de evlenme yıldönümü :) Sevgili Esra Akın şahhane bir albüm hazırladı benim için yıldönümü hediyesi :) blogda yayınlar ben de yayınlayacağım. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol semoşcum, şükür dediğin gibi çıktı sonuçlar, darısı ikincilerin başına :)
      Bak, aynıyız işte, sen de kıyamıyorsun değil mi, biz para biriktirelim en iyisi semoş, ben diyim 1000, sen de 10.000 boncuk stoğu yapana kadar :)
      Merve'ye upuzun, mutlu bir evlilik hayatı diliyorum ;)
      Gördüm albümü ve çoook da beğendim, gerçi Esra ne yapsa hayran hayran izliyorum zaten :)
      öperim canım çok

      Sil
  6. Ablam Allah mutlulugunuzu daim etsin cok yakisiyorsunuz eniste beyle :)

    cantanin yapimini birgun denemem lazim cok basitime geldi
    Yakma yapabiliiyim bilmiyorum ama onun yerine keceden cicek yapabilorim belkim
    ablam bide buyukler icin boyundan asmali yandan canta yapsan model olarak olmazmidir :)
    ne yuzsuzum yaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Sağol Burcu :) Amin canım...
      Dene tabii, takılırsan sorarsın bana :)
      Yakma çiçek daha kolay bence, onu da dene bi...
      Çantalar konusunda aklımda çok fikir var ama dur bakalım :)
      Öperim çok ve her fikre, eleştiriye açığım canım, haberin olsun :)

      Sil
  7. Esencim sen sınavdan kötü bahsedince bende daha kötü bir sonuç bekliyordum hiç fena değilmiş gözün aydın, kuşlu çanta başta olmak üzere hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık, Ali denize kocaman bir maşallah diyorum nazar değmesin çok şeker, sanada eşinle daha nice mutlu sevgi dolu uzun yıllar diliyorum sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de vallahi Meltem, şükür ki yanıldım :)
      Çok sağol :)
      Kuşlu çantayı ben de çok sevdim, yani daha çanta olamadı ama yapacağım tez vakitte :) Kapak yani ön kısmını hazırlamak çok zevkli ama sonrasından çok sıkılıyorum, yapmalı ama yine de di mi :)
      Ali Deniz çoook tatlı ve çok komik bir çocuk, aslına bakarsan bu yaşlardaki çocuklar hep çoook tatlı :)
      Aminn inşallah ve cümlemize, sağol Meltemcim :)

      Sil
  8. mutluluğunuz daim olsun canım, güzeller güzeli kızın ve yakışıklı oğlunla birlikte, size aşk dolu güzel yıllar dilerim:)) uyuyan güzel adını ziyadesiyle hakeden bir çalışma olmuş, çiçekler tam mevsimlik, ellerine sağlık arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin molacım, mutluluk hepimize olsun inşallah :)
      Tamamlayayım o uyuyan güzeli bir kez de öyle gösteririm :) Yeni bir çanta var aklımda ama sorma! Nasıl zor duruyorum, nasıl heyecanlıyım anlatamam sana :)
      Öpüyorum çok

      Sil
  9. Şimdiiii ben bu postun herşeyini çok kıskandım hıııh! :/ en çok neyi kıskandığımı da sen anladın :D
    Canıııım, Allah'ım o güzel ailenin ve senin ağzının tadını arttırsın inşallah.Heeep mutlu olun emi!
    Öpüldünüüüz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminönü :) Gel beraber de gideriz şekerim :)
      Niye yazmıyorsun ki sen artık, dönsene lütfen aramıza, hadi Selcenim ;)
      Aminn inşallah canım, cümlemize diyeyim ben :)
      Öperim çok

      Sil
  10. Hımm neler neler yapılmış yine; eline sağlık sevgili esen, ne kadar özenli de paketlenmiş. Ben eminönüne gidip hiçbirşey bulamazken, nasıl yerler var öyle ben bir yeri bilmeyince demek tek bir yere girdim çıktım. Bayldım boncuklarına, Yıldız boncuk hangi Handa? Hoş sen söylesende ben bulur muyum bilinmez. Herşeyden önce bir İstanbul gezisi gerek;)) Eline sağlık, mutluluğunuz da harika, Maşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkürler Handancım, bu sıralar bu hediye paketleme, süsleme işine takmış durumdayım :)
      Eminönü hobiciler için bir derya, ne çok şey var yarabbim, deli oluyorum oraya gidince ben...
      Yıldız Boncuk Güvener Pasajı'nda ama alt tarafında, yandan giriyorsun dümdüz gidiyorsun, sağda göreceksin... Türk Telekom'um karşısına düşüyor ve Marpuççular'a çok yakın, git mutlaka, selamımı da söyle :)
      Sağol, mutluluk hepimiz için daim olsun inşallah, sevgiler :)

      Sil
  11. Uzun bir ömür diliyorum çocuklarınızla birlikte:)
    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Necla Solen, inşallah uzun ve sağlıklı bir ömrü birlikte görürüz, duaların hepimiz için olsun, sevgiler :)

      Sil
  12. Nice nice uzun yıllara hep sevgiyle inşallah Esen'cim. Derslerin hepsinden şimdiden geçtin sayıyorum o zaman seni ben.
    Bu arada bu Eminönü gezilerine de bir ozeniyorum ki sorma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn canım benim, cümlemize :) Hadi inşallah Ülker yaa, inşallah geçer notlar alırım da hayırlısıyla kapanır bu sayfa da :)
      Gel, birlikte gezelim :) Bak nerelere götürürüm seni ben :)

      Sil
    2. Eminönü ne seninle gidilir ki zaten. Kısmet diyelim bakarsın olur :))

      Sil
    3. Hadi inşallah şekerim, ben seni bir güzel gezdirir, bir de güzel kahve ısmarlarım Eminönü'nde, sen gel yeter ki :)

      Sil
  13. Merhaba etkinlik sebebiyle çok güzel arkadaşlıklar edindim blogun çok güzel ellerine sağlık eşleştiğimize sevindim .
    leylagnr@yahoo.com yazabilirsin...Ailene huzur sağlık diliyorum..

    YanıtlaSil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.