7 Mayıs 2014 Çarşamba

KEÇE TELEFON KILIFLARI VE SANA NOTLAR :)

Kalbin kadar tertemiz bu sayfayı bana ayırdığın için......
:)) Böyle boş bir sayfa görünce senin de içinden geçer mi bu cümle :))
Tamam, tamam, yok temam temam (Hüsne kaçtı boğazıma!) :) klişe cümleleri şimşek hızıyla geçiyorum sevgili okur (yıldırım hızıyla mı denir aslında?)
Ben geçenlerde (yani epey bi geçenlerde!) Penti'nin koleksiyon çoraplarından aldım. Bir tanesinde böyle şiir söyleyen kuşlar, mürdüm -diyeceğim rengine ama muskat yazıyordu paketinde-üstüne beyaz beyaz, bir tanesinde de- krem diycem ama vanilya diyordu paketin üstünde- Alice Harikalar Diyarında (ki hiç anlamadığım bir masal varsa odur! Nedir o tavşanlar mavşanlar, nereye giderler, hangi  kuyuya düşüp de hangi diyarlara ne maksatla giderler bilmem!) masalının karakterleri var, kız var işte, tavşan var (ki o tavşan da pek bir sevimsiz değil mi sence de sevgili okur, bi bilmiş bilmiş kocakarı halleri-ki o erkek tavşan sanırım, papyonlu mapyonlu, bastonlu mapyonlu bi tip) işte öyle bir çorap. İkisini de zevkle giydim ama maalesef hala çözüm bulunayaman parmaktan çorap delinmesi nedeniyle giyilemeyesi oldular :(  Yolda nasıl bakıyor insanlar bacaklarıma!!! Ayıp yahu, okuyamazsınız ki o mesafeden o şiirleri (ki yakın mesafeden de okunmuyor, baktım!) Sonra tavşana selam vermeler, Alice'e "günaydın" diye dikkatle bakmalar :)
Sonra bir de Penti'nin Kadına Şiddete Hayır kampanyasında ünlülere yaptırdığı çoraplar var, ki geçen senelerde de giymiştim o çoraplardan (biri kedili, biri yara bantlı gibi) :) Dün işte gittim onlardan aldım, sana diyecektim ki git sen de al, çünkü % 50 indirime girmiş, ben üç tane aldım. Birinde melek çizgileri (ki onu bu sabah giydim) birinde korsan desenii, birinde de kırmızı kalp var :) Eğlenceli çoraplar yani, eğlenmek istersen sen de al yani ;)




Bir de şalvar mevsimi açıldı benim için, renk renk şalvarlarıma yenilerini katmaya başladım bu sezon da :)))
Evde var 6 tane, hem evde giymek için hem yabanlık ;) Geçen yıl aldığım mavi çizgilinin, kırmızılı-bordolusunu buldum geçenlerde :) Nasıl mutlu oldum anlatamam, nasıl güzel hissediyorum şalvarın içinde kendimi, nasıl rahat, serin, evet, anlatamam dedim ya anlatamıyorum sahiden de hislerimi :) Önce bir yadırgıyor görenler, sonra da "Aaa biz de mi alsak yahu!" edaları :))
Bütün yazı bu şalvarlarımla geçirmek istiyorum, altına parmak arası rahat terliklerim, üstüme bir atlet, al sana misler gibi yaz kıyafeti (ki sen yaz yemeği menüsünü de biliyorsun zaten, taze fasulye, çoban salata ve domatesli makarna, e bir de karpuz tabii ;) Ne olur ki sanki işe gelirken de giyilse şalvar (abarttım haklısın, yok artık! bence de)
Hafif hafif olmalı insan, giydikleriyle, yedikleriyle, etrafındakilerle hafif hafif yaşamalı di mi sevgili okur, olmuyor çoğu zaman ama en azından oldurabildiklerimizi yapmalıyız, böyle böyle çoğalır belki hayatımızdaki hafiflikler. (Senin dikkatini çekiyor mu bendeki bu ikileme hastalığı," böyle böyle, hafif hafif"! Nedendir acaba bu pekiştirme ihtiyacım sürekli? Neyin eksikliğidir bu  sevgili okur, beni çocukluğumdan kalma hangi komplekse götürür sence???
*******
Sana demiştim hani Nehir'in tişört projesini, yani anlatmamıştım da, yapacağımı söylemiştim hatırlarsan... Dedim ki Nehir'e, bir beyaz tişörtünü boyar mısın, hani şu dayının hediye getirdiği yıkanınca çıkan boyalarla, içinden geldiği gibi bir resim çiz" (ki bu fikrin ilham kaynağı da sevgili Öce'nin şu postudur!)  Ben de o resmi işleyecektim güzelce, ama Nehir öyle bir resim çizmiş ki, yarabbim 1 yıl işlesem bitmez, sağına soluna, kollarına yazılar, "Annecim seni çok seviyorum"lar, e ben de vazgeçtim tabii, yani şimdilik, bir daha çizdireceğim ama bu sefer "Az çiz kızım, basit basit!" (Gördün di mi yine ikiledim :(
Nehir'in boyadığı tişörtün resmini çekeceğim sana göstermek için, bana hak vermeni sağlamak için aslında! ama hep unutuyorum, inşallah bir dahaki posta ;)
********
Bu kadar demek istediklerim sana, üç konu vardı, üçünü de anlattım şükür :)
Bugün benim için mühim bir gün onu da belirteyim güzelce :) Kolejdeki arkadaşlarım, hocalarımla buluşacağız bugün :) Çok güzel bir akşam olacak, çoook, bol sohbetli, neşeli, eğlenceli, özlem gidermeli bir güzel akşam :)
Birkaç fotoğrafla bu incir çekirdeğini doldurmayacak postu sonlandıralım ;)
Paket kağıdı kalmamış ne gam :) Hediyeni vereceğim kişiye uygun desenlerle çıktı alır, onlarla  hazırlarım ben de :) Eğlenceli ve komik paketler bunlar :) Gayet de basit üstelik ;) 


GELİNCİKLİ TELEFON KILIFI
Dün akşam yaptım bu kılıfı, istek üzerine bir kez daha gelincikli :) 


KEÇE TELEFON KILIFI
İstek üzerine yine yelkenlili bir keçe telefon kılıfı daha :)
Semoş Bandırma Vapuru'na benzetti, bence de :) 
Not: Çekilişimiz şurada :)



16 yorum:

  1. Heyoooo yarin gidip bisuru corap alicammm :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unutmuşum söylemeyi bak, o kadar da "Unutma" demiştim kendime :( O melekli olan çorabın burun kısımlarında "Gülümsemeyi seç" yazıyordu :) Al tabii, süper vallahi :)
      Güle güle de giy Sedencim :)

      Sil
  2. İyi eğlencelerin olsun canım benim. Resimleri gördüm faceden. Yavaştan başlamışsınız zaten :))
    Semoş güzel benzetmiş Bandırma vapusu gibi aynı. Bir yere Türk bayrağı koysan tam olacak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeldi vallahi Juliette, çok eğlendik çok güldük, özlem giderdik, hepsi birbirinden harika dostlarla...
      Doğru diyorsun bu yelkenliden çıktı artık :)
      Mutlu geçsin hafta sonun ;)

      Sil
  3. çoraplar süpermiş ya:)) şalvar dersen her daim varım, yazın benim de vazgeçilmezim. kılıfların özellikle yelkenlisini çok beğendim. size iyi eğlenceler bol muhabbetler olsun canısı:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper molacım :) Al sende bulursan mutlaka :)
      Şalvar seviyorsun sen de öyle mi :) Süper vallahi, çok sevindim :) Nasıl güzel bi icat di mi :)))
      Yelkenli kılıf konusunda uzman olacağım neredeyse :) Sağol canım...
      öperim çok

      Sil
  4. Bak şimdi heyecan yaptım hem çoraba, hem parmak arası terlik projeme canım:))Şalvara gelince..senin boyun anladığım kadarıyla acık uzun , sana yakışıyordur ama ben kısayım o yüzden tombik gösterebiliyor:) ve evet hayatı hafif yaşamalı insan, hafif makyaj gibi olmalı:) Genili kılıf çık şirin iş canım, çok öpüyorum, Nehir'ciğimin istediğini yap annesi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çorapları bulursan sakın kaçırma tubacım :) Yaz gelsin diyoruz ama baksana havaya :( Kıyamet resmen... Yağsın yağmur, berekettir diyoruz ama yani hafta sonu açsa bari, hıdrellez de geçti, hala ısınmadı hava...
      Hafif makyaj gibi hafif yaşamak süper benzetme :) Tebrik ediyorum seni vallahi ve katılıyorum :)
      Nehir'in istediği tişörtü nasıl yapayım, her bir yerini boyamış mikrop :))
      Öperim çok...

      Sil
  5. Esen şu hüsneli hallerine bayılıyorum hani yakınımda olsan tekrar tekrar dinlerim senden temam temamları (bu arada bende ikiledim ) ,Özlemin yani öcenin o postunu hatırlıyorum fikir gerçekten güzeldi , Nehircim içinden gelenleri çizmiş o kadar olur annesi, paket fikri ve kılıflar süper ellerine sağlık canım mutlu haftasonları.

    YanıtlaSil
  6. Yakınımdasın belki de Meltem :) Bayılıyorum ben Hüsne'ye ve dün akşam dedim ki koca kişisine Baattin'in Hüsne'ye bakışları için "Sen de bana böyle bak!" o da bana bozuldu :)) Bozulsun ;) Öyle baksın o zaman o da bana :))
    Fikir süper ama çok doldurmuş Meltem yaa, onu yapamam ki ben, yeminle, yapabilecek olsam! Dur akşam gidince çekeyim göstereyim bak, sen de hak vereceksin bana...
    Paket işi kolay yahu, çok kolay, aklına eseni yapınca kolay yani, azcık benim gibi uydurukçu olunca belki de :))
    Sağol canım, mutlu hafta sonları olsun sizlere de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım anneler günün kutlu olsun sevgiler.

      Sil
    2. Çok teşekkürler Meltemcim, senin de kutlu olsun :) Çok zarifsin çoook :) Sevgiler

      Sil
  7. Maşallah !!senin bu enerji, aksiyon dolu yazılarına hayranım. Ellerine ,enerjine sağlık :)
    arada uğrarım yine. blog dünyası hevesim geri gelsin diye bekliyom.Neyseki faceden seni takip edebiliyorum ,bloglara uğramasam da ,hatta facebook daha canlı yayın oluyor canım :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ben de senden bekliyorum yeni yeni yazılar, hem de dört gözle şekerim, tez vakitte geri gelsin inşallah hevesin.. Bir senin bir de Selcenin :)
      Evet, face canlı canlı oluyor, buraya koyana kadar sizler unutuyorsunuz bile neredeyse ama yine de sen bak ara ara buraya da e mi canım benim :)
      Öperim çok.....

      Sil
  8. Merhabalar yeni keşfettim bloğu, face'inizi ve güzel yazılarınızı çok güzel paylaşımlarınız var, Teşekkürler bende beklerim...Bonuslar apayrı güzellikler tabi, size sevgiler kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz güllercegüzellikler :) Çok memnun oldum, sağolun :)
      Sizi takip etmek istedim ancak bloğunuzda izleyiciler kısmı yok, eklerseniz memnuniyetle takip ederim bloğunuzu ;)
      Sevgiler

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.