5 Ekim 2012 Cuma

SERGİYE GİDİYORUZ :)

Onmarifet'i biliyosunuz, sergiyi de biliyosunuz, biliyosunuz di mi, e sağır sultan duydu arkadaşlar :)) Aşağıdaki sergi için yaptıklarımı da biliyosunuz, günlerce yazdım çünkü... Şimdi sıra geldi sergiye gitmeye, gideceksiniz değil mi, gidicez tabii, e bizim sergimiz ;) Gittiğinizde sergiyi gezerken "Aaaa, bu Esenin yaptığı" "Aaaa, bu da!" diyeceksiniz di mi :)
Ben gidicem inşallah, çocuklarla birlikte, Aysel sen de gelsene ;) kızlar (Suna, Ela, Aylin, Gönül, Songül, Işıl, Zehra, Gülcan, ismini sayamadıklarım, Hale, Jale  bütün mahalle, hadiiiiiii) hep birlikte gidelim sergiye... Gidelim de el verelim Onmarifet'e :)
 
 

Etamin panomuz
Bebek takı yastığımız

4 yorum:

  1. Ya ben gelemicem büyük ihtimalle ama gönderdiğim ürün orda olacak, neyse gidenlerden haber alırız artık, çok resim çekin olur mu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam baharcım, bol bol fotoğraf çeker, koyarım, senin "Fall in Love"ını özellikle çekicem zira çoook beğendim, ellerine sağlık....

      Sil
    2. Fotoları sabah çok erken çekmiştim, biraz bulanık çıkmış, ama beğenmişsin yine de çok teşekkür ederim, çok şansım yok ama içimde kalmasın dedim:)

      Sil
    3. öyle demeeee, çok güzel olmuş, ismi bile harika :) Şansın elbette var ;)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.