13 Ağustos 2012 Pazartesi

BEBEK TAKI YASTIĞI VE ÇERÇEVELENEN KORUNCUK PANOSU :)


Hafta sonu yeni bir hediye projesine başladım ve allahın izniyle bitirdim, yeni doğmuş bebek için takı yastığı, ya da süs yastığı diyelim. İlk kez yaptığım birşeydi. Zeliş'in doğmak üzere olan yeğeni İrfan Efe için yaptım... Önce biraz düşündüm, taşındım, kafamda tasarladım, tuhafiyeci yardımıyla malzemeleri tamamladım ve işte karşınızda :)
Daha önceki yaptığım yastıkları  şu yazımda ve şu yazımda  anlatmıştım size... Hoşuma gitti çoook süs yastığı yapma fikri, devam edecek bu yöndeki çalışmalarım, etamin panolara da her daim devam tabii ;)


Bu sefer terziye vermedim, demiştim size yapabilirim diye, var bende o yetenek diye ;), kendim elde makina dikişi yaptım. Kumaşı Beşiktaş'taki bir pasajdan aldım, o tuhafiyecide böyle böyle çok güzel kırkyama kumaşları var, renk renk, desen desen, ufak parçalar halinde satılıyor (İsteyene adresini tabii ki veririm :) )

Aslında istedim ki nazar boncuğu yani bildiğimiz yuvarlak bir nazar boncuğu yapayım ama bulamadım örneğini, bunu bulabildim, çengelli iğnesi cezbetti biraz da beni  ;) (Bir sır vereyim mi şimdi size, kalbin ucu aslında öyle değildi, hatalı yapmışım, yanlış başlamışım, taa en sonunda farkedince bunu, uyduruverdim kalbin ucunu ;) )

Kenarlardaki düğmeler ve fisto tuhafiyeden (ne güzel bi kelime şu tuhafiye diye bir kez daha söyleyeyim mi!) Kendimi kaybediyorum tuhafiyecide, herşeyi alıp stok yapasım var, lazım olur bir gün diye ;)



Ortaya böyle birşey çıktı, aklımdaki de yaklaşık böyle birşeydi işte, içine de dolduruverdim bazanın altında kocamdan gizli sakladığım koca bir poşet silikonlardan (kızıyor bana çoook, evin her tarafını etamin, örgü vs. malzemeleriyle dolu çantalarla doldurdum diye, e yap diyorum bana bi hobi odası öyleyse, o da yok, e mecbur katlanacaksın o zaman kocacık :)))))


Bir de Koruncuklar için Onmarifet'in düzenlediği sergiye hazırladığım panonun çerçeveletilmiş halini göstereyim (Sağır sultan duydu di mi yaptığım panoyu :)) Duysun tabii, ne kadar çok insan duyarsa ve belki de katkı sağlamak isterse bu sayede, o kadar iyi :) )

Mor paspartu açtı sanki ;)

Çerçeve sponsoru kocama bir teşekkür de burdan :))


6 yorum:

  1. valla senin bu tempona hayranım arkadaşım...
    ellerine sağlık çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mersiiiii şekerim ;) Adını yazmayı unutma e mi bir dahaki sefer Nevincim :))

      Sil
  2. esenciğim pano çerçeveyle harika durmuş....çerçevesiz haliyle yanyana koysaydın fark çok güzel belli olurdu....takı yastığın da çok güzel artık 4.çocuğuma birtane yapıverirsin:::))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler şekerim, bence de çerçeveletince daha çok ortaya çıkıyor desen :)
      Takı yastığı için "inşallah" diyemiyorum, çünkü okuyunca tüylerim diken diken oldu :)))

      Sil
  3. Sen ne iyi yürekli ne gönlü güzel insansın ve hep aynısın. Gelişiyorsun ancak gönül güzelliğin aynı kalıyor. Iyi ki tanımısım seni arkadaşım🍀🌼💗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl güzel, içten bir yorum bu böyle :) Sen nasıl güzelsin asıl, nasıl yüreklendirici, motive edici ve nasıl da samimi :) Sağolasın canım, ben de seni iyi ki tanımışın, sanal da olsa hep hayatımda ol e mi ;)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.