1 Aralık 2014 Pazartesi

Ve şükürler olsun Kasım biter ;)


Senin yerinde olsam, şu dakika kaparım bu postu, yeminle kaparım :) Zira başına geleceklerden ben sorumlu değilim ;) Postun sonunda tepe sersemi olacaksın, bak bu garanti :)
Bu postun bu kadar uzun olması, birbirinden kopuk fotoğraflar ve konular içermesi eminim ki ciddi tiraj kaybı yaratacak bloğumda, takipçi sayım hızla düşecek, diyecek ki okuyanlar -sen de dahilsin buna ama hadi beni şaşırt bakalım, sen öbür gruptan ol, yani "Süperdi yaaa, evet kalabalıktı, evet biraz da abuktu ama billahi süperdi bu post" diyenlerden ol- "Aklı bir karış havada bir kadının yazdıklarını mı okuyacağım, bu mudur yani, onca kıymetli zamanımı bu tıkış tıkış, konseptsiz, butik olmayan -ki biliyorsun günümüzde her bi şeyin butiği çıktı, bloğun niye olmasın ;)- karman çorman bir posta mı ayıracağım" diyeceksin. Ayy, tövbeler olsun, aklına neler soktum yahu, baştan soğuttum seni di mi :(( Silmem, silemem, aklı karışık bir kadın olabilirim ama prensip sahibiyim, parmaklarımın ucundan sana geçenler, ilk haliyle kalacak-kalmalı... 
Hadi hayırlısı, başlayalım bakalım...

SUNUM
İyi geçti çok şükür, baştan bi heyecanlandım. Ki nasıl heyecanlanmayayım sevgili okur, 43 yıllık ömrü hayatında sunum mu gördü bu fakir, power point mi bildi? Bilmemiştim, bildim, görmemiştim gördüm, sandığım kadar da zor olmadığını idrak ettim. Okusam mı, aklımdan mı desem, ekrana mı baksam, perdeye mi derken bitti sunum. Hoca da dedi ki "Çok güzel bir sunumdu, teşekkür ederiz!" Burdan birilerine bir dokundurma, laf sokma, ima mahiyetinde koyu ve altı çizili yaptım hocanın sözlerini, bir dahaki sefere inşallah can kulağıyla dinlerler, uykuya varmak yerine :) 

KEÇE ÇANTALAR
Ne çok uğraştım bu üç çantayı aynı ebatta yapabilmek için :( Kaç tane irili ufaklı çanta var elimde böyle bilsen :) Neyse şunları hallettim ya, onları da tamamlarım inşallah :) 


AŞURE
Malzemelerimin yarısı artmıştı geçen seferki aşureden, ben de dün tekrar pişirdim aşuremi :)


NAR-I AŞURE
Aşure yaparken bir nohutun kabuklarını bir de nar ayıklamayı sevmiyorum...

AŞURE
Bu seferki de çok güzel oldu :) Ama dikkat ediyorum gittikçe daha da güzel olmuyor aşurelerim çünkü zaten maksimum güzel :)
O üstteki iki panom da birbirlerine yaslanıp yaslanıp gözyaşı döküyor :( 3 oda bir salon evin duvarlarında kendilerine bir yer bulamadılar diye pek kederliler, o bakımdan girdiler kareye, bir er kişiye hatırlatma babında, dur bakalım ;) 


KEÇE ELDİVEN
Bu eldiveni de ağaç süsü niyetine yaptım :) 
KEÇE ELDİVEN
Bakmayın üstteki fotoğrafta  öyle büyük durduğuna, böyle küçücük aslında :) 


KUZULAR YILBAŞI KAFASINDA :) 


Sevgili, en sevgili, ey sevgili.....


ANAOKULU FAALİYETİ NİYETİNE KEÇE SAAT
Ne alaka dedin di mi şimdi bu saat, haklısın ama teee en baştan uyardım seni ;) Hatırla!
Ali Deniz'in öğretmeni demiş ki, hafta sonu evde saat yapın. Ama not falan da yok çantasında, muallak yani nasıl bir saat yapacağımız. Diyorum ki Ali Deniz'e  "Nasıl saat oğlum?" "Daiye" verdiği tek cevap bu :))) Karton yok, kalın karton hiç yok, e keçeci bir annenin çocuğuna da keçeden saat yaraşır di mi? En az kullandığım renk olan bu maviyi uygun gördüm saat için :)) Haklısın yahu cimriyim keçe konusunda biraz ;)
Baktım ki babasına kalsa o saat,  kırk saat de geçse yapılamayacak. Ben de o aşure yorgunluğunun üstüne bu saati yaptım. Gerçi haksızlık etmeyeyim şimdi, yapıştırmaları ve o rakamları yazmayı başardı :) Sonra yılbaşı çamındaki o yusufçuk kuşunu da kondurduk, al sana saat işte :)
Bloğuma başvuran pek çok anne, görüyorum ki Google'a "Anaokulu veli katılımında çocuklara ne yaptırılır?" türü cümleler kurup ulaşıyorlar bir postuma, ihya ettiler şu postu resmen :)
O yüzden bu kısım o kesime hitap ediyor, yani anaokulundaki çocuğunun aile etkinliğinde ne yapacağını bilemeyen anne-baba (ne babası yav, elbette sadece "anne") modeline :)
Şöyle yapın arkadaşlar; evdeki bir yemek tabağını ölçü olarak kullanıp, keçeye onunla güzelce daire çizin. Sonra saatler için renkli keçelerden minik dikdörtgenler kesin ve sıcak silikonla yapıştırın. Elbette 12, 3, 6, 9 rakamlarınınkileri daha büyük yapın. Sonra rakamları itinayla yazın, biz ispirtolu kalemle yazdık. Ve sonra akrep ve yelkovanı kesin, uçlarını ok şeklinde yapın. İkisini birbirine minik tel yardımıyla tutturun ki dönebilsinler, sabit kalmasınlar. Tel dersen, sigorta teli gibi bişey, ya da bak buzdolabı poşetleriyle çıkan minik teller var ya, onları çıkar kağıdından işte o da olur. Keçeyi iğneyle del, kanırt biraz deliği, ordan geçir teli de... Tepesine de asmak için bi kurdele, sen sağ ben selamet valla, çok daraldım çünkü.
Anaokuluna giden çocuklarla güzel güzel yapılacak bir faaliyet daha sana :) Kolay gelsin ;) 


TEPE HOME'dan tanesini 9.90'a aldığımız yastıklarımız :)
Sen de al diye söylüyorum, koş yetiş diye ;) Sudan ucuz ayol, içinin mitilini vermezler o paraya ;) (Biliyosun di mi mitil nedir?) 

YAKMA ÇİÇEKLER
Yine yaptım, dayanamadım, dün oturdum "dinlenmek için" o yorgunluğun üstüne yine yaptım, yine de yapıcam :) 


YAKMA ÇİÇEKLER
Bak bi de bu fotoğraflardan, bunlar daha romantik, çünkü neden? Çünkü GDO'lu :) 

YAKMA ÇİÇEKLER 


ALTIN GÜNÜ
Geçen sene ara verdiğimiz kolejli kızlar altın günü yeniden başladı. Hem de benden başladı :)
Çok güzeldi yine, çok güldük, çok keyiflendik :) 20 yıla yaklaşıyor arkadaşlığımız ;) Birlikte büyüdük, büyüyoruz :) Dostluk hep baki kalsın dileyelim de... 


AŞURE PİŞİRİRKEN
Evim dergisi Aralık sayısına bakılır, kahve içilir, arada arada buğday karıştırılır. Hep söylüyorum Aşure yapmak yorucu denilse de çok da keyifli iştir :) Bkz şekil A :) 


EVİM DERGİSİ'NDE MELTEMİN EVİ :) 
Zarif arkadaşım Meltem'in Evi, Evim Dergisi'nde bu ay :) Keyifle baktım, misafir oldum bir kez daha Meltem'e :)
Meltem, bu arada yukarıdaki fotoğrafta gördüğün bizim kızlar senin eve bayıldı, Emel evine kavuştuğunda senden kopya çekerek öyle çerçeveli bir duvar yapacakmış kendine, benden duymuş olma ama :)) 


HÜSNE
Ah be Hüsnem keşke o kadar zorlamasaydın da şu kara meleğin kim olduğunu öğrenmeseydin. Seni yüzünde bu ifadeyle görünce itiraf edeyim güldüm çok ama bir yandan da çok üzüldüm canım benim yaaa :)) 

Ali Deniz
"Öğretmeni, bakmayın siz bu okulun dümenini eve götüreyim diye tutturmasına, olmayan birşey olsa neyse,  vallahi evde de var, hem de âlası :)) Çeşit çeşidi, hem de daha güzeli, daha çok fonksiyonlusu, ama çocuk işte, arsız mı ne biraz bu çocuk milleti, ille başkasınınki tatlı geliyor" :)))
Demedim tabii, zinhar da demem valla, hiiç tarzım değil yani amma bu çocuğun terbiyesinde eksik kalan birşeyler var demek ki, o kadar da diyorum "Başkasının eşyası, oyuncağı alınmaz, eve götürülmez, gittiğin yerde oyna ve bırak" diye ama çocuk işte. E çocuk tabii, çok da kızmıyorum valla, hevesini alsın götürür di mi :) Di mi sevgili okur, sen de benim gibi düşünüyorsun di mi ;) Evet haklısın, her çocuk okuldan bir oyuncağı evine götürmeye kalksa fena yani ama n'apalım, Bilge Öğretmeni "Alsın, hafta sonu oynasın, pazartesi getirir" dedi :) De biz de bi sevindik, bi mutlu olduk :))) Evet yaa, maalesef, bi gün önce de aynı şeyi yaptı, o akşam da bu dümeni eve getirdi :( Ama n'apalım yani, söz verdiği gibi ertesi gün götürdü işte :))
Çocuk terbiyesi zor iş vesselam ama önce bi anneyi mi terbiye etmeli :)))



ANALI-KIZLI
Cumartesi okula giderken gördüm bu güzellikleri, sabah sabah kurulmuşlar, kim gelmiş, kim gitmiş, kim kimin koluna girmiş, kim dersi asmış da kafede otururmuş onun derdindeler :) 

******
2Balık1Kedi'ciğim, Esracığım benimle bir ropörtaj yaptı ;) Annelik Sohbetleri bölümü için bu kez ben yanıtladım sorularını ;) Sen benim bırak anneliğimi, ciğerimi bilirsin sevgili okur, bilmeyenler için, merak edenler için de, röportaj tam şurada :) Sağol Esra, ne güzel oldu :)

**********
Benim hem şair hem yazar (hem büyük hem çocuk yazarı üstelik, dur yahu bir de dergide köşeyazarı, Ot Dergisi'nde) canım kardeşim çocuk kitapları hazırladı güzelce. Bizim çocuklar bayılıyor bu bol sürprizli, içinden üç boyutlu yunuslar, köpekbalıkları çıkan kitaplara, senin de aklında bulunsun diye bu sefer unutmadan söyleyeyim bari :)

KIZ KULESİ
(İstanbul Kitapçısı) 

DENİZLER
POP-UP
Uğur'un çıkan kitaplarından bazıları da şurada... 

***********
Evettt sevgili okur, bu satırlara kadar gelebildiysen sabrından dolayı tebrik ediyorum seni ;)

Not: Şükür çekilişi yaymadın, duyurmadın, yine kendi aramızda olacak, iştirakleriniz için şurada :)

Dipnot: Kasım ayı çok kalabalık, çok imtihanlı, sıkışık bir aydı, şükür o da bitti, yılbaşı ayı canım canım Aralık yetişti :) Güzel geçsin inşallah, sakince, huzurla, neşeyle, heyecan ve umutla...

Küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden :)


24 yorum:

  1. Projeksiyonun önünde pek afilli çıkmışsın ilk defaymış gibi değil. Kendine güvenen bir kadın görüyorum, anlattığın gibi hiç değil bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Bu poza bakarak öyle denilebilir Yazdan Kalancım ama billahi öyle değil, bi takıldım başta, bi nutkum tutuldu, sorma! Bundan sonrası daha kolay gibi ama, ilkini atlattık ya şükür :)
      Sağol :)

      Sil
  2. Yine formunun zirvesindesin Esencim :)) öpüyorum çok çok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah güzel arkadaşım :)
      Ben de seni çok öpüyorum semoşcum :)

      Sil
  3. esencanim...hakikaten 40 yillik hoca gibi gorunuyorsun:)
    kac isi bir arada surdurdugunu merak ediyorum???????
    hem anne,,,hem es,,,hem caliisan ..bolcana ureten bir esencan
    opuyorum seni...ha asurenden aldim bir kase...cokta guzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Cihan Ablacım yaa, valla öyle değil... Sağol ama :)
      Sürüyor bir şekilde, fazla kafa yormadan, hepsini layıkıyla yapamadan belki de...
      Aşureyi mümkün olsa da gerçekten ikram etsem sana, nasıl güzeldi sahi :)
      öperim çok

      Sil
  4. Aklımda kalıp unutacağıma, yazayım da paylaşım olsun:
    *Ben de Mayıs ayında hayatımın ilk sunumunu hazırladım. Cebren bana sunum hazırlattı idare, bir de "derece getireceksin" dediler. İlk 10'a bile giremedim. Ama ilk 10'un içindeki son 7 kesinlikle benden kötüydü. Hatta bazıları eş-dost hatırıydı kesin, o kadar kötüydü.
    *Sunum hazırlamakta bir numara yokmuş, yeter ki insan isteyerek yapsınmış. Üstelik sunumun bence hitap edilen kitleden ziyade sunana faydası varmış. Tüm okul hayatım boyunca bilgisayar ortamı olmasa da sunum tekniğiyle ders çalışmışım da haberim yokmuş, şu yaşımda ben de bunu öğrendim.
    *Bir kaç hafta önce de başka bir konuda, başka birilerinin hazırladığı sunumu kurumda takdim ettim. Cebren değilse bile mecburen. Sunumu hazırlayanların açıkça isimlerini de andım. Bu sefer de "neden onların adını verdin, kendini söyleyeceksin" dediler. "E ben hazırlamadım ki, anılmak onların hakkıydı" dedim. "Bir kaç cümle değiştirivereceksin" diye akıl da verdiler çok bilmiş, saygıdeğer idarecilerim. Blogcular da "vay benden çalmış, link vermemiş" diye haykırmaya devam etsinler. Koca adamlarda mantık bu!
    *Mitil tam olarak ne bilmiyorum ama öğrenmek için google amcaya sormaya da üşeniyorum. İçine doldurulan elyaf benzeri malzeme olduğunu ümit ediyorum. Lütfen o olsun, ben bu kelimeyi oraya oturttum, şimdi nasıl kaldırayım?
    *Evim dergisini pek çok aldım, alıyorum da. Her seferinde de "bize reklam yapıyorlar, parasını da hem bizden hem reklam verenden alıyorlar" diye kızıyorum. Bir de; bir aynaya 2000 TL, bir sandalyeye 1000TL, bir plastik vazoya 500 TL verebilenler kimler merak ediyorum. Yine bu mutlu ve şanslı azınlıkla, derginin o sayısını birlikte gözden geçirmiş olabileceğimiz fantezisi, atiye dair ümitlerimi artırıyor.
    *Kedilere bayıldım.
    *Ali Deniz iyi dümen tutturmuş, gidiyor. Bir müddet daha işe yarar bu ama sonra büyüyecek, e mecbuur!
    *Sen de buralara kadar gelebildinse, bu savaş burada bitmez, haberin olsun :)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nurtenbeğendi çok ama çok keyifle okudum bu yorumu, çok güldüm de, Nehir de habire sordu, niye gülüyorsun anne diye :)
      Cebren sunum hazırlamak insanı sinir eden birşey olsa gerek, merak ettim işinizi de aslında... Neydi ki bu böyle dereceli sunum, sınavlı falan? Torpilli bi sınav hem de he?
      Benim de ödüm kopar kul hakkından, yani maddi bişey olmasa da, bilgisini de alsan birinin, ismini zikredeceksin ki, hakkını teslim edesin di mi, sizin saygıdeğer idarecilere kocaman bir "ten poyint" o vakit, çok ayıp, bi de idareci olmuşlar yahu!
      Bloglar konusunda benim felsefemi söyleyeyim, hem blogda hem instagramda paylaştığım şeyler benden çıkar artık, herkes birebir aynısını da benzerini de yapabilir. Kaldı ki birebir aynısının olabileceğine ihtimal vermiyorum çünkü malzeler tutmaz, kişilerin el ayarları tutmaz, o bakımdan benim açımdan bir sıkıntı yok. Benim yaptığım bir şeyin resmini kendi resmi gibi koyarsa o zaman itiraz ederim ancak, ki o da zannediyorum yeterince meşhur olmadığımdan hiç başıma gelmedi, gelmesin de inşallah :) Yoksa pinterestte kıyamet gibi herşey zaten, almak isteyene, ilham isteyene bi dünya.
      Mitil kırlentin içindeki kılıflı hali. ;) Her nasıl oturttuysanız kelimeyi öyle kalsın :)
      Evim dergisini aylardır almıyorum ben de çünkü sonra atmaya kıyamıyorum ev de dergi mezarlığı oldu resmen :( Ama bu ayki sayı çok dolu dolu ve çok da kıymetli dostlar var içinde :)
      Yeni postta da var kediler, e çünkü çok fotojenikler :)
      Ali Deniz'in dümen suyuna ne kadar gider öğretmeni bilmem, aynen dediğiniz gibi büyüyecek ve bizler de şahit olacağız inşallah bu türlü krizlere :)
      Bitmesin, vallahi çok keyif aldım bi daha yazayım, böyle uzun yorumlara hastayım :)
      Sevgiler çok

      Sil
  5. Esenciğim yine enerjin tavan şekerim, bunca işle başa çıkıyorsun ya maşallah yine sana, röportajını da okudum keyifle. Yine her şey güzel ama bu postta da bir favorim var, bayıldım o eldivene, üzerindeki kar tanesi de keçeden mi merak ettim. Öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet şekerim, bu kasım beni manyak etti, hem enerjimi hem ruh halimi :))
      O eldiveni ben de çok sevdim Esra, keşke bi de kırmızısını yapsam di mi?
      Onun ortasındaki kar tanesi keçe gibi, pamuk gibi bişeyden yapılmış, Rossman'dan almıştım geçen sene, bi dünya ıvır zıvır, vakti geldikçe kullanıyorum iyi oluyor, bu akşam tekrar uğrayayım bakalım gelmiş mi bişeyler :)
      Yakın olsak paylaşırdım seninle malzemelerimi seve seve, ne çok yakışır defterlerine bu tür şeyler :)
      Öperim çok çok canım :)

      Sil
  6. Ne güzel dolu dolu geçmiş koşturmalı bir ay olmuş:) Ben bayıldım bu yazıya:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Tuba, çok dolu dolu geçti sahiden de ama bu posttakilerin hepsi sadece bu hafta sonuna ait :)))
      Çok teşekkürler, sevgiler :)

      Sil
  7. Ablacim sana masallah diyorum sadece
    sendeki enerjinin 100de 1i bende olsa atom karinca gibi kostururum ortalikta :)
    Allahim enerjine zeval vermesin
    yaptiklarin birbironden guzel yine
    asurenin goruntusu ayri guzel bol narlii hiiiim superdir tadida :)
    senin sunumu basaracagina inancim yuksekti ablam
    tuttugunu koparan birinin bunu yapamama gibi bi olasiligi olamazdi
    tebrik ederim alninin akiyla atlattin

    Sevgiyle kal...

    dip not: yazini keyifle sonuna kadar okudum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcuu, çok sağol canım benim :) Vardır enerjin senin de, içerlerde bir yerlerdedir, fırsat ver ki çıksın ;)
      Amin canım benim :)
      Aşure vallahi çok güzeldi yine :)
      Sunum geçti gitti çok şükür, yeni sınavlar var ama inşallah onları da atlatırız sırasıyla :)
      Tuttuğunu koparan biri demişsin ya, hiç öyle değilim aslına bakarsan, hırslarım hiç yok, zerre yok hem de, keşke olsaydı biraz...
      Vallahi tebrik ediyorum seni, çünkü çoook uzun bir posttu bu :)
      öperim çok

      Sil
  8. Vallahi sonuna kadar nasıl geldim, anlamadım bile.
    Aşure, sunum, çantalar, süsler, kırlentler... dolu dolu bir post olmuş. Daha nolsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bravo valla, ben olsam sabredemezdim heralde :)))
      Çok teşekkürler, ne güzel böyle düşünmen, ziyadesiyle mutlu oldum :)
      Sevgiler Küçük Mucizelerim

      Sil
  9. Bendende kocaman bir MASALLAH sana ESENcim cani gönülden!

    Su sunum olayini bende cok merak ediyordum,ben olsam kesinlikle cok heyecan yapardim,gerci son günlerdeki sinirlilik katsayimla bunu asmis olabilirim:)) Sanirim guatrdan,oldukca sinir yapmaya basladi,yarin doktor randevusu var,korkuyorum biraz...

    Tebrik ediyorum seni,altindan kalkabilecegini biliyordum zaten,kalp kalbe karsiymis olayini seviyorum ben,bugün kesinlikle sayfana gelip günlerdir okuyamadigim postlarini okumak istiyordum, sen benden önce davranmissin,cok tesekkür ederim,bir canin sesini duymak iyi geldi yorgunluguma,cok sodugu hava birden ve ben disari girip cikmaktan epey bi kendime gelemiyorum.

    Kasim ayi bizim icinde gercekten yorucu idi,bu haftada hala öyle dolu,bizim okul tatili 23 Aralikta basliyor,o zamana kadar erken kalkmaca erken yatmaca:))

    Allah kismet ederse birgün sirf senin asurenden yemek icin seni ziyaret edecegim,insallah...Ellerine kollarina saglik canim...

    Fotograflara gelince keyfiniz hic bozulmasin yüzünüz hep gülsün ömür boyu!

    Beyaz evleri bende cok seviyorum ama kendim nasil yapardim bilmiyorum sevgili beyaz ve üc cocukla:))

    Ali Deniz oglunu öp benim icin yanaklarindan okey?

    Kedicikler ne de tatli,bizde karar asamasindayiz kedi mi alsak köpek mi diye,hic istemiyordum ama ben cok degismeye basladim sorma bugünlerde,kafam allak bullak,belki telefonda konusuruz birgün!

    Cok öpüyorum seni,cikayim Onurù alip geleyim,bugün biraz hasta gibiydi isim var diye götürdüm ama erken alacagima söz verdim,hic gitmek istemiyor bazen,kandira kandira cikariyorum evden,ama orda pek cokta arkadasi var anlamadim gitti!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim :)
      Ben de heyecanlandım ama sonra sonra açıldım Serpilcim :)
      Umarım doktor sonuçların iyi çıkmıştır, sinirliliğin de geçmiş gitmiştir canım... Guatr zor iş, bilirim...
      Burda da soğudu ama bugün açtı yine, kar istiyoruz biz, en çok da Ali Deniz :)
      Aşureye her zaman beklerim, keşke, inşallah :) Ne güzel olurdu ;)
      Aminn, hepimizin yüzü gülsün inşallah :)
      Ne güzel eve kedi-köpek almayı düşünmeniz. Bizim için öyle bir ihtimal yok gibi, çünkü benim bünyem feci alerjik... Alırsanız gösterirsin bize de resimlerini di mi :)
      Çok öpüyorum ben de, Onur'a çok çok geçmiş olsun... Okul her zaman evden daha iyi çocuklar için, dört duvar arasında kalmaktansa, arkadaşlarıyla aktivite içinde geçsin günleri...
      Sevgiler canım, öp kuzularını da

      Sil
  10. Süperdi yaaa, evet kalabalıktı, evet biraz da abuktu ama billahi süperdi bu post

    :) he he
    :) mutlu günleeeeerrrrrrrrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. loveandsmile;
      Hiiiiiii!!!! Çoook fena bir yorum bu! İlk kez biri postuma "Abuk" dedi!!! tühhh, 3 yılda vardığım noktaya bak sen...
      :)) Şaka yapıyorum, bence de aynen dediğin gibi bir post oldu bu :)))
      ;) he heee
      Sana da musmutlu günler :)

      Sil
  11. Seni takip etmeye başladığım ilk günden beri hep söylüyorum yani yeni değil bu yazacaklarım bayılıyorum ben yazdıklarına moral buluyorum gülümsüyorum zevkle keyifle okuyorum iyiki var dediğim insanlardan birisin Esencim o yüzden hiç sıkmıyor yazdıkların , çok teşekkür ederim canım ayrıca arkadaşlığın desteğin için çok ama çok öpüyorum sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meltemcim canım benim, güzel arkadaşım, görmeden zevkine, sakinliğine, dinginliğine hayran olduğum arkadaşım :)
      Hislerimiz karşılıklı inan...
      Çok öperim ben de, sevgiler

      Sil
  12. Sen anlattın ben dinledim. Sonra senden naber dedin. Ben de senin enerjin ve yoğunluğundan utandım ne olsun be Esen'cim bildiğin gibi işte günlük meşgaleler dedim :)
    O kadar kıvamında bi sohbetti yine. Kalemine sağlık emeklerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoo öyle olmadı tam olarak, ben de sana dedim ki "Küçümseme yaptıklarını, ortada hepsi de, bak misal şu Lara'nın elbisesinde bile ne emek var, ellerine sağlık canım benim"
      Günlük meşgaleler de öyle çok yer işgal ediyor ki hayatımızda, ah bir devredebilsek onları Ülkercim birilerine, tam süper olacak :)
      Sağol canım benim, güzel yorumların hiç eksik olmasın bloğumdan :) Muhabbetle...

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.