30 Aralık 2014 Salı

KEÇE NAZARLIKLAR, KEÇE ÇANTALAR, CÜZDANLAR, ALMAN PASTASI VS...

Muhasebe yapamıyorum, böyle bir kabiliyetim yok ne yazık ki! Geçen yılın muhasebesini de bir kenara bırakıyorum bu yüzden... Şu kadarını söyleyebilirim çok çalıştım ama elişleri-hobilerim üzerine, halbuki çalışmam gereken dersler vardı, boşverdim ;) Buna rağmen lisansı tamamladım bir de deli cesaretiyle yüksek lisansa başladım ;) Diliyorum ki, 2015'de bu faslı da başarıyla kapatayım :) Ve sonra elbet sağlık diliyorum, elbet huzur, elbet neşe, elbet bereket ve elbet aşk... Bunların hepsini sanma ki sadece kendime diliyorum, dileklerim sana da olsun Sevgili Okur :)

Gelelim günlerin getirdiğine :)

KEDİDİR O KEDİ KEÇE ÇANTA
Ne zamandır yapmamıştım, özlemişim :) 
BARIŞ SEMBOLLÜ KEÇE ÇANTA
Bu çantayı  ikinci kez yapıyorum. Yine çok severek hazırladım, büyük bir keyifle, güle güle kullansın sahibi :) 

KEÇE CÜZDAN
Cümdanlar sahiplerine ulaşacak tek tek :) 
Dikdörtgenleri de seviyorum ama en çok bu kibar yuvanlak modeli :) 


KEÇE NAZARLIKLAR
Ve nazarlıklar hazırladım yine, tam 5 tane :) Rabbim saklasın nazarlardan, yoksa nazarlık bahane ;) Ama verdiği enerji billahi şahane :) 

ALMAN PASTASI
Geçen postta demiştim ya sana, bu pazar için güzel birşeyler yapayım diye, işte çıka çıka bu Alman Pastası çıktı yine ;) Yine süper oldu ama lezzeti :) 

KEÇE CÜZDAN
İki çanta ve o yukarıda gördüğün cüzdanın üstüne, gecenin 11'i bile olsa Alman Pastası-Çay ikilisini haketti bu fakir kulun di mi ;) 
Keçe cüzdan yapımını anlattığım youtube videosu için tıklayın. Kanalıma abone olmayı unutmayın. 



KAHVE BAHANE
O şokellalarla ilgili bir çocukluk anım var ama hayatta anlatmam, her yediğimde hatırlayıp "Çocukluk işte!" der, gülümser geçerim, 

HEDİYE PAKETLERİ
Bunlar da yaptığım paketlerim :) 

YENİ YIL ÖPÜCÜĞÜ :) 
Dileyelim de yeni yılda böyle öpücüklerimiz bol olsun :) 

MUSMUTLU YILLAR... 

Not: Bir de Ali Deniz'den İnciler yapalım bu yılın son postunda:
Kız Kulesi'ni çok seven Ali Deniz hikaye kitabında iki tane kule görmüş, bana gösteriyor "Anne bak bu Kız Kulesi, bu da erkek kulesi!" :)))

19 yorum:

  1. Kediyi ben bile özlemişim, barış sembollü çantanın bir sahibi olan şanslı ben ne denli güzel olduğunu yakinen biliyorum. Ellerine sağlık yüreği güzel insan. Nazarlıkların kaneviçe desenlerine konu olmuş, üstüne daha ne söylenebilir ki, fincanına bittim, pastan nefis olmuştur eminim. 2014'ün harika kadını tacını veriyorum sana canısı. Eşin ve çocuklarınla nice harikalar yaratacağın, gönlünün dilediği güzellikte bir yıl olsun :) Kocamaaaan öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kedi çok tatlı bi kedi molacım, haklısın :) Sağol canım benim, güle güle kullan çantanı, baktın eskidi, hemmen bana söyle ki yenisini yapayım sana :)
      Ne güzel şeyler oluyor bu sıralar bilsen, maşallah diyim ama hem bu nazarlıklar hem de diğer yaptıklarım için öyle güzel sözler duyuyorum ki ;)
      Yok yahu, almayayım ben o tacı, zordur taşımak, ben yine kendi kendime takılıp durayım :) Sağol ama...
      İnşallah kuzum, hepimize olsun güzel dileklerin, koskocaman öperim ben de...

      Sil
  2. Ailenle mutlu, sağlıklı ve neşeli bir yıl diliyorum. Hep Barış, her zaman barış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Yazdan Kalan, hepimiz için sağlıklı ve neşeli olsun bu yıl :)
      Barış hep lazım, dediğin gibi her daim lazım ama bilmiyorlar ki...

      Sil
  3. Aman muhasebeyi ne yapacaksın, giden gitti, biten bitti işte..Yeniş yıl sana heeepp güzellikler getirsin Esencim, çok öpüyorum, sana ve ailene mutlu yıllar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapamıyorum ki zaten, yapabilsem lisede okuduğum muhasebe alanında bir iş seçerdim ;)
      Amin Elifçim, hepimize iyi gelsin bu yıl :)
      Çok öperim ben de ;)

      Sil
  4. Adres veriyorum:)))
    Yarasın:))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay Elvancım, veremedin şu adresi gitti :))
      Hadi ver şimdi bari ;)
      Yaramasın, yani çocuklara yarasın da bana yaramasın bundan gayrı, lütfen ama :)
      Öperim çok çok

      Sil
  5. Yeni başlık çok güzel olmuş Esencim dilerim yeni yılda yüzünüz hep böyle gülsün mutlu seneler diliyorum sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şükür değiştirebildim Meltemcim, ben de sevdim bu başlığı, bu konularda biraz kabiliyetsizim ne yazık ki, logom olsun istiyorum ama bir türlü beceremedim gitti misal...
      İnşallah canım benim, hepimize musmutlu olsun 2015, öperim çok çok

      Sil
  6. Diğer modellerin alınmasın ama ben en çok bu kedili modelini beğeniyorum, çooook şirin görünüyor. :)) Ama yakma güllü çantalarından birinin sahibi olarak da şunu söyleyebilirim buradan, resimlerdekinden bile güzel, kızıma kaptırmadım severek kullanıyorum :))) Nazarlıklar ve cüzdanlar şahane, sahipleri mutlulukla kullansınlar. Alman pastanın tadına bakmak da kısmet olur inşallah birgün ;)
    Sana, eşine, güzel Nehir'e, benim yakışıklı minik delikanlım Ali Deniz'e ve tüm sevdiklerine, 2015 sağlık, mutluluk, huzur getirsin. Tüm hayalleriniz gerçek olsun Esencim :))
    Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız değilsin şekerim, en çok bu çantadan yaptım, en çok bu çanta sevildi :) Diyorum ki ben buna çiçek desenli bir poplin giydirsem, bir de öyle kumaşla denesem puantiye yerine, nasıl olur sence ;)
      Yahu Hülya herkes de aynı şeyi söylüyor, diyorlar ki, gerçekleri daha güzelmiş yaptıklarımın :)) Sağol canım, güle güle kullan ve hakkın baki, bak sana da diyorum, eskiyince söyle yenisini göndereyim :)
      İnşallah canım, her zaman büyük bir zevkle ağırlarım seni, yeter ki gel :)
      Aminn, hepimize olsun güzel dileklerin, hayallerimize biraz daha yaklaşalım, bazılarını da gerçekleştiriverelim bu yıl inşallah :)
      öperim çok çok ;)

      Sil
  7. Saglik,huzur,bereket ve Ask! Ne güzel dilekler bunlar,dilerim dileklerin hep gercek olsun Esencim,yeni yilin simdiden Kutlu olsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz için gerçek olsun Serpilcim, hepimizin gönlüne göre bir yıl olsun :)
      Çok da bişey yok aslında istediğim, olanı muhafaza edelim, kötü sürprizlere uğramayalım yeter, yoksa laf aramızda ve de maşallah hayatımın en bi güzel dönemlerindeyim sanki, öyle hissediyorum şükürler olsun
      Öperim çok çok :)

      Sil
  8. Daha çok şükrettiğimiz sükredeceğimiz bir yıl olsun hepimiz için dimi Esen'cim. Iyi ki tanımış iyi ki sevmisim seni :)
    Mutlu yıllar sana ve güzel ailene. Öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak ne güzel dedin, tam da öyle olsun işte, her günümüz "Şükür yarabbi!"lerle geçsin :)
      Yahu Ülker öyle diyosun da, asıl ben seni tanımış ve sevmişim kuzum :) En rahat yorum yazdığım blog senin bloğun biliyor musun, en çılgınca, en düşünmeden, neden çünkü? Çünkü sen rahat bir tip olmamakla birlikte, çok tatlı birisin, hani bazı evlerde eğreti oturursun misafirlikte, bazılarında da yaylanıverirsin rahatça, kendi evinmişcesine, işte öyle hissediyorum senin evinde ben de :)
      Tuhaf bir anlatım oldu farkındayım ama idare et :)
      Öperim çok çok, mutlu yıllar ;)

      Sil
    2. Idare etmek mi :) Ne guzel bi şey söylediğinin hem de nasıl güzel söylediğinin farkında ol lütfen :) Aynı hisleri paylaşıyoruz gani gani. Öperim tekrar.

      Sil
  9. Bu kız kulesi bu da erkek kulesi'ne bittim :-)))
    Mutlu güzel yıllar dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ben de çoook güldüm :) Komik çocuk bu Ali Deniz, çok komik :) Gerçi Nehir bu yaşlardayken o da çok komikti :) Annelerine çekmişler biraz sanırım :)
      Mutlu yıllar Kadriye :) Sevgiler

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.