5 Mart 2014 Çarşamba

KEÇE NAZARLIK AMA DELİ :)


 Lilalar, pembeler, morlar, güller, çiçekler, kurdeleler, danteller... Bu mudur yani? "Yetti gari!" "Derhal aslına rücu et!" dedim kendime, "Tizzz özüne dön Esen!" dedim ve sonra benim çingene ruhuma, heyecanlı, sabırsız, telaşlı ve bir miktar da maymun iştahlı ruhuma uygun bir iş çıkardım ortaya. Takdir elbet senin ama vallahi bu nazarlığı çok sevdim. Hayalimdekini yapmak bir yana, ötesine bile geçtim. Dün gece vakit 12'ye yaklaşırken bitirdiğimde yalnızdım, çocuklarla birlikte eşim de uyaya kalmıştı. Ve ben bu nazarlığı gösterecek, paylaşacak kimse yok diye ziyadesiyle bedbahttım... Ne zor dedim yalnızlık, insanın, yediği, gördüğü, yaptığı, okuduğu, izlediği, velhasıl kelam hayatın zor ve güzel anlarını  paylaşacak birinin olmaması etrafında ne zor! O yüzden mi demişler "Yalnızlık Allah'a mahsus!" diye...
Kendi kendime sırıtıp "Ne yapmışsın kızım sen!" derken derken nazar ediverdim nazarlığıma :)  Elimden kaydı ve düştü durup dururken, bir boncuğu kırılıverdi... aman kırılsın boşver sevgili okur :) Nazar çıkmıştır evden nazar :)))


KEÇE NAZARLIK
Ne çok nazarlık yaptım şimdiye kadar, sırf nazar boncuğu sevgimden.. Hepsi pek güzel pek âlâ ama bu bi başka...
Başka türlü bi deli oldu bu, yeminle çılgın bir nazarlık oldu ;)
 Bundan sonraki fotoğraflara, sen şu nazarla bak: Görmemişin nazarlığı olmuş :)))) Kıyamadım, fotoğrafların hepsini paylaşıverdim, öyle böyle, bi de yakından, uzaktan vs...
KEÇE NAZARLIK
Dükkan'da



KEÇE NAZARLIK



KEÇE NAZARLIK
Bir de yeşillikler içinde görelim ;)

KEÇE NAZARLIK

KEÇE NAZARLIK





Ve bu da  nazarlığın hediye paketi :)  Şimdi sıkı dur sana bir sır veriyorum sevgili okur, bu hediye paketlerine minik minik bu kağıtları nasıl hazırlayacağına dair :) Benim yöntemim şu: En yakın çiçekçiye git, yaklaş çiçeklere, ayrı ayrı tek tek fotoğrafla, bilgisayara kaydet, sonra çıktı al boy boy, katla ikiye, al sana hediye kartı. Misal bu papatyaları iki yıl kadar önce ben çekmiştim, o fotoğraftan bastım. Nasıl fikir ama??? Sen dur daha, sen böyle tatlı, böyle içten "sevgili okur" olmaya devam et, ben sana daha ne fikirler, ne sırlar vereceğim, bekle e mi :)

Çok az oldu bugüne dek yaptığım hediyeyi verdiğim kişiyi kıskandığım...
Yeminle çok kıskandım bu nazarlığın sahibini :) Ama eminim o da çok sevecek, severek kullanacak en az benim kadar...


KEÇE GÜLLÜ BROŞ
Dükkan'da

KEÇE GÜLLÜ BROŞ
Nasıl zarif, nasıl şeker :)
Yine yapayım bu broşlardan, başka başka renklerinden yine...


Not: Sevgili kek kalıbı; geçen sefer (şurda tam) seni onca fırçaladığım, ele güne rezil ettiğim için bağışla beni... Ne tatlıydın geçen hafta sonu yaptığım keki senden çıkarırken. Nasıl kolaycacık ve yekpare verdin güzelim keki bana :) Sağol, böyle ol canımı ye! :) Ben seni yermeyi bildiğim gibi methetmeyi de bilirim elbet :) Aynen devam oldu mu şekerim :)




28 yorum:

  1. Merhabalar banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Meltem, ben de geldim ve takibe aldım :)
      Sevgiler

      Sil
  2. Esenim Allah seni nazardan saklasın:)) Ben takip ederken bile hızına yetişemiyorum sen nasıl hazırlıyorsun bu postları bilmem. Nazarlık muhteşem olmuş, cıngıl cıngıl, neşeli mi neşeli, sahibi güle güle kullansın, ellerine sağlık canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Molacım, cümlemizi :)
      Post hazırlamak kolay, yazmak en kolay, resim yüklemeyi sevmiyorum :(
      Ben de çok sevdim bu nazarlığı ive sahibi öyle çok sevmiş ki, çok mutlu oldum çoook :))

      Sil
  3. Esen Hn.,
    Nazarlıklar ve yazınız o kadar iç içe geçmiş ki allah nazarlardan saklasın. Nazarlıklar gerçekten de cıvıl cıvıl olmuş ve hayat fışkırıyorlar. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn Tutkunun Dünyası :) Cümlemizi..
      Ben de aynen öyle istedim işte, nazarlığımdan hayat fışkırsın, renk fışkırsın :) E doğrulamış oldunuz siz de :) Çok teşekkürler..

      Sil
  4. Esenim coşmuşsun yine bayıldım vallaha ben bu nazarlığa. Sahibi güle güle kullansın. Ayrıca kek kalıbını yermeyi bildiğin gibi takdir edişini de takdir ettim. Sezarın hakkı sezara di mi yani? :)) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra yeminle en çok nazarlık yaparken coşuyorum ben, çünkü en çok nazar boncuklarını seviyorum, aklımı yitirecek gibi oluyorum bazen, tamam abartmış olabilirim ama sen anladın beni :)
      Kek kalıbı muma dönmüş, görmen lazım :))) Dur bakalım ne kadar devam edecek aramızdaki bu sevgi yumağı :) Pek umutlu değilim ama....

      Sil
  5. Çok ama çok güzel olmuş Esen'cim,tam çılgın bir nazarlık olmuş..Hediye kartı fikrinede bayıldım,süper..Ellerine sağlık sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de çok güzelsin ki Bağnucum :) Sağol güzel ve içten yorumun için, bu deli nazarlık beni benden aldı :)
      Sen de kendi hediye kartlarını bu yöntemle hazırla e mi? Çok havalı, çoook :))

      Sil
  6. Sanırım Adaşım biz adaşlıktan öteye gidiyoruz; çingene ruha, heyecanlı,sabırsız ve telaşlı bir kişiliğe sahip olmakla :))) Nazarlıkk gerçekten harika ötesi olmuş çok çok beğendim .. Elinize-emeğinize sağlıkkkkk :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Demek ki insanların adları gerçekten de kişiliklerine sirayet ediyormuş :) Ne mutlu bize o zaman Esen ;) Hep böyle kalalım inşallah :)
      Ben de çok beğendim, hep aynı şeyi söylüyorum ama yeminle çoook beğendim, sizlerin de beğenmesi bal kaymak oldu :)

      Sil
  7. Aştın sen artık Esen :)) nazarlık süper gerçekten nazar değmiş ,hem yalnız değilsin şekerim biz varız koskocamann blog camiası:))
    Kek kalıbı ile diyaloğuna bayıldım. Bende kek kalıplarıma artık iyi davranıcam .:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farkında mısın Nuraycım, ben en çok nazarlıkta aştım, boncuklarla, renklerle coşuyorum :))
      Sağol ;) Biliyorum sizin karşımda bile değil tam yanımda olduğunuzu, hep olun e mi ;) En eski takipçim olarak söylüyorum hep ol! inşallah :)
      Bilmiyorum artık senin kek kalıbın hangi muameleyi hakediyor :) Yergi ya da övgü, ama mutlaka birinden biri :)))

      Sil
  8. Hey There. I discovered your blog the use of msn. This is a really well written article.
    I will be sure to bookmark it and come back to learn more of your useful info.

    Thank you for the post. I'll definitely comeback.

    Here is my web-site ... buy vine revines

    YanıtlaSil
  9. Nazalık çok güzel olmuş eline sağlık.. geçen pazar benim kek kalıbı da beni rezil etti bir türlü çıkmadı ve sonunda sinirden parçalayarak çıkardım hiç böyle yapmamıştı seninkisi gibi tehdit edeyim en iyisi blogda seni rezil ederim diye bak işe yaramış....sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nazarlık için çoook teşekkürler :) O kek kalıplarını Allah bildiği gibi yapsın! Sen onu tehdit et, rezil et, bak nasıl çeki düzen veriyor kendine :)))

      Sil
  10. bütün kırpıntı keçeleri saklıyorum birgün fırsat bulursam böyle boncuklu boncuklu sallanan nazarlık yapacağım.
    bu kadar güzelini yapabilir miyim bilmiyorum?
    eline, emeğine ve verdiğin tüyolara sağlık:)) çok keyifliydi okumak:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve o kırpıntı keçeler bir süre sonra ne çok yer kaplıyor di mi :( Ben de atmaya kıyamıyorum asortik ama evde yer gök keçe oldu :((
      Bundan daha güzelini yaparsın tabii ki, yapınca gösterirsin di mi ;)
      Yorumları okumak da benim için çok keyifli, çok teşekkürler :)

      Sil
  11. Esencim çoook güzel olmuş. Deli dolu, cıvıl cıvıl tam bahar tadında. Sahibesini nazarlardan kem gözlerden korusun. Ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Juliette :)) İnsana ne güzel enerji veriyor bakması bile di mi ;) Sahibi de çoook beğenmiş ve ben de daha bir mutluyum şimdi, kıymet bilen bir güzel insanda kendileri :)

      Sil
  12. eline sağlık nazar değmesin çok çok güzel olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esracım, çook teşekkürler aminn, ne güzel herkes çok beğendi nazarlığımı :) Allah hepimizi nazarlardan, kem gözlerden korusun inşallah...

      Sil
  13. Inanmiyorummm! sen ne zaman gönderdin bu postu? daha sonra dönüp okuyacagim,simdi uyumaliyim:))

    YanıtlaSil
  14. Esen harika olmuş bu nazarlik da senin tabirinle "yeminle". Beni en çok neselendiren, en çok ilham veren, yazılarını biriktire biriktire okuduğum marifetli arkadaşım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Ülkercim :))) Yeminle ben de senin böyle güzel yorumlarına bayılıyorum :))
      Çok şanslıyım ben çoook :))

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.