11 Mart 2014 Salı

.........

"Giderim gitmesine lakin
Oyuncaklarım kimin olacak
Beş vakit tuttuğu anneciğimin 
Kollarım kimin, parmaklarım kimin olacak"


Alın milyon dolarlarınızı, kasalar dolusu paralar sizin olsun... Mal, mülk, mevkii, şan, şöhret, kan bulaşmış kirli koltuklarınız sizin olsun! Tek Berkin'i geri verin annesine!!! Geri getiremeyecekse o sonsuz gücünüz, Berkin'in kocaman gözlerindeki bakışlarda esir olun, sonsuza kadar.... Hakkımı helal etmiyorum, etmeyeceğim... Haberiniz olsun.... 

8 yorum:

  1. Çok zor evlat acısı,Rabbim ailesine özelliklede anacığına sabır versin..Diyecek kelime yok aslında var da yok Esen'cim..Mevlam görüyor ve biliyor..

    YanıtlaSil
  2. Umarım ilahi adalet diye bir şey vardır ve bunun sonucunu, akan onca kanın hesabını verdiklerini bize gösterir :(

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel yazmışsın, tüylerim diken diken oldu okurken. Allahım ailesine sabır versin, oylarıyla bu insanlıksız insanları başımıza getirenlere de akıl versin...

    YanıtlaSil
  4. Rabbim sabırlar verversin Ailesine..Herşeyi yazmışsın nasılsa...

    YanıtlaSil
  5. Aynen katılıyorum yazdıklarına Esencim, sabahtan beri ben bende değilim sanki. Allahım annesine babasına sabır versin. Bu millet de artık uyansın lütfen :(

    YanıtlaSil
  6. Bende sevgili Esen, ben de hakkımı helal etmiyorum. Umarım bu dünyada -Berkin'in annesi ve babası gibi- içlerine ateş düştüğünü görürüm.

    YanıtlaSil
  7. Ben bugün Berkin le bir şeyi farkettim. Belki de uzun süredir farkında olduğum ama kabul etmek istemediğim bir şeydi.
    Meğer içimizde ne kadar nefret ve kin dolu insanlar varmış ki bir ÇOCUĞUN gidişine bile saygısı kalmamış bu zihniyetin. Ben bu kişilerin ( insan diyemiyorum!!! ) nasıl bu kadar nefret yüklü olabildiklerine hayretle bakıyorum.
    Din, dil, ırk, inanç, cinsiyet ayırt etmeksizin bir insana değer vermenin, ( hani hep savunulur ya- yaratılanı severim yaratandar ötürü) insana verilmiş en güzel meziyet olduğu öğrenilir mi???

    YanıtlaSil
  8. facebook'ta paylaştığımı aynen yazıyorum. daha da birşey diyemiyorum ::( Ciğerlerimize işledi acısı, yandı yüreklerimiz... Kelimeler kifayetsiz kalıyor ama uyan ülkem, uyan % 50 diye avaz avaz bağırasım var...içim o kadar dolu.. başımızdaki katillerin cehennemin ortasında yerleri hazır ama bu önümüzdeki seçimlerde umarım halk onları ölmeden cehenneme sokar, umarım :( diyelim ki seçimlerde yine oylar bu katillere, işte o zaman öbür dünyada iki elim yakanızda %50 !!!

    YanıtlaSil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.