4 Aralık 2013 Çarşamba

KEÇEDEN YILBAŞI SÜSLERİ, EVLER, ETAMİNDEN KOZALAKLAR, BONCUKLU AĞAÇLAR VE ROL MODELİM :)))


Hüsne olmak istiyorum ben ;) Bildiğin "Aramızda Kalsın" dizisindeki Hüsne... Rol modelim O'dur bundan gayrı. Hüsne gibi neşeli, samimi, umarsız, sevecen ve her bir şeye hakim bir kadın olmak istiyorum ;) Bayılıyorum çünkü ona, hele dizinin son bölümündeki şu sahnelerden sonra (http://www.youtube.com/watch?v=WhRCdabZ6OM) kesin kararlıyım bu hususta. Bir de neyse o limon şerbeti ondan istiyorum, İtalyalardan gelen limon şerbetinden, içip içip aynı Hüsne gibi döne döne oynayasım var ;) Biliyor musun sahi sevgili okur bu limon şerbeti nerede satılır? İtalyalarda bir tanıdığın var mı getirtebileceğin? Benim yok da :(

Geçen posttaki geçmiş olsun yorumlarınıza çok teşekkürler :) Geçmedi tam ama az kaldı bünyeyi terketmesine. Sana bi anlatasım var şimdi bu illet hastalığı. Adına Alerjik Rinit demişler ama başka daha beter bi isim koymalıymış sevgili doktorlarımız. Bu isim az çünkü bu hastalığa, hafif. Bu meret bende İstanbul'a geldiğimde başladı. Yani 1992'de, Yalova'dayken alerjim hiç yoktu. O dönem 5 yıl aşı vuruldum, daha iyi oldum ama aşının üstünden çok uzun zaman geçince bu illet hastalık beni yine daraltmaya başladı. Şöyle ki, normal zamanlarda üstüste hapşırıklarla, burun akıntısıyla gelen, ilaç içtiğimde azalan bir hastalık olmakla birlikte, ne oluyorsa arada sırada, biri sanki bir düğmeye basıveriyor ve içimdeki canavar hortluyor aniden. Grip olurmuş gibi başlıyor. Sıtma tutuyor, üşüyorum, genzim, burnum kaşınmaya başlıyor, vücudum kırılıyor, halsizleşiyorum, ardından bozuk musluk gibi hiç durmayan bir burun akıntısı, beraberinde çok şiddetli ve çoook sayıda arka arkaya hapşırıklar, göz sulanması, boğazda, burunda kaşıntı, dişetlerinde ağrı vs. ile devam ediyor. O devre pek fena işte. Ben onu da geçtim şu anda, hiç durmadan akan burnumun aniden tıkanması aşamasındayım. Bu sefer de hem burnum hem kulaklarım tıkandığı için kafam sanki bana ait değil gibi, sersemlik daha doğrusu bir salaklık ki sormayın. Neyse işte, anlattım rahatladım. İnşallah bir sonraki posta çoook uzun bir zaman sonra gelir çünkü beni bu kadar sarsan, paçavraya döndüren bir hastalığı uzuuun bir süre göresim yok yani. Mümkünse benden uzak, cehenneme direk olsun :(
Gelelim geçen postta size göstermeye söz verdiğim işlerime :) Hem Yalova'da yaptıklarım var, hem de dönüşte evde yaptıklarım ;) Buyrun bakalım ;) 

Bu kozalağı Yalova'da işledim, elbette ki hatasız ol(a)madı yine. O kurdele kozalaktan bir satır yukarıda olacaktı ama yanlış yapmışım :( Pinterest'te görmüştüm bu örneği, çok hoşuma gitmişti, renklerini azcık değiştirip yaptım.
Linki en altta vereyim hem bu örnek için, hem de yaptığım diğer işler için, ordan bakın e mi yapmak isterseniz ;)
İşleme bitince ne yapacağımı bilemedim, düşündüm ve sonunda böyle bir lavantalı yastık yapmaya karar verdim. Ponponların altındaki turuncu organze kurdeleyle birlikte de ponponları diktim :) E ben bu işi çok sevdim :) 


Sonra uzun zamandır yapmak istediğim boncuklu ağaçların minyatürlerini denedim. Ve onları da Pinterest'ten buldum. Çok zevkli bu ağaçları yapmak, şeffaf kum boncukları kullandım bunlarda da. Etaminle, iğne ardımsı (böyle diyorum çünkü tam iğne ardı yapabildiğim kanısında değilim maalesef) nakışla yaptım. İl karedeki o yeşil çimenler bir başka işten kasnakta öylece kalmıştı. Ağaç bitsin sökerim dedim ama sonra bıraktım, böyle de oldu sanki?? Yoksa sende yarım kalmış bir işin üstüne yapılmış hissi mi uyandırdı?  


Böyle bir nazarlık yaptım, klasik nazarlıklarımdan biri bu da, nazar boncuğu sevdam hiç bitmeyecek sanırım. 


Bu edi ile büdüyü içlerine lavanta ve silikonla doldurarak yaptım :) Çok şirin bunlar yahu!
KEÇE EV MAGNETLER
Sonra yine keçe evlere döndüm, sen biliyorsun zaten bu evleri yapmaktan ne büyük bir zevk aldığımı :) 

Keçe ev magnetlerin yapılışını Youtube kanalımdan izlemek için tıklayın, abone olmayı da unutmadan ;) 

KEÇE EV MAGNET
Gülistan hanıma söyleseniz de şu saksıyı pencerenin altına çekse, ordan uzanmasa sarmaşık ;) 

KEÇE EV MAGNET
Bu evi ben zarif bir Fransız kadınına benzettim, şapkasından sebep sanırım ;) 

KEÇE EV MAGNET
Ev sahibesi  Hafize hanımın perdelerini çok kıskandım :) 

KEÇE YILBAŞI SÜSÜ
Kar tanesi figürünü çok seviyorum :) 

KEÇE YILBAŞI SÜSÜ

KEÇE YILBAŞI SÜSÜ

KEÇE YILBAŞI SÜSÜ
(Söylemiyorum tekrar tekrar ama siz biliyorsunuz zaten, bu ortalardaki desenler hazır, bana düşen azcık süsleyip, keçeye dikmek :) 

KEÇE YILBAŞI SÜSÜ

KEÇE YILBAŞI SÜSÜ
Kalbe koyduğum boncukları bu sefer böyle kullanayım dedim, iplerle sarkıttım, yaprağı da kırmızı şeffaf boncuklarla süsledim :) 

KEÇE KOKİNA
Aklımdaki tam da buydu, yapraklar üzerine kırmızı boncuklarla kokinalar :) 

Yılbaşı ağacına çok yakıştı bunlar :)
Bu yapraklarla ve bu kırmızılı, morlu, yeşilli boncuklarla pek çok şey yapabilirim, oyun gibi benim için ;) Şükürler olsun ki yaptığım işlerin pek azında hayal kırıklığına uğradım (Elbette elişlerinden bahsediyorum, yoksa hayatla ilgili böyle bir kelam etmek harcım değil ;)

KEÇE YILBAŞI SÜSLERİ
Birarada görelim bir kez de ;)

VE BUNLAR DA İLHAM KAYNAKLARIM :)
ÇOK YAŞA SEN E Mİ PINTEREST :)
(Şu ilk karedeki ağacı gördünüz mü, onun bir bernezerini, boncukla, tohum işiyle, bütün hünerimi göstererek yapmak istiyorum, tez vakitte, inşallah yani....

Bu da bu yılki YILBAŞI AĞACIMIZ :) Eski süslere benim hazırladıklarımı da ekleyince daha bi şık oldu sanki :) 

Şimdi! Bunca gösterdiğim elişlerinin, bunca güzelliğin ne kıymeti var ki sevgili okur, bir Hüsne olamadıktan sonra :(((

KAL SAĞLICAKLA, MUTLULUKLA, HUZURLA....

Çekilişe katılmayanlar için ;) buyrun lütfen


BONUS



37 yorum:

  1. Canım benim yine döktürmüşsün, senden heveslendim ben de başladım ufak ufak etamin yapmaya. Bir arkadaşım için yılbaşı süsü yaptım. Verdikten sonra bloğunda paylaşırım. Nasıl bulacaksın merak ediyorum :) Hüsne benim de bu yıl favorim :)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa, hadi bakalım, merak ettim şimdi senin etaminini semoşcum :) Eminim yaptığın diğer işler gibi bu da çok güzeldir ;)
      Hüsne'ye hastayım yahu, o bakışları, tavırları, gülmesi, doğallığı ;) Dedim ya rol modelim, demek sen de seviyorsun :)
      Sevgiler arkadaşım

      Sil
  2. Hüsne benim de son zamanlarda sevdiğim en doğal karakterlerden bir tanesi. gerçi Binnur Kaya'nın oynadığı tüm karakterleri ve kendi karakterini de çok beğeniyorum.
    hastalığınla ilgili olarak çok üzüldüm Esen'cim. sana tavsiyem git bir aktar a sana sağlamından bir bitki karışımı hazırlasın. Benim sürekli kullandığım bir tarif var istersen onu da paylaşabilirim. Ben aspirin bile içemeyen, vücudu hiç bir ilacı kabul edemeyen biri olarak ne zaman kendimi kırgın hissetsem hemen 2 bardak çay içiyorum. Emin ol çoook işe yarıyor.
    Cicilerin çok güzel olmuşlar ellerine sağlık.
    Dikkat et kendine lütfen tam yılbaşı arefesinde sağlıklı ve zinde olmak lazım ;)
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Juliette ben de aynen senin gibi Binnur Kaya hayranıyım sanırım, ne oynasa bayılıyorum, Abiye Kuzu da favorimdi zaten :) Çok gülüyordum ona da ama kısa sürdü o dizi, neyse ki şimdi bu dizi var :)
      Üzülme şekerim, mendebur hastalığa alıştım ben, arada bir beni silkelese de, onunla yaşayacağım ömür boyu. Ama bak ben de senin ilaç içememene üzüldüm :( O benimkinden çok daha fena. Demek ki senin eczanen aktarlar ;) Merak ettim senin çayını, yazar mısın bana mailden, ya da burdan yaz da herkes faydalansın :)
      Sağol arkadaşım, öperim....

      Sil
  3. oooo döktürmüşsün gene. hepsi birbirinden güzel. ellerine sağlık canım benim ya.
    en çok hoşuma giden ne biliyo musun senin blogunla ilgili. hani bişeeyi beğenip yapmak istediğimde hemencecik sana başvurup yardım alabileceğmi biliyorm. bazen öyle güzel şeyler görüyorum bazı bloglarda ama yapılışıyla ilgili bilgi de vermiyolar bi de sanki sorsam ayıp olacak gibi geliyo:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah be moriçem, nerelere kayboldun sen? Özlüyorum seni bilesin! Bilip de daha çok yazasın! :)
      Yardıma her daim hazırım, yaptıklarımın aşamalarını her seferinde sadece sizler sıkılmayın diye anlatmıyorum, yoksa biliyorsun sen de ne kadar yazma meraklısı olduğumu :))))
      Sorarsan da ayıp olmaz ki, onlar cevap vermezlerse de onlara ayıp olur :) Ben de tam tersini düşünüyorum, benim yaptığım şeyi yapmak isteyene her zaman destek vermeye hazırım, bütün inceliklerini, sırlarını anlatarak üstelik (Böyle de yazınca yaptıklarım çok matah şeylermiş gibi oldu ama sen anladın beni :)
      Öperim canım, çok sağol :)

      Sil
  4. Etamin aşkına!! o ne güzel şey öyle....Bu ara bir etamin merakım var,işlerimi hallediyim ilk fırsatta işlemek istiyorum en güzel şeylerden bende.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet şekerim, etamin aşkına :) Sağol, ben de çok severek işledim, uçlarındaki kırmızı boncukları da gördün di mi, yazmamışım posta, tüh :( İnşallah yeterince seçiliyordur :)))
      Hadi bakalım kimbilir ne güzel şeyler işlersin sen Serpil, işleyip bir de öbür dıylarınla birleştirirsin bile :)
      Öperim çok :)

      Sil
  5. Aaa ben çekilişe katılmadıımmm,hemen katılayım:)Hepsi çok güzel de arkadaşım sen şu evleri çok tatlı yapıyorsun,küçük çiçekler kondurmak senin tarzın oldu bence.Fransız kadını evin favorim oldu,çok özgün.çocukların çok şanslı,yılbaşı ağacın harika olmuş:)Çok öpürum,Hüsne olma sen Esen kal,böyle çok tatlısın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tubacım benim bu halim nolacak bilmiyorum, habire aklım bu evlerde, yılbaşı süslerinde, yenilerini, değişiklerini, daha daha orjinallerini yapmada :) Ve bence de o Fransız kadını tam süper oldu, ben de çok sevdim onu :)
      Sağol canım bütün güzel sözlerin, desteğin için :)
      Hüsne olmayayım da böyle kalayım öyle mi???? Aslaaaaa, kimse beni yolumdan döndüremez Tubaaaa :))
      Öperim çok....

      Sil
  6. valla hepsi de birbirinden harika olmuş yine. Bende atemini çok seviyorum ama bu aralar elime hiçbirşey alamıyorum. Hayırlısıyla oğlumu biraz büyüttükten sonra atacağım yine kendimi çarpıların arasına...:)) ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selmacım, sen bebek azcık büyüsün inşallah güzel güzel etaminler yap ve bize de göster :)
      Ben de çok seviyorum etamini ama azcık dikkat lazım, özen lazım, sabır ve zaman da ayrıca :) Sonuç her zaman çok güzel ama :)
      senin hediyeni bir iki güne kargoya vereceğim, umarım beğenirsin, bana mailden kargo adresi yazabilir misin :)
      Sevgiler

      Sil
  7. öncelikle çook geçmiş olsun. Allah şifalar versin ve bidaha gelmesin hastalıklar inş. hüsne dedin yaa evet harika da bence o yardımcı kız hatçik de ondan aşağı değel ablam:) gözünün tutmadığı bir şeydeki o mimikler vardır bunda bir hinlik durumlarında ki çakozlamalar bilmiyom oyunculuk çok güzel dizi de inşallah tavsamaz. geçen yazdım yalnız bi yadigarın ayakkabıları ve göğüs dekoltesi ile aşçılık hayır özel günde veya arasıra tamamda işyerinde topuklu ve hep aynı tarz bu bana tekrar geliyor.... Allaha emanet. konu o değildi biliyorum sen o karkter gibi olmak istiyon da geçen zerrin dedi ki biraz bizim esen gibi yani bak varmış biraz esintisi ona göre:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçti gibi Zeynep Abla, bugün daha iyiyim çok şükür :) Evet yaaa, lütfen uzak olsun benden bir müddet :) Bak unuttum Hatçik'i yazmayı, iyi ki hatırlattın, ikisinin de mimikleri süper :) İnşallah uzun soluklu olur bence de ;) Yadigar kimin umrunda Zeynep Abla yaaa, bırak ister dekolte giysin, ister topukluyla pişirsin yemekleri, haaa dersen ki Civan, o ayrı bak, o güzel gülüşlü yakışıklı surat mühim ;)
      Haklısın yahu gerçekten de çok "fena"yım :)))
      Oooo, Zerrin'i görünce benim yerime bi öp o vakit, demek ki doğru yoldayım :))
      Sağol güzel yorumun için, öperim çok.....

      Sil
  8. Canım geldim,çok geçmiş olsun tekrar,hastalıklar dağlara taşlara gitsin,gelmesin:) Ben de katılıdım canım:
    http://tubanne.blogspot.com/2013/12/esence-de-cok-guzel-bir-ylbas-cekilisi.htm kayadelen.ege@gmail.com
    öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ;) Katıldın Tubacım, hadi inşallah sana çıksın bu sefer ;)

      Sil
  9. Haklısın Hüsne gerçekten de mükemmel :) ringo ringo şişelerden bende istiyorum valla :) elişlerin süper olmuş.. etaminlere bayıldım.. ben en son okul yıllarımda yapmıştım heralde tekrar başlamaya heveslendim sayende.. tekrar geçmiş olsun sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa Esra yaa o ringo ringo mu e ben niye hep lingo lingo şişeler diyorum ki ;)
      Dur sen bakalım, o limon şerbetinden bana gelirse eğer, sevgili okurlardan biri gönderirse, aracı olursa söz birlikte çekeriz :)
      Etamine heveslenmene sebep olduğuma ziyadesiyle sevindim :) Hadi bakalım, başla sen de ufaktan sonra zaten bırakamayacaksın ;)
      Sağol çok :)

      Sil
  10. Yine hepsi harika olmuş, ellerine sağlık. Yılbaşı ağacın gibi, yeni yılında şıkır şıkır, pırıl pırıl geçer inşallah. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Hülyacım ben de yine harika diye düşünüyorum ama sonra daha harikaları da var diye düşünüp kederleniyorum :)))
      Ne güzel bir dilek bu, inşallah hepimiz için gerçek olsun, güzel bir yıl olsun 2014 hepimiz için Hülyacım, sevgiler, çok teşekkürler :)

      Sil
  11. Esen abla sanirim bahsettigin limon serbeti limoncello, bir arkadas getirmisti beni cok sarmamisti, kremali likor gibi sekerli bir ickiydi. Yolum İtalya ya dusmez ama dusen olursa ismarlarim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilaycım yaaa, çok tatlısın, o limon şerbetinin adını söylüyorlar zaten "çello" diye yani haklısın ama ben latife yapmıştım, yoksa bizim gül gibi aslan sütümüz var, onda da lingo lingo şişeleeeer deyip coşarız (ki sen de biliyorsun, ben içmeden coşanlardanım) :)
      Yine de denk gelirse aklında olsun e mi :)
      öperim çok, seni ve güzel kuzunu :)

      Sil
  12. Öncelikle gecikmiş geçmiş olsun dileğimi iletmek isterim. Sen Hüsne olmak istiyorsun, ben de Esen Can olmak istiyorum. Bu ne enerji! Hem hastayım diyorsun hem de bir dolu iş üretiyorsun, bunun da üzerine daha gözün boncukla, tohum işiyle resimdeki ağacı yapmakta... Ne diyeyim, maaşallah. Çok beğendim yaptıklarını. Ağacın altındaki yeşil iplikli nakış önceden kalmış gibi değil, tam o ağacın motifinin bir parçası gibi duruyor. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada kalmış bu yorum, özür dilerim geç cevapladığım için...
      Çok teşekkürler geçti gitti bile :)
      :)) Çok güldüm yorumuna, Esen Can olma bence, zira yaptıkların benimkilere kıyasla çoook daha güzel :) Enerji dersen, onu bilmiyorum işte, içten gelip, dalga dalga yayılan bişey, bakalım, inşallah hep böyle sürer :) Ama ben hastayken de yapamasam bile fikir üretiyorum, içimden içimden neler yapıp bozuyorum bir bilsen :)
      Çok teşekkür ederim bir kez daha, sizler yaptıklarımı beğenince ben gururlanıyorum, mutlu oluyorum, azcık da şımarıyorum :)
      İyi olmuş o zaman o deseni sökmediğim :)
      Sevgiler çooook......

      Sil
  13. bu postu hasta hasta mı yazdın ? maşallah diyorum ,hayret ediyorum ve kendime bir güzel kızıyorum. benim küçük bir yerim ağrısın dünyada hiç bir iş gözüme görünmez ,görünemez. hele yazı yazmak mümkün değil.
    hasta halinle bile ne çok iş çıkarmışsın ortaya maşallah diyorum nazar değmesin.

    Yılbaşı ağacın da ışıldatıyor her yeri ,üzerindeki süsler el emeği olunca daha kıymetli tabii.
    ellerine ve tüm bedenine sağlık. yeni yıla sağlıkla gir inşallah :)
    sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çok özür dilerim ama aynen dediğin gibi oldu Filizcim yaaa, hastayken de rahat duramıyorum ben, hem hastalığa prim vermeyeceksin ki çekip gitsin çabucak :)
      Sağol canım, bütün güzel dualarına kocaman bir amin :)

      Sil
  14. not:aramızda kalsın benimde sevdiğim bir dizi :) canım ailem tadında bir dizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne eğlenceli di mi :) Dünkü bölümü tam izleyemedim ama tekrarından seyredicem inşallah :)

      Sil
  15. Ablacim hasta halinle bile yine goz alici calismalar koymussun ortaya ellerine saglik:)
    benim annemde ayni senin gibi o yuzden halini cok iyi anlayabiliyorum ablacim Allah yardimciniz olsun
    annem bi hapsurma krizine tutuldumu eyvahlar olsun yorgunluktan kendinden gecevek gibi olur :(
    O kozalaktan bende is arkadasima havluya isleyerek hediye yapmistim ama seninlinin renkleri daha guzel olmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Burcucum :)
      Ne feci bir şey değil mi, her hapşırıkta ruhumu teslim edecek gibi oluyorum ben de, annene de şifa diliyorum :)
      :) Sen de yaptın demek, e göstersene bi :) Renklerini azcık daha canlı seçmek istedim :)
      Sağol, çok teşekkürler güzel yorumların için

      Sil
    2. Ben resim cekme ozurluyum abla
      yaparim biseyler veririm millete sonradan resmini niye cekmedim diye yerim kendimi

      Sil
  16. Esencim cok üzüldüm rahatsizligina,insallah daha iysindir, cok zordur tahmin edebiliyorum anlattiklarindan...

    Hüsne hayranligina hayran kaldim keske hepimiz birer hüsne olsak! Gerci ortaligi karistirip corba yapiyor ama olsun,hayat böyle daha güzel olurdu,bu düzen bazen insani delirtiyor cünkü.

    Sana söz verdim resim cekip göndereyim diye ama olmadi,bir defasinda da makinayi unutmusum,nolur kusuruma bakma!

    El islerinin hastasi oldum,ben özellikle evlerini cok seviyorum Esen ve seni cok öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyiyim çok şükür Serpilcim, bugün daha da iyiyim :)
      Azcık öyle de olmak lazım bence, hareket ve renk katmalı hayata, yoksa aynı tekdüzelikte çok sıkıcı olurdu hayat... Düzen insanı değilim ama haklısın, insanı delirtir gerçekten de, hastalık gibi çünkü...
      Ben onu unuttum bile, sen yazınca aklıma geldi, boşver be şekerim, dert ettiğin şeye bak :)
      Sen de yapsana biraz bu işlerden, keçe falan? Yeminle iyi geliyor insana :)
      Ben de seni çok öpüyorum Serpilcim, sevgiler çok :)

      Sil
  17. Esen'ciğim enerjine hayranım yine çok güzel işler yapmışsın hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık.Yeni yıl coşkun hep böyle olsun.Sevgilerimle çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sağol öğretmenim :) Ben de şaşıyorum bazen kendime ve artık benim için o kadar sıradan oldu ki bu şekilde yaşamak, otomatikman elim elişlerine gidiyor, çocuklar uyudu mu, küçücük bir şey bile olsa yapmak istiyorum.
      Sen beğendiysen olmuştur Mehtap Abla, çok sağol :) Daha çok yolum var elbet ama demek ki doğru yoldayım :)
      Aminn inşallah hepimizin coşkusu hep sürsün böyle.....
      Ben de çoook öpüyorum seni :)

      Sil
  18. esencim iyilestinmi?
    dun kahvalti masasinda yerin bos kaldida bi bakiyim dedim:)))))))
    opuyorum..baykusu cok sevdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyileştim Cihan Ablacım, çok sağol :)
      Kaçırmışım kahvaltıyı tüh :(
      Geldim, seyrettim bütün güzelliklerini ;)
      öpüyorum çok :)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.