15 Mayıs 2013 Çarşamba

KEÇE MAGNET-EN ÇOK SENİ SEVDİM...


KEÇE MAGNET
Keçe magnet denedim, buzdolabı süsü diyesim var, magnet İngilizce diye ama o da uzun oluyo sevgili okur :) Büyük bir zevkle düşündün taşındım, yaptım, diktim :) Tamamen uyduruk, tamamen hislerime dayanak, örneklerini bulamazsınız başka yerde sevgili okur, aramayın nafile, sadece bu sinemada :) Siz de yapın, daha önce verdiğim kalp şablonlarını  dilediğiniz üç boy kullanarak yapın, bakın ne güzel hissedeceksiniz kendinizi ;)
 Samimi düşüncelerinizi istiyorum şimdi, devam edeyim mi, bu güzide çalışmalarımı geliştireyim mi, suyunu çıkarana kadar denemelerime devam edeyim mi, yoksa durayım mı?

Evlerimin yanına nasıl da yakıştılar, sahiplerine hediye edilene dek süslesinler bakalım dolabımı :) 



En çok seni sevdim pembeli yeşilli :) Boncuklarını, kurdeleni, en çok seni sevdim ben :) Vallahi :)

Seni çok sevdim ben sarılı turunculu, ilk seni yaptım, sıcacık ;) Yeminle en çok seni sevdim, iliştiriverdiğim minicik papatyandan mı, yamalı kalbinden mi bilemedim ama en çok seni sevdim, ilk göz ağrım benim :)


Bakma sen diğerlerine söylediklerime, en çok seni sevdim ben kahveli kırmızılı :) Kırmızıya olan düşkünlüğümü bilirsin, e kahveyle uyumuna nasıl bayıldığımı da, bilmem bu sebepten mi, bilmem üstüne acemice işleyiverdiğim  tomurcuklu nakıştan mı, en çok seni sevdim, iki gözüm önüme aksın ki :)


BONUS
http://www.bing.com/videos/search?q=ya%C5%9Far+%C3%B6zel+youtube&view=detail&mid=C9D8218DB4E1A6E80ED7C9D8218DB4E1A6E80ED7&first=41&FORM=NVPFVR

26 yorum:

  1. Çok şirin olmuşlar, çok yakışmışlar:) Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında resimlerini gündüz ışığıyla çekebilseydim daha güzel oldukları anlaşılacaktı ama maalesef olamadı, akşam bitirip fotoğraflayınca böyle azcık karanlık çıktılar, capcanlı renkleri normalde :)
      Teşekkürler Harikalar Atölyesi, yapayım yani yine?
      Sevgiler :)

      Sil
  2. Maşallah, çok beceriklisiniz. Nasıl özeniyorum böyle marifetli kadınlara :)
    Kalplerin hepsi sıcacık olmuş, bayılırım magnetlere.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok, estağfurullah Bambino'nun annesi, marifetli denemez bana, azcık azimliyim el işleri konusunda o kadar, yoksa bunun alasını sen dahil herkes yapabilir :)
      Keçe yok mu hiç? Azcık da olsa yeter, şablon da var, e örnek de, yapsana bi, göstersene sonra da ;) Garanti veriyorum, her dileyen kolaycacık yapar, o kadar basit...
      Sevgiler, teşekkürler :)

      Sil
  3. canım elelrine sağlık:)) ama devam edersen nereye kadar , buzdolabında yer kalmazi hadi eşin dostun buzdolabını da doldurdun, bi yerde bitecek.
    bence sen bu kalplerden Nehirin odasına ayna yap. standart bir aynanın dışına bunlarla çerçeve yap. ama böyle küçük küçük kalplerden bir sürü olsun:))
    ne güzel işte kızın var her türlü süsü abartıyı kaldırır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aferin moriçe, ne güzel akıl ettin, hayal ettim söylediğin şeyi ve süper olur vallahi :) En dıştaki büyük kalbi yapmayıp diğer ikisiyle yapabilirim ;)
      Sağol bu güzel fikir için :)
      Bu arada bu magnetleri hediye yaptım arkadaşlarıma :)
      Bir de üzüldüm şimdi sen böyle yazınca "ne güzel işte kızın var" deyince... Oğlanların odasına da olur ki, kalp değil de uğur böceği ya da senin bayıldığın vosvoslu mesela, yapsana sen de ;)
      Öperim :)

      Sil
  4. Senin kalplerine bayıldığımı söylemiş miydim, çok şeker olmuşlar Esencim. O evlerin yanına da pek yakışmışlar, hediye beklesin azıcık, sen kullan şimdilik, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylememiştin ;) Çok sevindim vallahi, benim için şahane bunlar ama bir de başkasından duymak hoş :)) Sağol Baharcım :)
      Hediyeler Cumartesiye kadar bende, çok sevdiğim arkadaşlarıma vereceğim onları :) (Aramızda kalsın kendime daha da güzellerini yapacağım :)))
      Sevgiler canım :) Öperim :)

      Sil
  5. bayıldım !!! ben de çok sevdim keçe magnetleri, hele kalpler ve renk uyumları harika olmuş !!keçeyi de güzel yapıyon, etamini de, ama şimdi sen keçe magnet yapacam diye etamini boşlarsan, Nurdan Hanım aynen şunu der '' zaten etaminle uğraşan şunun şurasında kaç kişiyiz, üç beş tane yap hevesini al, ama etamine geri dön ESen !!! '' der :) yoksa demez mi yav ??
    ama bu magnetler de çok güzel canım :)
    sen bu magnetleri etaminle de harmanla etaminciler odası başkanı Nurdan Hanım'ı ayağa kaldırma bence :)
    ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çok güldüm yorumuna, Nurdan hanımı çok iyi tanımışsın şekerim :)
      Ve etaminle keçeyi birleştirme fikrini çok tuttum, o zaman bişey demez Nurdan hanım :)
      Etamine başlıyorum bu akşam inşallah :)
      Öperim.....

      Sil
  6. bonus şarkı kime bakem ?? bir gece ansızın gelebilirim

    YanıtlaSil
  7. Yap...yap Esen'ciğim çok şeker olmuşlar :)) o şirin evleri de sonra belki keçe çalışabilirsin,kalplerle çok yakışmışlar.

    Sevgiler,öpücükler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapayım di mi Gülden hanımcım, içinden birini seçerseniz sizin için de yaparım kalpli magnetlerden :)
      Evleri aldığım gün keçelerini yapmayı düşünmüştüm ben de, yapınca gösteririm inşallah :)
      Sevgiler çok, sağolun :)

      Sil
    2. Canım benim...çok duygulandım. Elinin, güzel yüreğinin değdiği hepsi çok güzel.

      Hangisi olursa olsun,başımın tacıdır:)

      Çok teşekkürler ve sevgiler.

      Sil
    3. :)) Tamamdır Gülden hanımcım, sizin için en güzel magneti yapacağım ;)
      Sevgiler...

      Sil
  8. Aramızda kalsın, diğerlerine söyleme kalpleri kırılır ama, ben de en çok pembeli yeşilliyi sevdim, şşşşttt, aramızdaa...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Aramızda tabiii, aman sakın duymasınlar ben de en çok turunculuyu, en çok kahveliyi, en çok pembeli yeşilliyi sevdim :)))
      Yeşil ve pembenin uyumu çok güzel di mi, bi de lilayla yeşilin uyumu, düşün şimdi bi leylak dalını, evet yaaa, çok uyumlu çoook... Dur ben bi de lilalı yeşilli yapayım en iyisi :)
      Sağol Elifçim :)

      Sil
  9. Şu meşhur mantar evlerinden de harika magnetler olur :) emeklerine sağlık çok cici bici olmuşlar , ben papatyalıyı sevdim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ayamaya kumpanya mantar evler magnet için biraz büyük olmaz mı, miniciği için de kalıp lazım, o minik magnet evlerin keçelerini yapayım dedim, düşünme aşamasındayım henüz :)
      Papatyalıdan bir tane de kendim için yapacağım, söz o daha güzel olacak! :)
      Sevgiler, teşekkürler

      Sil
    2. Miniklerini kasdestmiştim ben de :) ama tabi işin iç yüzünü sen daha iyi bilirsin , birde bu düşünme aşamaları gerçekleşene kadar geçen zamandan nefret ediyorum ben :( sürekli kafada düşünceler şekiller ooof ooof hele o vakitsizlik ... Neyse :) Hayırlı Kandiller

      Sil
    3. Tamamdır, şimdi düşünüyorum, tasarlıyorum kafamda, minicik kalıplar çıkarmaya çalışayım bi, bakalım nasıl olacak, çizimim berbat olduğu için kendime güvenemiyorum ama denemeye değer :)
      Sağol ayamaya kumpanya ;) İlk sana göstericem yapınca :)

      Sil
  10. Suyunu çıkarana kadar devam edelim lütfen :)))) lütfen lütfen lütfennnn :)
    çok güzeller, ellerine sağlık. Bu aralar favori rengim sarı olduğu için sarılı turunculu da benim favorim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ;))) Oooooo, peki öyleyse, suyunu çıkarana kadar :))
      Sen de yapsana bunlardan, keçelerin de var hazır, sarın, turuncun eksikse ben yollarım, hiç merak etme :)
      Keçeyi ben de çok seviyorum, dönüp dönüp minik bişeyler yapıyorum, bilmem bıkar mıyım ama en azından elimdeki milyon keçe bitene kadar devam :)
      Sevgiler Seda

      Sil
  11. Süper.. Bu güzelliğe şapka çıkartılır. Bayıldım. Ellerine sağlık Esen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Çok teşekkür ederim Gülsüm Hanımcım, beğenmenize sevindim, iltifat etmişsiniz onca keçe ustası yanında benimkiler çok basit işler ama bu yorumunuzu çok sevmeme engel değil :)
      Sevgiler

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.