21 Kasım 2012 Çarşamba

S.O.S...

Feci şekilde yazasım geldi ama ne materyal var ne de doğru düzgün bir konum (ki biliyosunuz ki bu aralar bir kişi nedeniyle konu sıkıntısı çekmekteyim) :))
Taaa Trabzonlardan gelmiş mutfak panom, henüz göremedim ama akşam ilk iş yerine yerleştirmek... Sırf bu sebepten bugün çok süper bi gün oldu benim için :))
Akşam yerine yerleşince elbet size de gösteririm ;)
Siz hala katılmadıysanız benim çekilişime yan tarafa buyrun, zira yarın akşam nihayete erecek katılım, üzülmeyin sonra, oflayıp puflamayın, dıtdırıbıttırı hanıma çıkmış diye :)))
Size dantel de göstericem ama günışığında çekemediğim resimleri için hafta sonuna kalacak sanırım, belki yarın sabah çekebilirim, bu sefer güzel fotoğraflar olsun istiyorum, aydınlık, ışıklı, Sevdiye'nin tavsiyelerine uyup çekicem bakalım :) Taaa liseyi bitirdiğim yıllarda yaptığım dantelleri göstereyim istedim size, nasıl bir sabırla nasıl uzun zamanda işlemiştim, bakınca anlayacaksınız siz de zaten...
Şimdilerde hiç kullanmasam da çok kıymetli onlar benim için, Nehir'e sakladığım çeyizlerim :)) Bir de Elif'in yaptığı elişlerini göstermem lazım, kumaş boyamaları, nakışları... Bakalım, bunlar şimdilik sizin için "hikaye", yarın bilemedin öbür gün "gerçek"
Nehir'le Akdeniz'in resimlerini göstermiştim ya size, nasıl büyüdüklerini göstermek için, işte bu resmi unutmuşum, çok güzel bir resim, çok güldürdü beni :) E siz de gülün istedim, bu da bu kısa ve de uyduruk kaydırık yazının bonusu olsun mu, olsunnnnnnnn :)))
Noel bebek

ACİL VE ÖNEMLİ NOT: Gördüğünüz üzere Nehir ve Akdeniz fotosunun yerine noel bebek fotosu geldi çünkü, resim ekle deyince blog patronu bana dedi ki "Kotayı aştın sen, haddini bil, daha da sana resim yok! Bundan gayrı ceptekilerden idare edeceksin!" :(( Sinir oldum, napmalı bilmem, parayla almalı mı acaba yeni depolama alanını, kredi kartı numarasını vermeli mi, her ay patrona para mı ödemeli (az bişey ama!) bilemedim ben, bilen varsa beri gelsin lütfen!

7 yorum:

  1. Anlaşılan o ki sorun çözülmemiş.
    Yazınızı okumadan sonuca geldim çünkü eninde sonunda başımıza gelecek anlaşılan; çözüm bulursanız bize de faydası olur; beklemedeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çözülmedi :) Ama ben gülüyorum, sinirlenmem geçti çok şükür, dedim ki kendi kendime "Sen kaybedersin google amca, yalvarsan daha da yazmam sana!"
      :)) Gün ola harman ola, belki iyi bir fikri olan vardır, bekliyorum bakalım ;)
      Çözüm bulur bulmaz sizi de aydınlatıcam ama bence Nurdan hanım sizin de vadenizin dolmasına çok kalmamıştır sanırım, çok resim paylaşıyosunuz siz de çoook :)))
      Sevgilerle...

      Sil
    2. Nurdan hanım bir blogdaki yorumlardan tesadüfen çözümü buldum galiba ;) Yeni bir gmail hesabı açıp ordan yüklemek lazımmış fotoları ancak henüz tecrübe edemedim, inşallah olur, yarın deniycem ;)

      Sil
    3. operasyon başarıyla sonuçlandı Nurdan hanım, biraz daha uğraştırsa da en azından fotoğraflar yüklenebiliyor :)
      Günü geldiğinde size ayrıntılı şekilde anlatırım nasıl yapılacağını ;)
      sevgiler

      Sil
  2. Fotoğrafları mı küçültsen diyeceğim ama onun için de tek tek yazılara girip mi yapmak gerekir acaba? Bilemedim ben, Noel baba pek şekermiş bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ülkercim bırak fotoğrafları küçültmeyi, çok resimli birkaç postu sildim bile ama kar etmedi malesef... "Geçti Bor'un pazarı, sür eşşeğin Niğde'ye" diyo bana bloğumun patronu :))
      O geçen senenin Noel Babasıydı :)))
      Büyüdü şimdi, eşek kadar oldu ;)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.