7 Kasım 2012 Çarşamba

FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞ! ESENCE'NİN BİRİNCİ YAŞGÜNÜ NEDENİYLE ÇEKİLİŞİM VARRRRR :))

23 Kasım 2011'de açtım caaanım bloğumu.  Ürkek bebek adımlarıyla başladığım bloğumun 1. yaşgünü geldi çattı.
Uzun zaman kendim söyledim, kendim dinledim :) Sonra sonra sizlere ulaşmaya başladı sesim, yankı buldu güzel yorumlarınızla, takiplerinizle... Bu ne idüğü belirsiz bloğu (e öyle ama hobi desen değil, yemek desen değil, hayat desen değil, annelik desen değil, hepsinden biraz biraz ortaya karışık bir blog oldu netice itibariyle)  sevdiniz sanırım, önceleri facebook aracılığıyla daha çok, sonrasında da 10marifet aracılığıyla ve Google aracılığıyla izlediniz beni ve bana dair olan her ne varsa tümünü....
Ben de pek çok blog takip etmeye başladım bu arada, etaminler, keçeler, dekorasyon harikaları, hayattan hikayeleriniz sayesinde  ben de daha donanımlı-donanımlı ne yaaa! Bilgisayar mısın kızım sen! Ama bulamadım yerine doğru kelimeyi :( - oldum. Yaptıklarınız, yazdıklarınız keyif verdi, hayatıma yeni  yeni renkler kattı...
Bloğun anafikri "SAMİMİYET" olsun istedim, bazen hoşuma gidenleri yazdım, çoğunlukla kuzularımı, bana heyecan veren şeyleri  paylaştım sizlerle. Bazen de kah anneliğimi eleştirdim, kah araba kullanamayışımı :( kah ev kadınlığımı, kah da kocamı :))) Daha çok komik tarafından bakarak ve çoook da eğlenerek  yazdım bunları...
Samimi yazmaya gayret ettim, arkadaşıma anlatır gibi, dertleşir gibi yazdım hep, günlük tutar gibi. Yazmaya başladığımdan beri, başka türlü izliyorum hayatımı, dışardan bakar gibi, başka bir gözle görür gibi, diyorum ki sık sık "Bunu yazmalı, aman bunu unutmamalı, kaçırmamalı! bunu bloğa şikayet etmeli" :) Sanıyorum samimiyetim sizlere de ulaştı ki şükürler olsun 95 oldunuz (dileğim 1. yıl dolduğunda 100 olmanız ama! ;)
İşin özü ben çok sevdim blog yazmayı, dönüp bakınca bir yıla, hep zevkle yazdığımı, yaptıklarımı zevkle paylaştığımı, paylaştıklarıma hep güzel güzel yorumlar aldığımı görüyorum. Biraz da çocuklarıma hatıra kalsın bugünler diye başladım ama aynı zamanda beni geliştirdi  de blog yazmak, biraz terapi gibi oldu, yaşarken kızdığım, sinirlendiğim şeyleri, size anlatırken espri katarak  yazmak.
Şimdi, bir şey yapmak istiyorum sizler için, sizlere teşekkür etmek için... 1. yaş biliyorsunuz ki hep çok önemli ve özel, kutlaması da özel olsun istiyorum. Yılbaşı yaklaşırken, bu sebepten de benim için kıpır kıpırken, sizlerden birine güzel bir hediye paketi yapayım istiyorum. İçinde benim çok hoşlandığım, bana hediye edilse bayılacağım (ki biliyorum ki siz de ben gibisiniz, zevklerimiz, beğenilerimiz birbirine yakın, huylarımız başka başka olsa da!") şeyler olsun istiyorum...
Bunun için sizden istediğim sadece ama sadece "Ben de varım!" demeniz, yorumlarınızda iletişim için mail adresi bırakmanız (ve tabii blog sahibi değilseniz yorumun sonuna mutlaka isim-soyisim yazmanız), "Bloğa yorum yazamadım ama seni face'den takip ediyorum" diyen arkadaşlarım, sizler facedeki çekiliş konulu bildirimime yazarsınız yorumunuzu ya da dersenizki sadece "Heyyy!!! Ben de varım!" , ben de sizleri de katarım kuraya :)  istediğim kendinizi bana hatırlatmanız, bildirmeniz (ki ölüyorum meraktan beni kimler okuyor, bloğumu kimler kimler takip ediyor!)  Bir kez daha yazayım, reklam istemiyorum, takipçim olmanızı istemiyorum, bloğunuzda çekilişe yer verin de istemiyorum, ya da istemiyorum demeyeyim de "şart koşmuyorum" diyeyim :)
22  Kasım akşamına kadar sürsün, gece 00.00'da bitsin katılım, ertesi akşam da Nehir çeksin talihliyi, yazayım isimlerinizi, doldurayım kavanoza, kuzum seçsin sizlerden birini, İstanbul 53855. Noteri Halil bey eşliğinde ;))
Hazırladığım hediyeleri göstereyim mi şimdi :)



Hediyelerimize toplu bakalım bi...


1- 10Marifet'in sergisinde görür görmez vurulduğum bu el yapımı, güzel kıyafetli bebek. Gözlerini ve ağzını ben ekledim haddim olmayarak bir de küçük tokalar taktım ki saçları dağılmasın :) Kimbilir belki de şanslı kişinin (varsa) küçük kızını sevindirir :)


2- Geçen yılbaşı öncesi şuursuz alışveriş anlarımdan birinde pek çok şeyle birlikte Tepe Home'dan aldığım keçe çanka

3- Audrey Hepburn 2013 Ajandası (Aslında Metis Ajanda'nın geçen yılki Olmayan Kelimeler gibi bir ajanda çıkardığını umarak gittim bugün kitapçıya ama henüz gelmemiş Metis'in ajandaları, sonra bi bakayım derken, zarafetine her daim hayran olduğum Audrey Hepburn'u bir ajandanın üstünde görünce "Budur!" dedim ve aldım gitti ;)

4- Yılbaşı temalı minik pano (adını öğrenmiştim aslında bu çiçeklerin, Nurdan hanım bana söylemişti ama unuttum şimdi iyi mi :( Eski maillerime de bakamıyorum evdeki bilgisayardan :( Yarın yazarım size inşallah yorum bölümünden okursunuz, neydi sahi yaaa!) Bu akşam yaptım bunu, bir akşamlık pano yani, deneyin yani, siz de yılbaşı için harekete geçin bir an önce yani :) Biliyosunuz değil mi nasıl ama nasıl heyecanlanıyorum yeni yıl için, aklımda bir sürü fikir yapılmayı bekleyen, Allah yardımcım olsun :))) (Pırnak gibi bişey miydi acaba???)


5- Yine yeni yıla uygun olsun diye yeşil ve kırmızı kullanarak yaptığım, üstüne yazacağım kelimeyi çoook düşündüğüm ve sonunda "AŞK"tan güzel kelime bulamadığım için AŞK'lı kitap ayracı (ilk kez denedim keçeyi kitap ayracı olarak, umarım beğenirsiniz!)


HAYDİ BAKALIM, BOL ŞANS ŞİMDİDEN HEPİNİZE :)


92 yorum:

  1. Sevgili EsenCancığım, yazını ben gibi düşünüyor diyerek okudum:)) Özellikle bu güzel hediyelerin için şartlarını da çokkk sevdim:))Nice beraber yıllara inşallah. Yürekten;
    Ben de varımmm diyorum, hediyeler bahane hoş bir seda olmak adına, kime çıkarsa ikinize de şans getirsin yüz güldürsün inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn bütün güzel dileklerinize fiamma :) İnşallah şans getirsin talihliye ;) bol şans ...

      Sil
  2. Pırnal Esen hanımcım :))))
    Neymiş Pırrnall - Size ceza olarak; bu çekilişi doğum günüm olan 25 Kasım' a ertelemenizi ve Nehir' in mutlaka ve illaki benim adımı çekmesini uygun görüyorum :)))))))

    Pırnal-pırnakta yakışmış isim olaraktan- şahane olmuş gerçekten çok beğendim !

    Neymiş tekrarlayalım - 25 Kasım ve benim adım çıkacakmış :))

    Kapiş?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapişşşş diycem ama ilan ettik bi kere, hem size belki de erken bir doğum günü hediyesi olur, kim çıkacağı konusunda tamamen Nehir hanımın ellerine kalmış :)) Dilerim çıkar size, dilerim güzel bir doğumgünü hediyesi olur benden :)
      Pırnal- daha da unutmam, söz.
      Teşekkürler Nurdan hanımcım, booool şansss.......

      Sil
  3. hepsi de çok güzel, emeğine sağlık, nice senelere inşallah.
    Nurcan KAYA
    alisnur@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler alisnur, bol şanslar da...

      Sil
  4. yılboyunca zevkle takip ettiğim, ettikçe de senden etkilenip yemekler yaptığım, ay bende bunlara çok kızdığım dediğim, etki ve tepkilerimizin aynı olmasına çok güldüğüm bloğunun ilk yılını kutlar, daha uzun soluklu olmasını dilerim..sevgilerimle..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay canım arkadaşım benim, çok sağol güzel yorumun için, ben ekleyeyim şimdi senin adını soyadını, NURCAN KARTAL
      öperim

      Sil
  5. Canim masallah bir yil olmus tebrik ederim.Basarilarin daim takipcilerin bol olsun.Yine cok guzel hediyeler yapmissin super ellerne saglik rabbim nazarlardan korusun sizi.
    Bu arada en siki takipcin olarak bende varim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol şekerim :) Aminnn güzel dileklerine, bol şansss... Bakarsın Yağmuşun yeni bir bebeği oluvermiş...
      AYLİN GÜDER (Senin adını da tam yazayım karışmasın)

      Sil
  6. Hemencecik yazalım... HEYYYY BEN DE VARIM :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de buyur şekerim, bol şans sana da Suna Kalyoncuoğlu ;)

      Sil
  7. Blogunuzun 1. yılı hayırlı olsun öncelikle darısı başıma inşallah :)) bende varım diyorum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nebby Craft, bol şans...

      Sil
  8. Blogunuzun birinci yaşını kutlarım.Benin blogumda Birinci yaşını kutlasın,bende bir çekiliş yapayım.Çok heveslendim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Nilgün hanım, sevgiler, bol şansla birlikte :)

      Sil
  9. 1. yılınız kutlu olsun şimdiden. Çekilişiniz için ben de varım, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ebygale, sana da bol şans....

      Sil
  10. aaaaa kambersiz düğün aslısız çekilş olmaz... Bende varım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmaz şekerim, sensiz çekiliş elbette olmaz, bol şans...

      Sil
  11. Ben de ses veriiim dediiim :) ben hediye hakkımı, yazılarını keyifle okuduğum Nurdan hanıma veriyorum :)))
    Hani hediye bana çıkarda yollayacak olursanız:))) bana değil Nurdan hanıma diyorum yanii
    Hem bloğun hem de Nurdan hanımcığım sizin, bu keyifte niceee yıllarınız olsun inşallah.
    Sevgileeer ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler selcen hanımcım :)
      Duydunuz mu Nurdan hanımmm, şansınız artıyor :)

      Sil
    2. Bunca zorlamaya bu hediyeler bana çıkmazsa çok bir fena bozulacağım sanırsam.

      Teşekkürler "Deli İşi Bunlar" çok naziksiniz de hediyeleri bana bırakarak isminizin hakkını mı verdiniz ne? :)))

      Sil
    3. :)) hediye bahaneee sohbet şahaneee .))
      Eee! beni pek çabuk keşfettiniz .)

      Sil
  12. Koskoca 1 yıl nasıl da geçivermiş değil mi?
    Daha nice yıllar bloğunla tabii ki seninle olmayı dileriz.

    Çekiliş için beni mazur gör. Prensip olarak katılmıyorum ama sana şans dilemek ve "merhaba " demek için uğradım.

    Sevgiler!





























    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Merhabanızı aldım, benden de size kocaman bir Merhaba...
      Katmayalım mı sizi çekilişe, peki öyleyse ;)
      Sevgiler

      Sil
    2. yeni yaşınız hayırlı olsun.gördüm,geldim,bekliyorum

      Sil
    3. Teşekkürler hazalca, bol şans,birazdan geliyorum bloğuna :)

      Sil
  13. canımmm 1.yılın hayırlı olsunn......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Serpil hanımcım, amin...

      Sil
    2. Bol şans demeyi unutmuşum, pardonnnn.....

      Sil
  14. aaa ben blogumu hangi tarihte açtığımı hatırlamıyorum ki gelecek sene kutluyam ,ben bu konuları hiç düşünmemiştim yahuuu :) Sevgili Esen Can, çekilişin hayırlı olsun. en büyük ikramiye 1 trilyon dediler doğru mu :)
    Ben seni 10marifet sayesinde tanıdım ve de işlerini takip etmeye çalıştım. hatta sana etaminle kanaviçe arasındaki farkı bile sordum yanılmıyorsam ben ne çok soru soruyorum yaa ? daha nice senelere !!inşallah kalbinin güzelliğinde izleyicilerin olur.facebookta olduğunu bilmiyordum ee ben ordan da takip ederem yahuuu :)
    SEVGiLER....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekürler filizcim :) Darısı başına diyim, istediğini sorabilirsin, cevaplayabildiğim sorular olursa ne ala ;)
      Sevgiler, bol şans.....

      Sil
  15. Esen'ciğim çok severek takip ettiğim bir blogun var daha nice yıllar hep birlikte oluruz inşallah.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hislerimiz karşılıklı Mehtap abla, ben de senin bloğuna ba-yı-lı-yo-rumm :))
      Aminnn, bol şanssss...

      Sil
  16. Merhaba bloğunuzu çok beğendim bundan sonra takipçinizim nice seneler diliyorum .Bloğumada beklerim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nuray, takipçin oldum bile, küçük bir tavsiye, eğer kelime doğrulatmayı kaldırırsan daha çok yorum alırsın ;)
      Bol şans....

      Sil
  17. Nice yıllara, ben de geldim:) ÖZellikle ayraca bayıldım,ellerinize sağlık.

    asabibakire@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin asabi bakire :))
      Özellikle ayraca ben de bayıldım valla adını da aşk koydum ki, aşkı olmayanlar aşka kavuşsun yeni yılda, olanların aşkı da tam gaz devam etsin....
      Bol şans...

      Sil
  18. "Heyyy!!! Ben de varım!" :) güneş gündoğdu :)))))))))

    YanıtlaSil
  19. Bloğunuzu yakın zamanda tanıdım ve çok sevdim, 1.yılınız kutlu olsun, birlikte paylaşımlarla dolu nice nice güzel yıllarımız olsun:)
    cokoprensinannesi@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkürlerrr çokoprensin annesi :) inşallah hep de
      sevmeye devam edersiniz ;)
      Aminnn ve de bol şansssss.....

      Sil
  20. Ben de varım ben de :) onlar ne güzel hediyeler oyle şans benden yana olsun mu? :)
    havva_vtnsvr@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uun bocee, olsun tabii şans sizden yana, bol şansss.......

      Sil
  21. Çağırdın geldim Esencim, hadi ben de varııım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Banu Abla, sana da bolll şans ;)

      Sil
  22. SONGÜL ASLAN KARAYILMAZ:(((((hatırlatayım dedim....nice ESEN CE senelere....inşallah yıllarını kırklar ve torunlarına okutursun....<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pekiiiiiiii şekerim, seni de katıyoruz, bol şanssss....

      Sil
  23. Bende varım :)
    hulyasogut99@hotmail.com
    Nice senelere..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol şans Hülya Çoban...
      teşekkürlerle birlikte sevgiler de...

      Sil
  24. Merhaba,
    Birinci yaş gününüz kutlu olsun, nice yıllara !

    Ben de varım ...
    Her ne kadar şart koşmasanız da, blogumun duvarında çekilişinizi duyuruyorum. Ayrıca takipçiniz de oldum.

    nowacraft@gmail.com

    Benim de çekilişim var, sizinki kadar orijinal olmasa da katılırsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nowacraft :) Ayrıca hoşgeldin :)
      bol şans
      * En kısa zamanda uğruycam bloğuna çekiliş için :)
      Sevgiler

      Sil
  25. Merhaba :)) 1. yılınız kutlu olsun:) darısı benim de başıma:))ben de bloguma beklerim:) 10 marifette yeni gördüm sizi aslında bu benim orda yeni olmamdan kaynaklanıyor sanırsam:))) haaa bu arada ben de varım:))
    aslhancosar@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 100. izleyicim olmuşsun, tabii ki sen de varsın Aslıhan :) Bol şansss...
      Sevgiler...

      Sil
    2. vayy çok iyi:)) yiğenim için bebeği istiyorum o zaman 100 ün hatrına:)))))

      Sil
    3. Hadi inşallah, yeğeninin şansına olsun öyleyse :) Eğer sana çıkarsa birlikte bir resimlerini isterim ama ;)

      Sil
  26. Merhaba;
    Blogunuzun 1.yılı dolduğu halde ben sizi yeni keşvettim :(( Paylaştıklarınız çok hoşuma gitti. Çekilişiniz için bende varım diyorum vee sizide benim sayfama ziyarete bekliyorum. :)
    sevcany.benli@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, bol şans sana da Sevcan, bloğuna hemen geliyorum ;)

      Sil
  27. 1. yılınız kutlu olsun şimdiden. Çekilişiniz için ben de varım, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler buket :) Sen de varsın, sana da bol şans öyleyse...
      sevgiler benden de

      Sil
  28. nice senelere inşallah.. blogunuzu yeni gördüm darısı başıma... bende varım çekilişte :)
    canimin-sultani@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn, inşallah, darısı başına ayrıca da :) sessiz.mehtap bol şans sana da :)

      Sil
  29. esen'ce nin ilk doğum günü kutlu olsun.Yaptıklarını ve yaşadıklarını zevkle takip ediyorum. İpek böcüğünün panosu içinde çoook teşekkürler canım arkadaşım. En kısa zamanda görüşmek üzere. Bende varım daima.
    Şebnem Avcı Dinç

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol şekercim, rica ederim canım benim, henüz veremedim ipek böcüğünün panosunu ama en azından gösterdim ;)
      Sen yazmasan da söylemesen de ben biliyorum ki senin "daima" varolduğunu, değil mi ki ben de senin için "daima" varım ;)
      Bol şanssss, öperim çook...

      Sil
  30. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  31. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  32. Bizi de unutma Esen Abla :)) Nazan - Aslı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unutmam kuzum, Aslı kuzusunun şansı bol olsun :) Öperim ikinizi de canım benim....

      Sil
  33. Sevgili Esen Can ,ben facebook sayfanı bulamdım kuzum bir yol tarif etsen lütfenn :)ya da gidip selcene sorayım canımmm :)

    YanıtlaSil
  34. Nurçin Sinejan YAŞAR11 Kasım 2012 11:55

    Sevgili Esen abla, ben Nurçin. Tesadüf üzerine bloğunla tanıştım ve uzun zamandır, her bilgisayar açışımda, şööyle bi' göz atıyorum. Öncelikle Esen'ce'nin birinci yaş gününü kutlamak istiyorum. İkinci olarak sana, ''Pışşt!! Esen ablaa, ben de varıım!'' demek istiyorum. Çekilişe koyduğun hediyelerin hepsi, birbirinden tatlı:) <3.Daha nice yaşlarda çekilişlere katılmak nasip olur inşallah :)Bu arada, inşallah Nehir beni çeker:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Teşekkürler güzel yorumuna Nurçin kardeş, sana da bol şans öyleyse.....

      Sil
  35. Blog yazmak dediğin gibi : Terapi, bedava doktorluk hizmeti:))
    Bu hediyeleri görüp katılmamak elde mi:)
    Hepsi güzel, özenle seçmişsin.
    Nice yıllar diliyorum sana, hep birlikte olalım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, ha psikoloğa anlatmışsın ha bloğa, tek fark bir kişi yerine pek çok kişi dinliyo seni ama ben kendim söyleyip kendim dinlermiş gibi anlatıyorum yine de :)))
      Teşekkürler Semicim, bol şans sana da ve elbette "Amin, hep birlikte olalım" inşallah :)

      Sil
  36. bende istiyorum tugcesanac@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamdır, seni de alıyoruz listemize Tuğçe, bol şansss....

      Sil
  37. bendeee istiyoruuum tugcesanac@gmail.com

    YanıtlaSil
  38. zehra aydoğan13 Kasım 2012 06:24

    Bende varımmmmm ...)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Varsın tabii güzel arkadaşım, sana da sol şanss ;)

      Sil
    2. :))) Sana bol değil yalnız, sol şans :)) İyi de solun Türkiye'de şansı hiç olmadı ki, düzeltiyoruz şekerim, sana da boooollll şans ;)

      Sil
  39. teşekkür ederim (:

    YanıtlaSil
  40. Ben de şansımı deneyeyim dedim o kadar tok gözlü ki talepler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene tabii Ülkercim, bakarsın taaa Antalya'ya gitmiş bu güzel bez bebek Lara'ya arkadaşlık etmeye ;)
      Bol şans...

      Sil
  41. Merhaba, ben de varıım.:) Siz şart koşamamışsınız ama ben yinede blogumda duyurdum. ( dreamsofts.blogspot.com )

    Sevgilerimle.

    Mail adresim : dreamsofts.tubi@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Tuğba, hoşgeldin :) Bir de teşekkür bloğunda duyurduğun için ;)
      bol şans...

      Sil
  42. Esencim, daha şimdi gördüm:) Çok nadir katılıyorum çekilişlere, ama senin hem hediyelerin çok güzel, hem de bin dereden su getiren şartların yok:) Bu nedenle ben de varım, herkese bol şans:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet baharcım, çekiliş için şart şurt yok :) Sana da bollll şans öyleyse :)

      Sil
  43. Yaaa, ben çekiliş bitmiştir sanıyordum. O zaman 'ben de varım' Esen ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son anda yetiştin, tebrikler :) Bol şanssss Leylaaaaa ;)

      Sil
  44. amanınnnn buralarda bi çekiliş kokusu aldım.... Bende varım... (de ayrımıydı yaw??)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çok özür dilerim ama bu geçen seneki çekilişti :))
      Aslı sonundaki sorudan anladığım kadarıyla sen bizim Aslı'sın, cevap: dahi anlamındaki "de" ayrı şekerim :)
      Bu seneki çekiliş için 2013'lere gel :)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.