2 Kasım 2012 Cuma

CUMA GÜZELLEMESİ EŞLİĞİNDE SENDEN-BENDEN-BİZDEN :)

Cuma Güzellemesi hediyesi resmi :)
Cuma Güzellemesi hediye şarkısı :)
 
Bugün Cuma, bayram münasebetiyle çabucak gelen canım cuma....
Resimle, şarkıyla yani layığıyla Cumamızı kutlayalım önce ve geçelim son durumlara, havadislere, yaptıklarımıza :)


Alttaki minik kağıtlar davetiye, Nehir'in doğum günü için sınıf arkadaşlarına bu sabah hazırladığımız davetiyeleri. Ayın 14'ünde aslında... Son anda karar verdik bu hafta sonu kankisi Şimal'le birlikte yapmaya doğum gününü, o yüzden de davetiye hazırlamayamamıştık ama sabah kuzu  "ille olsun" deyince aklıma geldi birden, fotoğrafları her daim iç açan, zevkle izlediğim bloglardan olan Cafe Nohut'tan görüp, çıktısını aldığım ve sakladığım kağıtları kullansam ya dedim, onları kestim davetiye yapmak için. Şablonlarını aşağıda sizle de paylaştım ki, gün gelir size de lazım olursa diye, elinizin altında tutun ;)   O aceleyle anca bir kısmını (10 tane kadar) yazabildim davetiyelerin,  vakit kalmadı, kalanları, sınıfta büyük tenefüste kendi yazacakmış Nehir, inşallah bakalım... "Hadi" kelimesi ne harika bi kelime di mi aynı zamanda da ne beter bir kelime, bir yandan sürekli söyleyip, bir yandan da "Hadileyip durma, yeter!" dediğim bir kelime, en çok da sabahları Nehir banyodan 15 dakikada çıkamadığında, kahvaltısını yarım saatte yiyemediğinde defalarca söylediğim kelime...

Doğum günüme bekliyorum :)
 
 


Nasıl güzeller değil mi, nasıl iştah açıcı :)
 

Ve de romantikkkkk



Bayramda el öpmeye gelen minik kuzu Ozi'ye de bir isimlik yaptım, annesi çoook beğendi :) Şimdi yeni fikirler peşindeyim, hep kare, hep aynı model olmaz di mi, azcık hayal gücü rica ediyorum kendim için acilen :)





Sanmayın ki etamini boşladım, henüz boş bir kalp olsa da bitince göreceksiniz çoook şeker bir ..... olacak, bilemedim tam ne yapacağımı bu motifle, bakalım, kısmet ;)




Bu sabah tam herşey tamam, çıkacak şimdi diye bakarken gözünün içine, aniden odasında uyumakta olan ayıcık taifesini farketmesin mi, üstlerinin açıldığını, yataklarının perişan olduğunu, çocukların birbirini ezdiğini görmesin mi, düzeltmeye kalkınca baba-kız kapışıvermesinler mi :) Benden istedi düzeltmemi, düzelttim, bakalım olmuş mu :)

Sınoks ve Mınoks'u biliyosunuz, ikiz kardeşler, yanlarındaki aslancık ve minişler ve minik kurbağa da yeni katıldı ailemize, gördüğünüz gibi kocamannnn bir aileyiz artık kızım sayesinde :)))


BU DA YAZI BONUSU (Ben olsan ablanın yerinde, ısırıverirdim o tombalak yanağı :) )

 

10 yorum:

  1. ne kadar şirinler yaaa...senın kuzucukların masallahı var:)) ısımlıkde cok guzel olmuş..davetıyelerde cok etkıleyıcı..esen cım haddım olmayarak bı duzeltme yapmak ıstedım ınsallah kızmaz kırılmazsın...cumamızı kutsayalım yazmışsın sanırım kutlayalım yazacaktın ..dıkkatımı cekmişken uyarayım dedım:))tekrar tekrar özur dılıyorum ukalalık gıbı anlaşılmaz ınsallahh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sondan başlayayım :)
      Estafurullah ukalalık ne demek ama kutsamayı, kutsallıktan gelerek yani kutlamak anlamında yazmak istemiştim, siz deyince sözlüğe baktım ve haklısınız :) Düzelteyim hemen ;) Kutlayalım yapayım :)
      Kuzucuklar bence de çook tatlılar valla ama hep diyorum "Kuzguna yavrusu şahin görünür" misali ;)
      Teşekkürler Serpil hanımcım, beğenmenize sevindim, bundan sonraki isimlikler için yeni atraksiyonlar bulmalı ;)
      Sevgiler...

      Sil
  2. ccookkk tesekkur ederım canım öncelıkle..yanlış anlamadıgın ıcın ve samımıyetın ıcın....bende dusuneyım bakalım yenı neler bulabılırız senın ıcın :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) ben teşekkür ederim, mutlaka uyarın ki en az hatayla kapatalım yazıları ;) Memnun olurum çok...
      Beyin fırtınası diyolar di mi, deneyelim bakalım ;)
      İyi tatiller :)

      Sil
  3. bayıldım kuzucukların resmine hele ali denizin yanakları iştahımı kabarttı :)Ayrıca ayı kardeşleri de pek bi güzel sıraya koymuşun şekerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlılar de mi Ozi'nin annesi :)
      Ayı kardeşler ikisi sadece, aman sakın! Hepsinin birer ismi var (ben henüz ezberleyemesem de!) Ayrıca kimi maymun, kimi kurbağa :)
      Öperim şekerim....

      Sil
  4. Bizde istiyoruz bu guzel davetiyelerden :)) aylin hala gidip alacak etamini....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzat elini alıver köşede güllüyü şekerim :))
      Hala mı alamadın yahu, ayıp Aylin! Etamini ben vereyim sana en iyisi :)

      Sil
  5. Güzel olmuş davetiyeler:)
    Hazır olanların yanında çok daha anlamlı!
    Etamin bakalım nasıl olacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma Semicim, sabah sabah uğraştık ama yetiştiremedik :( bence de bu desenli kağıtlar harika, çıktı alıp saklamalı mutlaka :)
      Etamin yavaş ilerliyo çünkü iki çarpı pembe, iki çarpı koyu pembe, zahmetli azcık :) Bitireyim gösteririm :)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.