22 Kasım 2012 Perşembe

ÇEKİLİŞ SONUCU.....


Günayydınnn, evet listemize göre talihlimiz 14 numero ile yarışan "Zulaltan Filiz" :)) Tebrik ediyorum kendisini ve düşündüğünün aksine, bu çekilişle kısmet kotasının açılmaya başladığını ifade ederek selamlarımı yolluyorum...
Hediyelerini kargoya bugün verebilmek için bana adresini yazar mısın Filiz ;)
esen.can@bahcesehir.edu.tr ye lütfen :)

18 yorum:

  1. hediye çıkan arkadaşı kutluyorum. bu yaş dönüm kutlamalarını da her yıl beliyorum Esencim, kim bilir belki de seneye Nehirim beni çeker torbadan..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaparız tabii Nurcanım, kısmet, belki seneye de sen çıkarsın ama bu arada bu hediyelerden istediğin bişey varsa seve seve yapar ya da alırım senin için ;)

      Sil
  2. Güle güle kullansın hediyelerini. Bi dahaki çekilişine bn de katılımcım:)) ha bugün katılırım ha yarın derken katılamadım:)) çok dalgınım çok:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dalgınlık hepimizde bol bol mevcut moriçe, hele iki çocuk olunca, aklındakilerin pek çoğu onlara yönelik oluyor...
      sağlık olsun diyelim, seneye inşallah kısmetse :))

      Sil
  3. Haha :)bu sabah ne ilginç bir sabah yahuu!! bana nasıl çıkar o kadar kişi içinden ?Esen Can ,çok teşekkürler :)bana hayatımda daha hiçbir şey çıkmadı, benim kısmetim mi döndü yahuu!! şu an suratımda şaşkın bir ifade var:) nasıl yani mümkün değil diye? ben hiç çekilişlere katılmam nasılsa çıkmaz diye ?daha dün sana kısmetsizliğimden bahsettim sabah çekiliş kazandım senden Allah Allah :) şaşkınım yahuuu!!bundan sonra 14 benim için uğurlu rakam :)çok sağol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaa, gördün mü sen bak, dönüverdi şansın, inşallah bundan böyle de hep çok şanslı olursun, 2013 güzel güzel kısmetlerle gelir sana :)
      Sen de sağol filizcim, bugün kargoya veriyorum hediyelerini :))

      Sil
    2. Nı nı nı nııınnnn!
      İşte kör talihin kırıldığı, şansın kapıyı çaldığı, kısmetsizliğin tarihin çöplüğüne gömüldüğü an bu an olsa gerek!

      Filiz Hanım; kaptınız hediyeleri :) Sizin haberiniz yok; sabahtan bu yana Esen hanımı telefonda paralıyorum valla hediyeleri bana niye çıkartmadınız diye :))))

      Şaka şaka; çok sevindim güle güle güzel günlerde kullanın :)) Esen hanımcım sizi de başarılı bir kampanya geçirdiğiniz ve mutlu sonla hitama erdirdiğiniz için özellikle bir daha tebrik ediyorum.

      Kesenin içine uyduruktan da olsa altın koyun ama :))))))))

      Sevgiler

      Sil
    3. Teşekkürler Nurdan hanımcım, şükür yüzümüzün akıyla çıktık bu çekilişten ve sonuç da beni çok sevindirdi, Filiz hanım da bu sayede makus talihini yenmiş oldu ;)
      Keseye altın kolay, Eminönü'nde çakması bi dünya, bi ara uğrarım, hem de Cumhuriyetinden alırım koyarım keseye ;)

      Sil
    4. Size ayırdığım yılbaşı çıngırakların yanına 5-6 adet çakma altın para da koydum çoktan. Bir iki küçük sürpriz daha var, ama gerçekten küçük süprizler; büyük hayaller kurmayın diye söylüyorum :))))

      He Eminönü' ne gitmeye de para harcamayın, o bütçeyi bana aşure yapmak için kullanın :))))

      Temam mı?

      Sil
    5. Sevgili Nurdan Hanım, hediyelerin size çıkmasını istiyorsanız, bundan sonra Esen Can'ın bloguna Allahım neden benim kısmetim yok diye not bırakacaksınız. Esen Can'ın blogunda bir melek çalışıyor bence, benim yorumumu görünce üzülmüş ,makus tarihimi değiştirmiş.Bundan sonra bir şey istemek için Esen Can'ın bloguna yorum bırakacam ki melekler görsün, hemen dileğim yerine gelsin. 24 saat dilekleri gerçekleştiren melek var bence bu blogda.melekten ne istesem acaba bir dilek listesi yapam.ryan gosling' le oscar törenine katılmak istiyorum desem çok mu uçuk dilek olur aceb?

      Sil
    6. Aslında bütün hediyelerin size çıkmasını istiyorum Filiz Hanımcım :)))
      İki üç gündür Kiev' den, İzmir' den ve Eskişehir' den hediye yağıyor yeminle :)))) Pazar günü resimlerini paylaşacım :))))Oğlak merakı tutmasın - doğum günü için :)))

      Demem o ki siz burada dileğinizi tutun size sahiden uğurlu geldi:))
      He ben kendi blogumun hediye uğurundan çok memnunum şahsen; dün İtalya' daki bir çekilişi kazanmışım haber geldi :))) Hediyelerim de yoldamış :))) Böyleyken böyle...

      Sil
    7. Bloğumun kapıları bütün isteklerine sonuna kadar açık Filizcim ;) Ne dilersen dile, umarım hep gerçekleşir dileklerin, kah bizim meleklerden kah başka başka meleklerden ;)

      Oooo, Nurdan hanım ne güzel, ne şanslısınız siz de, hediye vermek de almak da harikaaaaa :))

      Sil
  4. Çok sağol Esen Can :)hemen piyango bileti de alam bence :)kısmetimi sen açtın sende pozitif bir enerji var demek :)acelesi yok canım istediğin zaman yolla :)

    YanıtlaSil
  5. zehra aydoğan23 Kasım 2012 02:44

    Hediye çıkan arkadaşa tebrikler ....
    Birdahaki yıla artık ...)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım yaa, kısmet ;) seneye kalmaz yine yaparız arada bakarsın bi çekiliş daha :)) Blog bizim, çekiliş bizim kime neeeee :)

      Sil
  6. Şanslı arkadaşı tebrik ediyorum, bir dahakine kesin bana çıkacak hissediyorum:p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. allah yarabbim, daha bu seneki yeni nihayete erdi ama herkes bi dahaki seneki çekilişe göz dikti :))) Şaka şaka çokoprensin annesi, siz isteyin yeter ki arada bi çekiliş daha yaparız o zaman için de şimdiden sana bol şans dileyeyim mi ::)))

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.