22 Kasım 2012 Perşembe

BİM BAM BOMMMMMM :))

Kuzular eğlencede...
 
 
 

 
Leyla'nın Kahve Dükkanı'ndan bize gelen zarif, güzel hediyem :) En önce kuzuların resmi kondu tabii ;) Teşekkürler bir kez daha Leyla'nın Kahve Dükkanı'na ;)
Yarın Öğretmenler Günü, Nehir'in öğretmeni sevgili Uğur Bey için hazırladım bu keçe çerçeveyi, elbette yılbaşı renkleriyle :)  içine de Polonezköy pikniği'nden toplu bir sınıf fotoğrafı bastırıp, yerleştirdim, Nehir'in öğretmenine yazdığı notla birlikte yarın sahibine ulaşacak :) Nasıl olmuş desem??? Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum :)
 
 
Bu da size geçen postta gösteremediğim Nehir&Akdeniz pozu :) Komik suratlar di mi ;)
 
 
*************
Rüya'da bloğundaki ayrıntılı olarak yorum yazan Etka sayesinde (Teşekkürler bir kez daha!)  yola çıkarak, elbette Ferit'in yardımlarıyla kota aşımı sorunum çözüldü, yeni bir gmail adresi aldım, gördüğünüz üzere fotoğraflarım arzı endam etmeye başladılar, isteyene ayrıntılı anlatabilirim ;)
*************
Çekiliş için katılım bu akşam sona eriyor, yarın sabah okula gitmeden çektiricem Nehir'e talihliyi , öncesinde sıralıycam katılımcıları (kura öncesi sıralı listeyi koyarım tam geceyarısı inşallah), yazdığım numaralardan çekecek birini Nehir, o numaraya denk gelen kişiyi de yarın size bildiricem büyük bir zevkle, herkese tekrar bol şansssss.....

12 yorum:

  1. Resimler şahane; çerçeve de! Örtmen beğenir eminim beğenmez mi hiç? Bizim evde de bir örtmen emeklisi var ona hediye almadık daha amanın az kalmış tez olmalı!

    Bu arada bana resim sırrını verin size yılbaşı çıngıraklarımı vereyim :) Kapiş?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgi pahalı, pamuk eller cebe, masraf edin biraz diyorsunuz yani .....

      Sil
    2. Yooo, hiç öyle demiyorum valla, bilgi bedava bende, nacizane ne biliyosam anlatmaya hazırım :)
      Yazayım bakalım öyleyse, siz de bir yere kopyalayın e mi?
      *Öncelikle yeni bir gmail hesabı açıyoruz kendimize,
      *sonra bu iki hesabı birleştirelim mi dediğin de Google "Hayır" diyoruz, yoksa yine kota doldu uyarısı veriyor çünkü.
      * Sonra resimlerimizi depolayacağımız ve ordan bloğa yükleyeceğimiz Picasayı (picasaweb.google.com) açıp, ordan mail hesabımıza giriyoruz, fotoğraf yükle deyip, bilgisayarımızdan oraya alıyoruz resimleri, her resmi ayrı ayrı alıyoruz bloğa
      * Blogda yeni yayın oluştur, fotoğraf ekle dedikten sonra URL'den seçeneği ile picasadaki resmi alıyoruz, onu da söyle yapıyoruz, resme çift tıklayıp açılan büyük boyutludaki resme sağ tıklayıp, "copy image location" deyip, gelip blogdaki url çubuğuna sağ tuşla yapıştır diyoruz.... Tatata tammmm, oldu bitti, resim karşımızda ama bunu her resim için tek tek yapıyoruz, toplu olmuyo malesef :(

      Sil
    3. Kıyamam ciddiye almış, yazmışsınız ya :))))))))
      Kopyalayayım eğer ola ki sorum olursa, pamuk elimi cebime sokar size "alo" derim :))))))))

      Sil
  2. :)) Kapiş elbette, aynı anda yazmışız yorumları, bir önceki yorumunuzu cevaplamış, sırrımı anlatıcam demiştim :) Ne zaman isterseniz ama yazarak zor, telefonda anlatırım size :)

    YanıtlaSil
  3. güzel bir hediye çok sevdim :) bu resim kotasından haberim yoktu. ben büyük boyutlu resimleri koyuyorum bir de!! ee yakında beni de yakalarlar yahuu!! bir de kota mı çıkacak başıma? zaten hayatta kısmet kotası hiç olmayan biri olarak, bari sanal alemde kotam yüksek olsaydı ne olurdu? Allahım benim kotamı yükselt diye dua ederken bulurum kendimi yakında sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) İnşallah öğretmenimiz de sever :)
      Blog olarak sen daha yenisin en az bir sene rahatsın bence ama video paylaşıyosun sen di mi, onlar çoook yer kaplar haberin olsun...
      Kısmet kotası olmayan biri olarak demişsin ya çook güldüm, bundan gayrı olsun inşallah kısmet kotan, öyle çok olsun ki kısmetlerin kotalar yetmesin :))

      Sil
    2. Aminnnn :)yeni yüzyıl duası böyle oluyor artıkın :)ben videoları silerim de, silince geri veriyorlar mı ki kota mı, yoksa kullanılan kota geri verilmez mi diyorlar? işim tüketici mahkemesine kalmasın sonra?ne güzel defile videosu koyuyordum ya ben hiç düşünmeden ne ediverem gari ??

      Sil
    3. Ben resimli ilk postlarımdan bazılarını sildim ama olmadı, bi faydası yok yani silmenin ama bundan sonra koyma bence fazla video ;)

      Sil
    4. Sevgili Esen Can, verdiğin bilgi ilerde kotam dolarsa çok işime yarar kaydettim .çok teşekkürler. ben de yeni bir şey öğrendim, eğer resimleri direk url diye atarsak bloga, kota dolmuyormuş. ben de önce facebook'a atıyorum resmi, oradan url olarak bloga atıyorum.öyle olunca kota dolmuyormuş.

      Sil
  4. zehra aydoğan23 Kasım 2012 02:47

    Ali Deniz görmeyeli çok büyümüş ,dahada yakışıklı olmuş ...
    Çerçeveye bayıldım emeklerine sağlık ....)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah öğretmen de beğenmiştir :)
      Ali Deniz çok büyüdü teyzesi, kocaman oldu oğlum ;)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.