31 Aralık 2019 Salı

HOŞGEL 2020

2019 güzeldi. Sıkıntılar, hastalıklar ve Allah korusun kayıplar olmadığı sürece her yıl güzel benim için. Öyle dönüp muhasebe de yapamıyorum, hatırlamıyorum da öyle ayrıntılı ayrıntılı. Ben her ay sonunda, giden aydan kalanları toplu olarak paylaşıyorum Instagram hesabımda. O benim için o ayın z raporu oluyor bir nevi. Şimdi de toplu olarak bütün ayları, nihai olarak da 2019 da yaptıklarımı kolajladım. Sizlerle de paylaşayım sevgili okur.. Ne çok şey çıkmış ortaya. Bi dünya nazarlık, anahtarlık, evler.. Bin şükür bugünüme, vardığım noktaya. Bu vesileyle, canım ellerime, marifetli ve çalışkan ellerime ve ilhamımı hiç eksik etmeyen, aklıma gelen her yeni modelde, detayda heyecanla kalbimi çarptıran beynime de çok çok teşekkürler :)
Ürettiklerim, ortaya çıkan tüm işlerim yanında, dilim döndüğünce nazarlık yapımını anlattığım, uygulamalı gösterdiğim atölyeler de vardı 2019'da. Ve ilk kez Bursa'ya giderek, deplasmanda da atölye yaptık ve çok da ilgi gördü, çok güzel geçti..
2020! Söylemesi, yazması güzel yıl, hoşgel inşallah.. Bildim, öğrendim ki, tek başına mutluluk, tek başına refah işe yaramıyor. Eksik kalıyor hep. Yakın çevremden başlayarak, ülkeme ve dünyaya güzellikler, hoşluklar getirsin 2020.. Afiyetle, esenlikle, bereketiyle gelsin yeni sene hepimize sevgili okur.. Mutlu yıllar..


2 yorum:

  1. Yeni yıl hepimize en başta sağlık,huzur ve blog muhabbetliği versin !

    YanıtlaSil
  2. Yaaaaa! Ben Bursa`dayken olsaydı keşke:(((
    Mutlu ve üretken bir yıl diliyorum hepimizeeeeee:)

    YanıtlaSil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.