1 Mart 2019 Cuma

MEYDAN OKUMA 24

24. Farklı şehirlerdeyiz ya da aynı yerde bile olsak herkesin önerisi kendine özel olur eminim. Bulunduğun şehir ile ilgili öneri listesi şahane olur bence. Bir günüm var neler yapabilirim orada ? Nerede leziz birşeyler yiyebilirim bir düşün bakalım ?

Ben İstanbul'dayım, aslında seviyorum da İstanbul'u, bilhassa da Üsküdar'ı aslına bakarsan ama benim kalbim hep Yalova'dan yana. Dolayısıyla Yalova'yı anlatacağım ama 5 yıl önceki bir yazımla. Yalova nasıl bir şehirdir, orada yaşam nasıl akar, buraya ekliyorum eski yazımı. Aradan yıllar geçti ama ben yine de dokunmayacağım yazıma, öylece bırakacağım. Ve dileyeceğim eksilmeyelim hiç, yıllar sonra yeniden okuduğumda, şu anki gibi kalalım, artarak, eksilmeden..

Tıklayın sizi Yalova'ya götüreceğim şimdi..


Dipnot: Çok ağlayan bir kadın emojisi lazım buraya, Meydan Okumayı tamamlayamamış bir üzgün kadın :(((
Tamamlarım belki ne biliyosun, belki azmettim, Mart'ın 15'ine kadar tamamlarım. Hem sanki uzatma hakkı yok mu hiç insanın, mazeret beyan etsem? Dur bakalım ;)
Eyvallah Ezgissimo, ne güzel geldi bu meydan okuma, yeni yeni etkinlikler bekliyoruz blogcak :)

2 yorum:

  1. İstanbul imkanlar bakımından harika bir şehir.
    Eğitim sağlık akla gelebicek her şey bir arada
    Pahalılık trafik sorun olmasa...

    YanıtlaSil
  2. Katılıyorum, ben de deadline'lara meydan okuma konusunda destekliyorum seni, süre sonu olmasın, uzasın..Evet evet..Uzasın..:))

    YanıtlaSil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.