1 Ağustos 2014 Cuma

AĞUSTOS...

Ağustos geldi çok şükür, yazın son ayı -yine çok şükür!- Çok daralıyorum ben bu yaz mevsiminden, eskiden, yani gepgençken ne severdim halbuki, sıcaklar vızgelirdi, şimdilerde hep serin havalar peşindeyim, serin serin esen rüzgarlar peşinde. Ürpermeyi seviyorum, çorap giymeyi, atlet giymeyi, üstüme hafif bir hırka almayı! Üşümeyi özledim yine, nefes alamıyorum nemli, sıkıntılı havadan, boğuluyorum... Beta'dan Alfa'ya da geçemedim henüz zaten :( Bak işte, onu bile ezberleyemedim, Alfa'dan Beta'ya mıydı yoksa??? Geçeceği tarafı bilmeyen insanın çabaları boşuna mıdır sevgili okur??? Metin Hara'nın kitabından bahsediyorum. Aşkın İstilası-Yol'dan. Ki kitabın adındaki o "İstilası" kelimesini de bir türlü ezberleyememiştim. Diyor ki kitapta, burnundan nefes alıp vereceksin, aldığın nefesi iki katı kadar zamanda geri vereceksin. Bunu 10 dakika boyunca dik oturup, gözün kapalı yap diyor bir de. Ben tam olarak öyle yapamıyorum ama aklıma geldikçe deniyorum. Sonrasında başka başka ödevler de var, daha ellerimden nefes üfleyeceğim, avuçlarımın içinde "ki topu" yapacağım, onunla oynayacağım falan ama onlara geçemedim, sonrasında ne yapacağım bilmiyorum, sırayla ;) Bizim Elif çok meraklıdır böyle şeylere ama bende zerre merak yok bu hususlarda, bu kitaba da yazarın röportajından çok etkilendiğim için bu kadar meraklandım... Dur bakalım sevgili okur, şayet Alfa'ya geçersem, geçtiğim yerde çok huzurlu olur, şimdikinden daha iyi duruma gelir de "Şükür yarabbi, iyi ki okumuşum kitabı, ödevlerimi yapmışım!" dersem sana da söylerim. Belki de içinizde okuyanlar vardır. Benimki de laf, binlerce sevgili okurum içinde elbet biriniz niyet etmiştir Alfa'ya geçmeye, ettiniz mi sahi, okudunuz mu, fayda gördünüz mü???
Ağustos'ta iki hafta tatilim var. Yani iki hafta çalışıp izne çıkıyorum. Yani Ağustos dediğin, yarısı yaz yarısı kış dediğin geçti gitti işte... Sonra gelsin güzelim Eylül, misler gibi, ferah ferah, serin serin gelsin inşallah... Hem ben hala oluyorum inşallah Eylül'de, bebek geliyor bize :))
Çocuklardan iki gündür ayrıydık. eşimle İstanbul'a döndük, ben iki gündür çalışıyorum çünkü... Bu akşam Yalova'ya gidiyorum tekrar, pazar döneceğiz ama Nehir'i köyde bırakarak. İki hafta ananesinde kalacak güzel çocuğum :(
Bu arada çarşamba günü Ali Deniz dört oldu :) Büyüdü güzel kuzum... Doğum gününde sabahtan İstanbul'a geldiğimiz için yanında değildik pastası kesilirken, resimlerini gönderdi kuzenim, çok mutlu olmuş çocuğum. Nice güzel yaşları olsun inşallah, sağlıkla, mutlulukla büyüsün güzel oğlum, cümle çocuklarla...
Böyle işte Sevgili Okur, "Bir karanlık, bir aydınlık, geçip gider günlerimiz!" Gülmekle, ağlamak kardeşmiş di mi hem...

ÇOCUK: HAYAT

ÖZDEMİR ASAF- SABAHA KADAR
Çok sevdim bu etamine yazı işini! Yazı olur, şiir olur, böyle ilkokuldaki gibi defter sayfalarına yaptığımız kenar süsleri olur... Dur bakalım, daha neler olur ;)
Ama önce Eylül'de gelecek bebeğimize hazırlık yapmam lazım, bir minik panoya başladım bile ;) 
KAL SAĞLICAKLA....

14 yorum:

  1. Bayılırım Eylül'e ben de, yaz olsun ama, hava serin olsun, mükünse bir gün güneşli, bir gün bulutlu olsun, ama ter olmasın, yapış yapış bu histen nefret ettim bu sene..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eylül ve Mayıs :) Misler gibi di mi, ne çok bunaltır, ne çok üşütür :)
      Ben de terlemem aslında hiç ama bu sene senin dediğin gibi yapış yapış hissi bende de bolca :(
      Hadi az kaldı şekerim Eylüle sıkalım dişimizi :)
      Öperim Elif :)

      Sil
  2. Bende senin gibiyim nemi sevmisoyrum sicaga aliskinim ama ben kizken yazda olsa corap giyerdim,hala hala kisin yünlü kislik coraplar ananeden babaanneden,ne güzeldi o zamanlar,Ali Denizìn yeni yasi kutlu olsun,Onur`la ay farki var aralarinda,Onur Batu`da Aralik ta dört olacak kismet olursa,tatilin huzurla gecsin,öpüyorum seni ve de bende hala olmak istiyorum tekrar:)) Insaallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nem insanı mahveden zaten :( Sıcak olsa sadece katlanılır da, insanı boğan nem fena Serpilcim...
      Çok sağol canım, Ali Deniz ay farkıyla abi :)
      Öpüyorum ben de ve inşallah bir kez daha hala olursun sen de canım benim :)

      Sil
  3. Çok güzel olmuuuuuuuuuuuuuşşşş :)
    Becerikli kızsın işte.... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Banu abla ama sizinkilerin yanında hele de senin o güzelim nakışlı örtülerinin yanında bunlar ne ki ;)
      Sağol.....

      Sil
  4. hepinizi opuyorum,,hemde kocaman kocaman kucakliyorum..
    yeni yasin guzellikler getirsin insallah ali denizzzzzzzzzzzz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Cihan Abla, biz de seni öptük, sımsıkı sarıldık :)
      Aminn, inşallah, cümle çocuklarımıza...

      Sil
  5. Kutlu olsun oğluşunun doğum günü. Senin de tabi. Çocuklar ne hızlı büyüyorlar, biz de tabi... Bir de demek istedim ki sana güzel arkadaşım en çok neyi severim biliyor musun en kara günden sonra doğan güneşi; en dipteyken kafanı son gücünü kullanarak kaldırdığında başının üzerinde parlayan güneşi farketmeyi. Karanlık günler aydınlığı daha fazla sevmeye bahane. Yoksa hayat ne ki zaten. Sevgiler çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahi yaa, doğuranın da kutlanması lazım di mi :) Hay yaşa Ülkercim, sağol :)
      Ne güzel anlatmışsın, aslına bakarsan hep güzel anlatıyorsun sen, yüreklendiriyorsun insanı, motive ediyorsun, yüceltiyorsun da, seni çok seviyorum kuzum :)
      Öperim çok....

      Sil

  6. Ali denizin doğum gününü kutluyorum inşallah sağlıklı mutlu başarılı uzun ömürlü bir hayatı olur Esencim iyi haftalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn inşallah Meltemcim, Ali Deniz'in, Uğur'un ve bütün çocukların... Rabbim hepimizi evladından güldürsün :)
      Sevgiler

      Sil
  7. Yeni yaşınız kutlu olsun, sağlıklı uzun ömrü olsun Ali Deniz'in inşallah. Öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Esra teyzeee :) Biz de öpüyoruz seni çok, Tuna'yı bir de :)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.