28 Nisan 2013 Pazar

HAFTA SONUUU-BİR MİNİK PANO EŞLİĞİNDE...

Yedik, yuttuk hafta sonunu geldik huzura ;) Evet benim sevgiye, saygıya değer, sabırlı, heyecanlı okurlarım, meraklı perinin eşlik ettiği boş panonun son hali budur, buyrun bakalım yakından ;)

Nehir'e yaptığım panoyu (ki tam şuraya tıklarsanız gözükür size de) öyle çok sevmiş, öyle zevkle yapmıştım ki, bu sefer isimlik yerine böyle bir minik pano hediye yapayım dedim... O minik balonların kumaşları çok kıymetli benim için, böyle özel projelerimde kullanıyorum ;) Gözüm gibi bakıyorum onlara, minik parçaları bile atmaya kıyamıyorum, bunlarla neler neler yapılır bir yandan da hayal kuruyorum ;)

Ağaç keçe, balonlar kumaş, balon iplikleri etamin ipiyle, e bu da az biraz karışık teknik bir pano :) O alttaki minicik tatlı kuş da benim meşhuuur sitiğkırlarımdan ;) Oraya konduruvermek geldi içimdem, sanki bu kuş taşımış bunca balonu güzel, zarif Dilara'ya :) 
Anladın mı meraklı peri, bu boş pano nasıl doldu, e sevdin mi peki, beğendin mi? Seni bilmem ama ben seni pek sevdim, pembe yanaklarından öperim ;) 


Taaa Cuma'dan bu öğleden sonraya kadar Elif'teydik, yani Tuzla'da, düğüne gittik dün akşam koca kişisiyle, Hatice ve Yiğit'in düğününe, çok güzel bir düğün oldu ;) Upuzun bir aradan sonra kocamla başbaşaydık, çocuklarsız ama aklımız çocuklarda, "uyudular mı, yediler mi, çok da yorulmuşlardı bugün, geç kalmadan gidelim de uykusuz kalmasınlar", güler misin, ağlar mısın ;) Arkadaş ne lazım size romantizm, başbaşa bir aktivite, çoluk çocuk debelenin durun siz :))) Neyse neyse, çok şükür yine de, hem Tuğrul Şan da çıktı düğünde, hem benim en en en sevdiğim türküleri söyledi, hem "Ağasarın Balını" bile söyledi :)) Daha ne olsun ;)
Tuzla'yı anlatayım size azcık, elbet aranızda beni Tuzla'dan izleyen yüzlerce kişi vardır ama bilmeyenlere anlatayım ;) Bir kere İstanbul'un bir ilçesi dense de, yapısı, tenhalığı, uzaklığı  ve de trafiksizliği itibariyle İstanbul yerine Çankırı'ya bağlanmalı bence :)) Hazır yerel seçimler de yaklaşıyorken bir hal çaresine bakılmalı ;)) Tenha ki ne tenha, yolunuzu kaybetseniz bi tane Allahın kulu yok soracak, üstelik saat akşamın sekizindeyken ;) Sanki gaipten bir ses akşam ezanından sonra "Derhal evlere, yemek vakti, baban kızar vs." diye sesleniyor Tuzlalılara :)) Elbet bu söylediğim merkezi değil ama tren istasyonunun oraları, e merkez de çok farklı değildir sanırım. Çocuk büyütmek için ideal çünkü sanıyorum apartman başına bir çocuk parkı düşüyor ;) Bizim Zeynep Kamil'de bütün semte neredeyse bir park düşerken, orda iki apartman arası habire çocuk parkı :)) Trafik dersen tam bana göre, cennet ki ne cennet, yollar bomboş, sür sürebildiğince arabanı :)) Neyse işte, Tuzla böyle bir yer, sakin, sessiz, tenhaaa, bildiğin sayfiye yeri, bol bol oynadı çocuklar sonra döndük İstanbul'a ;)
Elif bana bir model gösterdi, etamin pano modeli, deve dikeni var, yaprakları var, dikenleri var, bildiğin kocaman bir pano, renkler desen bi dünya, beni aşar yani, üzülerek refüze ettim sevgili ablacığımı, "Benim harcım mı yav bu, sen git profesyonellerden iste bunu" ben sana ancak minik kasnakta minicik bir gonca gül yapabilirim" dedim :) E şimdi ona bir süpriz bişey yapmam lazım, tamam deve dikeni olmadı ama onun sevdiği daha basit, daha bencileyin bir örnek vardır illaki ;) Yani demem o ki sevgili okur, size söz vermiştim ya bir önceki postta, o üçlü çerçeveyi doldurucam diye, vazgeçtim, sözümden caydım ben, önce Elif'e pano yapıcam, sonra diğeri gelir arkadan ;)
Gitmeli şimdi, size MUTLU ÇOK MUTLU, BOL SÜRPRİZLİ BİR HAFTA dileyerek huzurdan ayrılmalı...
Kalın sağlıcakla...

BONUS
(BJK'lılara olsun)

28 yorum:

  1. Çok şirin...
    Ellerine sağlık..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler sevgili ijlal, yaptığım işlerin geneli için söylenebilecek en doğru söz "Şirin" galiba :)) Az zahmetli, basit ama şirin :)))
      Sevgiler

      Sil
  2. Esen'ciğim ne kadar güzel bir pano olmuş,şirin şirin.Ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gülden hanımcım, beğenmenize çok sevindim, ben de zevkle yapıyorum bu tür işleri ;) Sevgiler...

      Sil
  3. Çok şirin hakikatten:) gezmeler ve düğün de iyi olmuş, romantizmi bozmasaydınız. Çocuklarla ilgilenenler en iyi şekilde ilgilenmişlerdir ne de olsa. Çocuğu olmayan biri olarak ne kadar da rahat söylüyorum değil mi:P)) olsa eminim aynı şeyleri yaşarım;) işte bekara boşanmak kolay misali:P)) Panodaki karışık tenkiği çok sevdim. Zaten karışık teknikli herşeyi çok severim;) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ;) Sağolun Handan hanımcım, bir küçük kız için yaptım bu panoyu, Nehir'in arkadaşlarından doğum günü olan Dilara için, o yüzden böyle bir pano seçtim :)
      Bozduk vallahi romantizmi ;) Haklısınız aslında sizin dediğinizi yapmak lazım, çok fazla çocuksuz zamanlarımız olamıyor bizim, yakınımızda bırakacak kimsemiz de yok, o yüzden çocuksuz yadırgadık galiba biraz ;) Bir dahakine daha rahat oluruz inşallah ;)
      Panodaki tekniği ilerletmek niyetindeyim, aklıma sürekli başka başka fikirler geliyor, inşallah zamanla hepsi gerçek olur ve size de gösterebilirim :)
      Teşekkürler, sevgiler...

      Sil
  4. aynı tuzladan mı bahsediyoruz
    hani şu istanbulun çıkışı olan
    hani içmeleri olan
    hani sahilinde bir sürü restorantı olan
    biz hiç boş denk gelmedik :)
    sen hangi saatlerde ordaydın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet galiba aynı Tuzla'dan :)) Benim hem oturduğum hem çalıştığım semt çok kalabalık ve hareketli olunca, Tuzla bi acayip geliyor her seferinde ama senin dediğin sahil tarafı değil bahsettiğim, iç tarafları, bomboş gepgenişşş caddeler, ıssız, tenha sokaklar, erkenden kapatan esnaf... Yeminle benim Tuzla algım böyle, sabahın köründen geceye kadar ordaydım, değişen bişey yok :)
      Bozmadım di mi senin hayalindeki Tuzla'yı :))

      Sil
  5. Ben geldiiiiiiiiiiim, hemen de Esen'imin bloğuna bakayım dedim kiiiii.Önce yazını sonrada fuarın reklamını gördüm kiii çok mutlu oldum.Canım benim, reyiki yeterdi, diceeem ama öle olmadı :d değil reyikii bizi hiç bişi kurtaracak gibi değildi.Neyseeee
    İşine ba-yıl-dım.Ben böyle kolaj işleri çok seviyorum, yürü bakalım kim tutar seni :D
    Koca kişisiyle geçen yalnız günlerin, şaşkınlık misali geçmesini çoook iyi bilirim ammaaaa balık bir şaşar iki şaşar sonra yolunu bulur, buna da devam şekercim :D
    Merakla bekliyorum Elif için ne çıkacak bakalım.
    Özlemle kucaklayıp, öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin şekerim :) Sağol iyi yaptın geldin, özlemişim yorumlarını ;)
      Üzüldüm fuar işine yahu :( Tüh yaa, zarar etmediniz inşallah... Kaldı mı elinde peki çok malzeme, kaldıysa ne yapacaksın? Sağlık olsun diyelim Selcencim, tecrübe diyelim...
      Yürüyorum vallahi, tutan da yok ama bakalım nereye kadar :))) Bayılıyorum ben de böyle çabuk biten, oyuncaklı işlere :))
      E iyi o zaman tekrar deneyelim bi, gittikçe alışırız belki çocuksuz zamanlara :)
      Elif için yapacağım panoya başlamak üzereyim ;) Aklımda yaptım da sıra icraata geldi :)
      Çok öptüm şekerim, ne zaman düşecek yolun buralara acaba? Bekliyorum....

      Sil
    2. mayıs 10 da gelip 12 de dönmeyi planlıyoruz.Kayın validem ve kayın pederimle, kaynımın bebeğinin mevlüdüne gelicez.Onun için şimdiden program yapamıyorum.Uyarsa bir ara mutlaka kaçıp görüşürüz.Çok özledim walla :D

      Sil
    3. ooo, kısacıkmış bu seferki, hadi inşallah diyelim öyleyse :) Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi ;)
      Haberleşelim mutlaka, belki bi kahve içimlik?

      Sil
    4. inşallah, bir kahve içimlikte olsa görüşmeyii çok istiyorum ben de

      Sil
  6. Veyyyyyyyy!
    Çok beğendim çok...

    Hamiş: Bu gece babam çok ateşlendi. Bakalım, gecenin sabahı ne gösterecek ancak bu böyle devam ederse Çarşamba kadınlar matinesi yatabilir :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir babanız.

      Sil
    2. Çok sağolun Nurdan hanımcım, hayırdır, ne oldu? Önemli bişey yoktur inşallah, sabah aramışsınız, telefonum kapalıyken, şimdi de sizin kapalı? Acele cevap...
      Çok geçmiş olsun...
      İnşallah çabucak düzelsin, bizim matine de yatmasın :)
      Sevgiler, selamlar...

      Sil
  7. çok güzel pano olmuş , çok sevdim. deve dikeninden daha iyi bence balonlar !!
    ellerine sağlık :)
    tatlı bonusa bayılıyom zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu balonlar Elif'e değil ki :)) Nehir'in arkadaşının doğum günü vardı ona yaptım :)
      Deve dikeninin nesini sever Elif bilmem ama ben ona daha çok sevdiği bi bitkiyi yapıcam :))
      Bonus ablasının tişörtüyle pek bi şeker oldu sahiden de :)
      Öperim Filizim....

      Sil
  8. tam baharlık bir pano olmuş.. ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çok teşekkürler :) Bahar bulaşsın inşallah her bir hücremize Sevgicim...

      Sil
  9. Çok ÇOK ŞEKER.ELLERİNE SAĞLIK BAYILDIM:)

    YanıtlaSil
  10. :) Çok teşekkürler, ben de çok zevkle yapıyorum bu tür işleri, karışık, basit, şeker şeyleri yani :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. çok tatlı inanılmaz güzel birşey olmuş bu ,ellerinize sağlık!
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkürler ve hoş geldin, sefalar getirdin Melislicious :)
      Ben de çok keyif alıyorum bu tür işlerden ve sizler bunca beğenince yaptıkça yapasım geliyor benim de :)
      Sevgiler...

      Sil
  12. Canım benim yine çok hızlısın maaşallah:) Panoya bayıldım, ellerin dert görmesin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sağolasın Baharcım, teşekkür ederim içimi açan güzel yorumlarına :)

      Sil
  13. Panoyu çok çok beğendim, fikrine, ellerine sağlık:)
    Sen bu işi (ve pek çok işi) iyi kıvırdın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keçe pano işine devam etsem mi acaba? Çok seviyorum böyle minik panoları, e bu kasnağa koyma fikri de iyi oldu sanki ;) Etamini de çok seviyorum ve tığ işini de ama çabuk sonuç alma bakımından keçeye sarıyorum sık sık :)
      İyi kıvırmadım henüz Semi, hepsinden biraz biraz yapınca bir şeyde uzmanlaşamıyorsun, e bir müddet böyle bakalım, ortaya karışık :)
      Sağol çok....

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.