21 Mart 2013 Perşembe

PROCEM VE BEN ;)

Çok mühim bir proje üstündeyim sevgili okur, suskunluğumun sebebi budur ;) Size ipuçlarını vermiştim şurada hani, gerçi şuursuzca bir laf edip, bi hafta sonuna sığdırmaktan falan bahsetmiştim ama çark ediyorum şimdi,  Bir haftadır üstünde çalışıyorum, nihayete erdirmeye de az kaldı ama o kadar da değil arkadaşlar, tamam kolaycıyım, tamam sabırsızım, tamam azcık da özensizim belki ama iki güne de sığdıramam ki :( ayol bu kadar mühim bir proce hiç iki güne sığabilir mi?
Çok heyecanlıyım, her gün kafamın içinde bin bir beyin fırtınası, toz-duman kafamın içi, hani geçen sene bi feci lodos fırtınası vardı İstanbul'da da, hani çatıları uçurdu, ağaçları kökünden söktü, beynimin içi o vaziyette yeminle :))
Önce biraz daha anlatıyım mı size yaptıklarımı, Nehir'in odası için bu pano (Gerçi duvarında 10 santim bile boşluk yok ama, uydurucaz artık bu güzellik hatrına), değişik bir çalışma yapayım dedim. Şöyle interdisipliner bir çalışma olsun dedim, olmadı mı bu kelime, yani disiplinler arası, öyle di mi anlamı sahiden de, çok özeniyodum bu kelimeye, bi kullanayım diye içim gidiyordu, sanki şimdi yeri ;) Şöyle ki bu nadide panoda etamin var, keçe var, motif var, bir de kumaş var, bunlar biraraya gelince ne oluyo bu teknik peki, e "interdisipliner" hayırlı uğurlu olsun bana ;)
Gündüzleri ara ara beynimdeki o deli fırtınadan güzel bi fikir geliyor aklıma, birden bire, aniden, vahiy gibi bişey, bi görüntü, "Unutma sakın bunu, ezberle, eve gider gitmez de uygula projene" diyorum ;) Eve gidince de, acil olan, zorunlu olan her bi şeyi, uyduruk, kaydırık, çabucak yerine getirip, yemek işini organize edip, dalıyorum projeme ;) Malzemeleri Ali Deniz'den kaçıra kaçıra, güzel kızımın fikrini de alarak geliştiriyorum panoyu. Evet yaptığım işte bir perspektif sorunu var, misal kuş yuvası bit kadar kaldı çiçeklerin arasında, simetri sorunu var vs. ama bunlar da insani şeyler değil mi arkadaşlar? Hem daha önce de demedim mi, amatör ruhumu kaybetmek istemediğimi, profesyonelleştikçe sanki işin özünden, ruhundan uzaklaşabileceğimi düşündüğümü (Evet, haklısınız ikinci cümleyi söylememiştim hiç, şimdi geldi bu güzel cümle aklıma :)...
Ortaya çıkan sonuç-henüz bitmese de- bir çıfıt çarşısı durumu sanki :) Bir görmemişlik, bir o da olsun,bunu da koyayım, o disiplinin hatrı kalır, etamin az mı oldu sanki, azcık daha kurdele iliştirsem bi yanına vs.
Çok heyecanlıyım çoook, merak edin, bekleyin, takip edin e mi? ;) ÇOK YAKINDA BU SALONDA ;)

BONUS 1 ;)

BONUS 2 ;) 

9 yorum:

  1. Harikasın1 Merak ediyorum ben şimdi n'olcak güzel prensesin odasının son hali diye. Çocuğa hayal kuracak yer bırakacaksın değil mi odasında? Hani "hiç yer yok "babından bi kelam etmişsin de :)))
    Kızma kızma latife ettim,ellerine sağlık,emeğine sağlık!

    Şarkı ne hoşmuş,şarkıcının yumuşacık sesine bayıldım! Hiç bilmiyorum ben bu şarkıları,çok iyi geldi sağol!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demeyin Nilgün öğretmenim, Nehir'in daha hayal kurmaya ihtiyacı var mı ki :)))
      Kız hayal dünyasından çıkamıyo ki :)
      Azcık kaldı, bitmek üzere, ben de çok heyecanlıyım, umarım bunca uğraşmaya değer ;)
      İnce Saz diye arayın Gogıl amca size pek çok şarkısını dinletir :) Ben de çok seviyorum bütün şarkılarını ve insanın içine işleyen bu güzel sesi :)
      Siz de sağolun, sevgiler çok...

      Sil
  2. Canım Arkadaşım; bugün yayınladığım şablonda daha büyük posta kutusu-kuş evi de olabiler tabe - daha var :)) Bi göz atın belke işe yaradı :))))

    Bu salonda vizyona girecek "Nehir' in Interdisipliner Evi" ni çok büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum. Gala gecesi kırmızı halıda yürümezsen çok hatrım kalcek ama peşin diyeyim - davetiyem hala neye gelmedi bakem??????


    Şarkı çok iyi geldi- Bonuslar şahane!

    Buraya gelmek için herşey birer bahane; feyz-i yab oldum kaçıp gidebilirim şimdik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Dün akşam yorumunuzu okuyunca baktım cep telefonundan, çok güzel bir şablonmuş ve daha büyük olması itibariyle benim panoya daha çok uyacakmış ama ben bitirmiştim ki posta kutusunu :( Tüh yaa, başka bir projede kullanırım inşallah :)
      Bitti gibi zaten, bi tek balonları dikmek kaldı ;) Hafta sonu çerçeveletirsem inşallah bu salonlarda izleyeceksiniz, en bi ön koltuktan hem de ;)
      Şarkı beni de mest ediyor :) Şükür böyle çocuklarım var ve şükür hiç bonussuz kalmıyor bloğum :)
      Öperim canım arkadaşım, tez zamanda görüşmek üzere...

      Sil
  3. sadece merak mı
    çatlamasak iyidir :D
    çabuk bitirde bari, çok çatlamayalım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ;) Yok yok, o kadar uzun sürmeyecek Reyyancım, bitti gibi ;)
      İnşallah hayali sükuta uğratmam...

      Sil
  4. oooo istanbul manzaralı iki küçük kuzunun pozu da pek güzel :)
    Nasıl bir proje acaba? ben istanbul topraklarına ayak basıncaya kadar biter mi aceb ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Duydum güzel haberi, hayırlı olsun Filizcim, tebrik ederim çok ;) Hakettiğin bişeydi, baştan beri söylüyorum zaten ;)
      Ne zaman geleceksin bu taraflara, inşallah görüşebiliriz ;)
      Proje bitti gibi zaten, bi-iki güne gösteririm...

      Sil
    2. tam tarih daha belli eğil. nisan ayında olacakmış ödül gecesi.

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.