4 Nisan 2012 Çarşamba

ACİL SPONSOR ARAYIŞI VE FERMUAR HASTANESİ...

Arkadaşlar, acilen aşağıdaki kıyafetlere erişebilmem için sponsor arıyorum J
Aklınızda bulunsun, giydiğim bu kıyafetlerin kenarına, köşesine reklam da alabilirim J
Allah kahretmesin bu Yargıcı'yı, Herry'i, Zara'yı ve dahi diğer güzelim bahar kreasyonlarını sergileyen pahalı mı pahalı markaları :)))

Bu gördükleriniz Yargıcı'nın vitrininden, ben de bunlardan istiyorum,tiril tiril, çok zarif, çok pastel...  Hepsinden istiyorum amma velakin çoook pahalı, öyle pahalı ki hem de, indirimde bile normal bir rakama ulaşamıyor... Böyle bir tarzım olsun istiyorum (geç mi kaldım! çok ayıp, hem şarkısı bile var "hayat kırkında başlar"  J ), aklımdaki, gönlümdeki artık üzerimde olsun istiyorum... bir de bunların içine girebilecek bir vücuda ama öncelikle de bele sahip olmayı diliyorum...  Bu sabahki kıyafetime bakan mikrop Nehir, "Anne çok güzel olmuş kıyafetin, şu göbeğin biraz içerde olsa daha da güzel olacak :)))" dedi diye en çok da, bel kısmı takıntım :)))
Hani yeni bir moda var ya "Dileğimi saldım evrene" diye, ben de kıyafetler konusunda "Duy Allahım Esen kulunu" diyorum :) Allahım direk olarak yerine getiremesen de dileğimi, dolaylı yoldan, kocam eliyle gerçekleştirirsin belki ;)


Bir de faideli bilgi size, aldınız bu güzelim kıyafetleri ya da sponsor yoluyla aldırdınız ;), giydiniz giydiniz ama fermuar dayanamadı bu kadar giymeye :)) ne yapıyosunuz  doğruuuu Üsküdar'daki "Fermuar Hastanesi"ne :) ne tuhaf geliyo di mi okuyunca adını, ama böyle bir hastane var, belediyenin arkasındaki pasajda, komik komik paralara iyileştiriyorlar fermuarlarınızı... Cüzdan da olur, bizimki gibi yatak örtüsünün kırlentinin fermuarı da... Aklınızda bulunsun (gördün mü sevgili blog okurum, amme hizmeti de veriyorum arada J)







En çok bu elbiseyi beğendim, yakasını özellikle de...




Burdan sonrası da Zara'dan birkaç örnek




Düşünsenize, bembeyaz, upuzun, maksi bir etek, üstüne bir mercan rengi atlet, altına bir dümdüz sandalet, en güzel yaz kıyafeti benim için :) Moda olsun olmasın uzun eteklere bayılıyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.