8 Mart 2012 Perşembe

GÜN BİZİM....


8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.....

Çalışan,  şehirlerde, yüksek plazalarda, köylerde, tarlada, bahçede, dağda, bayırda emek harcayan, üreten, çoğaltan; çalışmayan, maddi olarak hiçbir zaman karşılığını alamasa da, evde çalışan, çocuk büyütmekle, ev işleriyle vakit harcayan (şekil a'da görüldüğü üzere) kadınlarımızın gününü yürekten kutluyorum....
Herbirimizin ayrı ayrı hakettiği saygıyı ve sevgiyi artık görebilmemiz (erkekler tarafından, aileler tarafından, devlet tarafından, işverenler tarafından, medya tarafından gösterilmesi) dileğiyle...
Şekil a :))

Yıllarca ama gerçekten de upuzun yıllarca dikiş dikerek bizleri büyüten, babamın ol(a)madığı dönemlerde nafakamızı böyle bir makinede saatlerce oturarak kazanan canım Annemin de günü ayrıca kutlu olsun...

******************
Buraya kadar okuduklarınız geçen yılki Kadınlar Günü postumdu :) E güzel yazmışım, aynısını tekrar paylaşayım istedim ama burdan sonrası yeni, yepisyeni :) 



Bu görmüş olduğunuz kişiye özel bloknot işyerinden Gül Hanım'ın hediyesi, çok zarif bir hediye, çok güzel düşünülmüş, çok ama çok özel bir hediye, teşekkür ederim bir kez daha kendisine (inşallah yazmaya kıyamayıp, bin yıl saklamaya kalkmam)
O beyaz gül de yine işyerinden Serdar'ın kattaki bütün kadınlara tek tek dağıttığı güllerden benim payıma düşen :) Sana da kocaman bir teşekkür arkadaşım..


Bu güzel çuha çiçeği de İrini Hocamızdan :) İrini hocam siz de çok zarifsiniz, çok teşekkürler...
Çok şanslıyım ben çoook....
Kızlar böyle de size hava atmış gibi olmadım değil mi, halbuki niyetim tam da buydu :))))






2 yorum:

  1. Esen Hanım, sizin de kadınlar gününüz kutlu olsun. Emekçi'dir kadınlarımız herşeyin en iyisine layıktır bence de.. Hediyeleriniz ne hoş incelikle düşünülmüş, güle güle kullanınız bloknot harika. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Handan hanım, sizin de kutlu mutlu olsun :)
      Bayıldım ben de hediyelerime, çok ama çok sevdim :)
      Daha iyileri sizin olsun inşallah, sevgiler :)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.