11 Mart 2016 Cuma

DOST BAHÇESİNDEN- ÇİÇEKLİ BİR TAKIM İŞLERDEN...


Evet haklısın, çok haklısın hatta! Önceden sık yazar, yaptıklarımı sırasıyla gösterirdim. Şimdi biriktiriyorum. Yoruluyor musun bakarken? E o zaman posta posta bak sen de sevgili okur :) Yorma kendini. Misal bu posttaki güzel kadınlara bak ilkin, Yani ilk dört resimden sonrasına geçme, kal orda, devamını da yarın bak :) 
Yoruluyorum be sevgili okur bu sıralar, evet belki yorgun ama mutlu bir dönem aynı zamanda benim için. Zira üretiyorum, bıkmadan, usanmadan üretirken bir yandan da, 44 yaş itibariyle kıymetine daha bir haiz olduğum zamanımı da ziyan etmek istemiyorum. Hayatı ıskalamak istemiyorum üretirken. Güzel arkadaşlarımla görüşme fırsatını hiç kaçırmıyorum misal! İki arada bir derede, az da olsa yetişiyorum şükür! Ali Deniz'in okulunda faaliyet mi yapmak gerek, hiç ertelemiyorum, iptal etmiyorum, zira çocuklarım en mühim. Hafta içi Ali Deniz'i yarım saat kadar erken aldım okuldan, yani hava kararmadan, garibim yolda bana diyor ki "Anne beni mutlu etmek için erken aldın okuldan di mi?" "Evet güzel çocuğum, seni mutlu etmek için :)"
Böyle böyle geçip giderken günler, Haziran çabuk gelsin, mesuliyetlerimin  "öğrencilik" kısmı çıksın hayatımdan istiyorum artık... Geçen hafta Küresel İşletme dersinde sunum yaptım. Sakıp Sabancı'yı seçmiştim sunum konusu olarak. Onun küreselleşmeye bakışı ve küreselleşmeyle ilgili yaptıklarını değil de düşleyip yapamadıklarını anlattım sınıfta. Hoca çok beğendi sunumumu :) O zaman ben oldum mu sana bir "lise talebesi" o ruh haline bürünüyorsun ister istemez, takdir görmek, beğenilmek ve mümkünse notla da taçlandırılmak istiyorsun :))
Her ne ise böyle böyle geçip gidiyor günler sevgili okur, bizde durum bu minvalde, gel şimdi sen ilk dört resimle sınırlayarak -istersen elbet- bak bakalım yaptıklarıma :) 
İlkin canım molacığımın atölyesine gittik. canım Esracığım, Mehtap Abla ve ben çok güzel zaman geçirdik. Bayıldım atölyesine, yaptıklarına :) Huzurlarınızda bloğuma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum, bana kazandırdığı zarif, çalışkan, zevkli, güzel arkadaşlarım için :) 


Blog Dostluğu'ndan Gerçek Dostluğa

Canım molacığıma güzel ikramları için de ayrıca kocaman bir teşekkür, tüm yaptıkları nefisti nefisss :)  

 *************
Sonra Ankara'dan gelen Semoş'la görüştük. İlk kez yüzyüze geldik ama gelmeseydik de hep çok yakın hissettiğim bir güzel arkadaş Semoş benim için, bin yıldır arkadaşımmış gibi hissettiğim, o kadar bana yakın :)
Semoş'la bir Beşiktaş akşamı
 *********
Son olarak Ali Deniz'in okulunda bir minicik etkinlik yaptık güzel çocuklarla :)
Nehir anaokuluna giderken, yani  6 yıl kadar önce, 2010 yılında yapmıştık kese kağıdı faaliyetini :) Fotoğraflarına bakmak isterseniz, tam şurada
Boşuna dememişler "Tarih tekerrürden ibaret" diye :) Kanıtı işte tam da burada :)


ANAOKULU FAALİYETİ
KESE KAĞIDI YAPIMI
Renkli A4 kağıtları aldım çocuklar için. Yapıştırıcı ve A4 kağıdı yeterli zaten kese kağıdı yapımı için. Yalnız üstlerini süslemek için çıkartmalar da götürdüm ki, çocukları en çok ilgilendiren kısmı hep burası oluyor :) Süslediler yine gönüllerince :) 

ANAOKULU FAALİYETİ
KESE KAĞIDI YAPIMI
Semoş'a bir teşekkür de buradan edeyim, Ali Deniz'e hediye ettiği çıkartmalar öyle çoktu ki, paylaştık sınıftaki arkadaşlarıyla :) 
 *********
Gelelim yapıp da sana gösteremediğim işlerime
ORTANCALI GELİN TACI ya da LOHUSA TACI ya da NİŞAN TACI
Neyse işte, taç deyip geçeyim en iyisi :)
Bu tacı ilk kez denedim ve çok da sevdim ortaya çıkan sonucu :) Neşeli, tam baharlık bir taç oldu :)

MAVİLİ-PEMBELİ GELİN TACI, GELİN BUKETİ
Bu takım da böyle bir romantik oluverdi :) 

GELİN TACI
Yok aslında, yanlış dedim, jimnastik gösterisi için bir küçükhanıma yaptım bu tacı :) 

GELİN TACI
Bu taca bir gelin buketi ve damat yaka çiçeği ekleyeceğim :)
Bir de lace choker :) O ne dedin di mi, ben de dedim çünkü hiç duymamıştım daha önce :) Böyle dantel bi kolye ama boğaza sarılı duruyor. Gelin hanım için ilk kez deneyeceğim.
Dur bakalım, becerebilirsem, onu da gösteririm sana bilahare :) 

KAPI ÇELENGİ
Ortancaya gel :) 

GELİN TACI-GELİN EL BUKETİ VE DAMAT YAKA ÇİÇEĞİ
Bu postta yer alanları dükkana ekledim ama çok da emin olamadım daha önce posta koyup koymadığıma, ikinci baskı olduysa pardon ;) 

ÇİÇEKLİ TAÇ VE KRAL TACI
1 Yaş doğum günü için hazırladığım takım

ÇİÇEKLİ TAÇ
Bu  taç da başka bir çocuğun doğum günü için annesine gitti :)

ÇİÇEKLİ TAÇ
Lohusa tacı olarak kullanılmak üzere sipariş edildi, Bursa'ya gönderdim, doğmuştur sanırım bebek, şansı açık, ömrü uzun olsun  :)

KAPI ÇELENGİ

HAUTE COUTURE GELİN TACI
Doğru mu yazdım bilemedim ama ot kutür işte adı üstünde, takmaktan ziyade bakmalık :) 

ORTANCALI TAÇ
Bu tacı da çoook sevdim :)  
GELİN TACI
Bu da nevbahar, tanıştırayım :)
ŞURUP ŞİŞESİNDEN VAZOYA- DIY
Video youtube  kanalıma eklendi, beklerim :) Abone olmayı unutmadan :) 

Not: Ve fekat çok haklıydın, bu kadar uzun post, insanevladına bir "zulüm" Paydon :)

19 yorum:

  1. Çok güzel işler çıkarmışsın. Hareketli bir yaşamın var. Blog dan gerçek dostlar bulmak çok güzel olsa gerek. Bir de kaç yaşında olursan ol ogrenciysrn ortaokula iniyorsun;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın :) Hem de ne hareketli bu sıralar! Mayıs bitene kadar böyle ama sonrası inşallah daha yavaş olacak :)
      Çok kıymetli blog arkadaşlarım :)
      öyle galiba, sahiden de bildiğin baştan ayağa öğrenci oluverdim iki yıldır :)
      sevgiler, çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Esen'cim hepsi birbirinden güzel içim açıldı.İkiz kızlarıma ilerde,gelinime belki yakında taçlandırırım,işallah Allahım nasip etsin,Esen ablamızda güzel çiceklerinden bize yaparmı acaba. Bu arada (ot kutür)ne Allah aşkına bir anlaatsan geçen yeğenim buna benzer bir kelime demişti omu acaba kendi tarzını sen seç gibi birşey mi?Tel.anlamadım.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah :) Hayırlısıyla gelsin o günleriniz...
      Modacılar defile yapar da hani bakar ve deriz ki "güzel ama kim giyecek bunları!" işte öyle ot kutür :) Daha çok şov amaçlı yapılan işler...
      Sevgiler

      Sil
  3. Ayrıca dostluklar güzeldir,uzunnnn yıllar sürsün.Anaokulu bana dün gibi,yavrulara hiç doymadım 26 yıl severek hoplaya-zıplaya geçti hiç şikayet etmedim ,Allahım da bana ikiz evlatla ödüllendirdi senin gibi cici velilerim oldu.Şimdi Dinlenme ve kızçelerime zaman ayırma yııları allah sanada ,herkesede nasip etsin.mektup gibi oldu valla,sustum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn, inşallah biz de görelim o günleri :)

      Sil
  4. Canım arkadaşım ben teşekkür ederim hayatın telaşına inat uzaklığı bile atlatıp, baharın renklerini, dostluğun sıcaklığını atölyeme taşıyıp, yüreğime kocaman dokunduğunuz için. İyi ki varsınız ve ben iyi ki tanımışım sizleri. Bir teşekkür de benden gelsin bloğa, bu güzel insanları bana kazandırdığı için. En kısa sürede tekrar biraraya gelebilmek dileğiyle kucak dolusu sevgilerimi bırakıyorum ❤❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, vallahi çok güzel bir gündü, tekrarı inşallah çabucak nasip olsun :)
      Ben ağırlayayım bir gün de bizim evde sizleri inşallah :)
      Benden de kocaman sevgiler molacım, öpücükler :)
      Bu arada senin kereviz salatasından yaptım, nefis oldu nefis :)

      Sil
  5. Ben hic yorulmadim okurken de bakarken de, uzun olsun postlar, olsun, cok keyifli.. Taclar, kapi susleri, yaka cicekleri hepsi birbirinden guzeller,ellerine saglik.Fotograflarimiz da guzel cikmis hani.. en kisa zamanda tekrar goruselim, opuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen çok tatlısın Esra :) ondan yorulmamışsındır :)
      İnşallah canım, bence de en kısa zamanda yine buluşalım :)
      Öperim çok çok

      Sil
  6. Ne güzel günleriniz dolu dolu geçmiş.Emek verdiğiniz her şey de çok güzel olmuş, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle vallahi, dolu dizgin :)
      Çok teşekkürler, çok sevgiler :)

      Sil
  7. Farkına bile varmadan sonuna gelmişim :) Hepsi de güzeldi. Ve bugün şöyle içimi açacak şeylere çok ihtiyacım vardı, iyi geldi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da öyle, hem yapması hem bakması çok iyi geliyor :)
      Çok sevindim Handan bir hayrım dokunduysa ne mutlu bana :)
      Sevgiler

      Sil
  8. Esen gerçekten Cansın :) zamansızlıktan görüşmemiz kısa olsa da çok keyifliydi :) Güzel kardeşim hediyelerin için de ayrıca teşekkür ederim. Kocaman öpüyorum. Ali Denize faydalı olabildiysem ne mutlu bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen benden daha cansın semoşcum :)
      Bence de çok keyifliydi, daha geniş zamanlarımız olsun inşallah ileride de...
      Asıl ben teşekkür ederim, çocuklarımı çok sevindirdin :) Beni de tabii ;) Yalova'daki ev için saklıyorum güzel panonu :)
      Öperim çok çok

      Sil
  9. hepsi birbirinden güzel.. bayıldım. yapan eller dert görmesin. :)

    YanıtlaSil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.