11 Eylül 2014 Perşembe

HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ VE SAİRE...

Limon gibiyim, ama suyu sıkılmış! Öyle hissediyorum kendimi, teee hafta başından beri hem de! Bu bakımdan bizim cephede –pek de- yeni bişey yok sevgili okur! Bahar mı çarptı diycem, 43 yıldır çarpmayan bahar bu seneyi mi buldu bilmem! Bildiğim, kafamı kaldıramıyorum, üstümden tır geçmiş gibi… Çocukları uyuturken ben de uyuyup kalıyorum.
Nazarlandım desem-ki çok inanırım nazara- e bu kadar uzun mu sürer arkadaş? Rahmetli kayınvalidem yani annem sağ ve salim olsaydı bir güzel kurşun dökerdi… Öyle deme, inanırsan eğer, mutlaka iyileştirici bir etkisi vardır, her ne ise  bel bağladığın o şeyin! Akşam kendimi bi güzel okutayım koca kişisine! Karınca duası bile biliyor adam :))) Gülünmez di mi ayıp ama ne bileyim ilk duyduğumda şok geçirmiştim :) 
Troidim şaştı desem, yeni tahlil yaptırdım. Sen söyle bana sevgili okur, neyim var benim???
Şöhret mi yaptı beni böyle!  Susmayan telefonlar demiyim de çalmayan telefonlar mı, şöhretime yüz vermeyen yüce halkım mı beni böyle hayal-i sükuta uğrattı. Vazgeçtim asistan işinden, haberin olsun bu arada, ben yazar, ben cevaplarım, bil e mi? Bildiğin Esen işte :) Ne anlar asistan benim ruh halimden-söz meclisten dışarı Sevilcim :)

Okullar başlıyor şükürler olsun, benim okulum da bu ay sonu başlıyor. Bakalım nasıl geçecek dersler, inşallah tembel teneke bir öğrenci olmam :(  
**********

Bir de kapı çelengi var ama model eski, görmeyenler için fikir olur belki. Keçe çiçeklerle hazırladım yine :)

KEÇE ÇİÇEKLİ KAPI ÇELENGİ


YAKMA ÇİÇEKLE SÜSLÜ KALEMLER
Kokoş oldular azcık :) 





*********
Aklıma geldi ne zamandır sana söyleyeceğim hep unutuyorum. Neyi mi, güzelliğimi neye borçlu olduğumu :) Yok ayol, öyle demeyeyim  de, yaklaşık iki yıldır kullandığım kozmetiklerimi göstereyim sana. Dün akşam resim çekmek için salona getirince, koca kişisi çok şaşırdı. Görmemiş muamelesi yaptı bana! Ne bilsin blog alemini, hoş çok uzun zamandır da okumuyor zaten. Blog cahili o, boşver! Ben memnunum çok, sana da göstereyim, söyleyeyim ki, arayış içindeysen belki bir fikir olur. En çok da gözaltı kreminden memnunum. Bir de 50 faktörlü nemlendiricisinden. Zira benim cildim lekeli biraz, bu Yves Rocher ürünleri de iyi geldi cildime, daha aydınlık oldu, gözaltlarımdaki babamdan miras morluklar da azaldı gibi çok  şükür ;)
Uzun zamandır fondöten, pudra ve far kullanmıyorum. Çıkardım onları hayatımdan. Bu fotoğraftakini alalı aylar oldu ama iki kez sürdüm sadece…

YVES ROCHER
********

Üsküdar'a Greenpeace Gemisi gelmiş, çocukları götürelim dedik. Amma velakin biz gidene kadar gemi çoktaaan başka limanlara yol almış bile. Göremedik maalesef :( Ama çocuklar deniz havası almış oldu, biz de mısır yedik güzelce :) Yine gelirse bu sefer kaçırmayalım inşallah :) 



*********
Ve son olarak O Bir Anne-Müge yine hediyeleşme etkinliği düzenledi. Ben de katılıyorum, tanıdığım ve çok sevdiğim diğer arkadaşlarım da, sana da söylüyorum ki, sen de gel, hem bakarsın birbirimize çıkarız ;) Daha önce iki kez daha katılmıştım, çok güzel bir etkinlik, yeni yeni bloglar tanımaya, arkadaşlar edinmeye sebep işte, daha ne olsun ;) Mügeciğime bol bol teşekkürler olsun : 

11 yorum:

  1. ahh Esen'cim asistanın kulağının memesi olmuş inek memesi iki gündür dr teyzeyle neşter batikon kara merhem envayi çeşit ilaç ki antibiyotik allerjimden dolayı mal kıvamında değil senin ruh halini anlamak kendi bünyemi anlayamaz durumdayım :( mevsim geçişleri hep sıkıntılı olur bide senin gibi üretme yeteği olan hatunların ara ara bu tarz sıkıntılar yaşaması normal;) nezara gelince bende çok inanırım dualarım senle bende okudum Babannem gibi İstanbula dönüpğ üfledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah benim güzel asistanım, sen de mi göze geldin? İnşallah düzelmişsindir :( Ben sana asistanlık edeyim düzelene kadar, yorumlarını itinayla cevaplarım, sen dikte edersin ben yazarım, moralini yükseltir, acını azaltırım :)
      Bilmiyorum sebebini ama hala tam olarak düzelmiş değilim. Dur bakalım, geçecek elbet...
      Çok teşekkür ederim, duaya çok inanırım, hele bir de baba memleketimden gelirse daha da :) Sağol canım benim...

      Sil
  2. Bu suyu sıkılmış limon hali bende de var, mevsim değişimi sanırım. Kapı çelengin çok güzel, ellerine sağlık, kalemler de pek kokoş yeni döneme hazır :) Nehir' e de sana da yeni öğretim yılında başarılar diliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçti mi peki Esra? Bende geçmedi hala, yani biraz daha iyiyim ama...
      Çok sağol canım, inşallah Allah Nehir'e, Tuna'ya, Ali Deniz'e, bana ve diğer tüm talebelere zihin açıklığı versin :))
      Sevgiler canım

      Sil
  3. Nazardır nazar! Okusun koca kişisi bak nasıl ayrılıyor çenesi esnemekten :)
    Ben de aynı markayı kullanıyorum yıllardır ve pek memnunum; ayrıca o güneş kreminin cildi yapış yapış yapmamasına da özellikle bayılıyorum.
    Hayırlı olsun tüm öğrenciler için yeni eğitim dönemi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Ayırmayalım adamın çenesini! :) Ama ne ilginç di mi, gözünden yaşlar gelip, esnemekten bir hal olması, karşısındaki rahatlarken, okuyanın fenalıklar geçirmesi :)))
      Amin canım, inşallah, Lara'ya, bizim kuzulara, bana ve diğer tüm talebelere inşallah :))) Lara ve ben aynı statüde, Allah hayırlara getirsin :)
      Öperimmm

      Sil
    2. Unutmuşum bak, kozmetikler için yazmayı, ben de çok memnunum vallahi, çok da inanmam ama sanki daha canlı, parlak oldu cildim. Çok güzel emiliyor, haklısın :) Hadi inşallah daha da güzelleştirsin bizi bu iv roşe :))

      Sil
  4. esen canim...mutlu bir gelicek olsun cocuklarin icin bu yeni sezon..
    opuyorum hepinizi..kolayliklar diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn Cihan Abla, çok sağol, inşallah güzel olsun, sağlıkla ve başarılarla geçsin tüm çocuklarımıza...
      Öperim ben de çok, sevgiler ;)

      Sil
  5. Ben de Mügenin etkinliğiyle geldim.Geldiğime de çok mutlu olduuum:)))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin mor incir :) Ne iyi ettin de geldin ;)
      Müge'nin etkinliği süper oldu, eşleşmeleri de merakla bekliyorum...
      Sevgiler :)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.