4 Eylül 2014 Perşembe

ANCHOR BUTİK'TE ESEN'CE BİR İŞ, KEÇE ÇANTALAR, KAPI ÇELENGİ, ÇERÇEVELENEN ETAMİNE ŞİİRLER, DAHA NE OLSUN SEVGİLİ OKUR ;)

An itibariyle senin olan ilişkimize bir çeki düzen vermemiz lazım sevgili okur! Zira ben dünkü Esen değilim artık. Geçmişte kaldı o! Bugünkü bu Anchor Dergisi ile ben o eski alelade hayatıma son vermiş bulunuyorum. Sana düşen ise buna saygı göstermek ve bundan sonraki münasebetimizde benim bugünkü halime uygun davranmak, bana sıradan insan ya da bılogırr muamelesi yapmamak. Lütfen yani sevgili okur, herkes durduğu yeri bilecek bundan böyle. Ben artık meşhurum zira. Eskiden de olmuştum bir aralar hatırlarsan, hani 10marifet videolarıyla milyonlarca kez tıklandığım vakit de meşhurdum ama an itibariyle omuzlarımdaki yükler arttı ve ben artık bu sevgili halkımın takdir ettiği şöhretle başedemiyorum.  Meryem misali tükenmişlik sendromuna yakalanmam an meselesi. Bundan sonra senin muhabatın ben değilim. Asistanım J)) Bu demek değil ki yazdıklarını okumayacağım, yorumlarını elbette okuyacağım. Yok yanlış dedim, okumayacağım da, ben sanatımla uğraşırken asistanıma okutacağım J)) Sonra üç dil bilen,  kalemi-benim kadar olmaz elbette ama- kuvvetli asistanım sana cevaplar yazacak. Benim yerime hem bloğun, hem facebook, hem de instagram hesabımın yorumlarını  o yönetecek. Olmaz mı dersin? Olur yahu! Ne yaparsın ki şöhret böyle bir şey sevgili okur, katlanacağız birlikte J))))
Yok be yaaa, delirdin galiba, ben dünkü Esenim ama bak biraz espri kabiliyetim artmış sanki bu şöhretle, başkaca da bir etkisi yoktur J


ANCHOR BUTİK'TE ESEN'CE
Boşver onları da sen, bırak Demek Akalın düşünsün şöhretin yükünü de, sen söyle bana şimdi, nasıl fotoğraflar ama? Saçlar fönlenince nasıl da 5 cm uzamış ama J) Azcık zayıf olsam tam süper olacak ama ;(

ANCHOR BUTİK'TE ESEN'CE
***********
ÇİÇEKLİ KAPI ÇELENGİ
Nehir bu hafta başından beri kreşe gidiyor J) Yanlış duymadın, Ali Deniz’in kreşindeki 4 kişilik etüt grubuna gidiyor, mecburiyetten, bakacak kimse olmadığı için ama bir memnun, bir mutlu bu durumdan anlatamam…  Ben de bu sebepten  KİTA Anaokulu’na bir teşekkür hediyesi yapmak istedim. Aklıma neşeli bir kapı çelengi yapmak geldi ve dün gece 00.00’da başladığım çelengim, 00.45’de nihayete erdi ;) O çiçeklerin büyük bir  kısmını hafta sonu Tuzla’ya gittiğimizde kuzenim Nagihan verdi. Daha önce bebek-nikah şekercisi dükkanı açmıştı da, işleri iyi gitmeyince kapatmıştı ya, o zamandan kalmış. Ve nasıl makbule geçti anlatamam, çocuklar gibi sevindim bu çiçeklere, süslere J
ÇİÇEKLİ KAPI ÇELENGİ
Halka şeklinde bir köpük alıyoruz tuhafiyeden. 5 TL’ye alıyorum ben, sen daha fazla isterlerse verme sakın,  de ki “Aynısını arkadaşım 5’e alıyomuş!”  

İlkin kurdele ile sarıyorsun bir güzel köpüğü, istediğin renkte kurdele ile benim gibi bir kısmını daha sarabilirsin, ya da istersen hepsi tek renk olur, nasıl isterse paşa gönlün. Sonra envai çeşit, kelebek, çiçek, yaprak, boncuk, ne istersen işte hepsini koyuyorsun önüne ve zevkine göre sıralıyorsun köpüğe.  Bunu da sıcak silikon yardımıyla yapıyorsun. İtinayla yapıştırıyorsun  çiçekleri, saplarını da kargaburunla kesebilirsin ;) Çok zevkli, ben bayılıyorum kapı çelengi yapmaya J
**********
Sonra Şebnem hocamın istediği iki çantayı yaptım. Yani sonra derken çelenkten sonra değil elbet J Bunları daha önceki akşamlar yaptım. Diğer çantanın modelinde ama renklerini onun istediği gibi kullandım. Boyutları da biraz daha büyük çünkü içine dosya konulabilecek bir çanta istedi.   İtiraf ediyorum bu iki renkli çantalar pek şık olmakla birlikte, bütün bir parçayı ikiye kesip, değişik renkle tekrar dikmek oldukça yıpratıcı J)) 
KEÇE ÇANTA
Bu kuş da bir meraklı ki sorma Sevgili Okur, ne yapsam önce bir o inceleyecek, kusurları tek tek söyleyecek J

YAKMA GELİNCİKLİ KEÇE ÇANTA
Ne zarif bir çiçek şu gelincik di mi ;)
Ve sen oradan farkedebiliyor musun saplardaki iğne ardında ne kadar yol aldığımı ;) 

KEÇE ÇANTA

KEÇE ÇANTA
Bu çanta da dilek ağaçlı :) Ağacı ben kesmedim, hazır aldım, üstündeki boncukları ve minik kaplumbağa nazarlığı kendim bizzat  diktim;;) 

DİLEK AĞACI
Nasıl tatlı bir kaplumbağa bu, çok seviyorum onu, uzun zamandır kıyamıyordum bir yere kullanmaya, kısmet bu çantaya oldu... En kısa zamanda Eminönü’ne gidip yeni nazar boncukları almam lazım, yani bana Yıldız Boncuk yolları gözüktü. Birazcık kaldı ve böyle az kalınca psikolojim çok bozuluyor :(

DİLEK AĞACI

********
Panolarım çerçevelendi ;) Son halleri budur... 

 ŞİİRLİ  ETAMİN PANO


ŞİİRLİ ETAMİN  PANO

KREŞE GİDEN KUZULAR :) 



26 yorum:

  1. Ha ha ha :))) ilahi Esen bence espri kabiliyetin zaten iyi ama mutlu olduğun zamanlarda iki katına çıkıyor tebrik ediyorum bu ne güzel haber çok sevindim senin adına ayrıca çok farklı bir çalışmaydı yazı kanaviçe böyle değerlendirilmesine şaşmadım, sende çok zarif çıkmışsın ayrıca fotoğraflarda senide çocuklarıda çok öpüyorum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ne güzel güldürmüşüm seni Meltemcim :) Haklısın moralim çok iyiyse daha bi komik oluyorum :) Sağol canım ;)
      Aslına bakarsan hiç benim yaptığım gibi abartılacak bi başarı değil ama yine de sağol :) Bakma sen bana, dergilerde hep yayınlanıyor böyle okurların gönderdiği işler, ki benimkine on basacak işler de var üstelik ;) Neyse yine de şöhret güzel be, öyle ya da böyle, dur ben kendimi yeniden havaya sokayım :)
      Öperim çok, zarif diye sana derler :)

      Sil
  2. keyifle okuyorum keyifle gülümsüyorum :)) ne güzeldeolmuş o panolar bayıldım bayıldım . sevgilerrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu bana :) Çok teşekkürler Benim Küçük Dünyam, panoları artırmayı düşünüyorum, önce bir güzel özlü söz ya da mısra bulmam lazım :) Yapınca yine paylaşırım :)

      Sil
  3. çok tebrik ediyorum canım. illaki sayfan dan gülümseyecek bir şey okuyarak ayrılmak ne güzel. öpüyorum yavrularını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Özlemcim :) Şükür ki gülümsetebiliyorum sizleri ve bunu dile getiren sevgili okurlarım var :)
      Öperim ben de çok, seni ve güzel kızlarını :)

      Sil
  4. Esenciğim, fönden mi şöhret ışıltısından mı bilmem fotoğraflarda çok güzel çıkmışsın :) bir maşallah sana bir maşallah yavrularına, bu yaz epey büyüdüler sanki. Bu dilek ağaçları da gelincikler kadar yakıştı çantalarına, kapı süsü ise süper. Ellerine sağlık, öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bilemedim, galiba ikisinden de değil de, profesyonel bi makinenin çekmesinden :))) Sağol Esracım, ara ara değişiklik, yani böyle föndür, güzel bir entaridir, böyle dergilere çıkmadır vs. iyi geliyor bünyeye :)
      Büyüdüler valla, özellikle de Nehir, duymasın ama azcık da tombul oldu :)))
      Dilek ağacından kalmamış tuhafiyede, inşallah gelir yine :) Sağol canım arkadaşım...

      Sil
  5. Esenciğim,
    Tebrik ederim. Yine yazın okunmadan geçilmeyecek bir yazı olmuş. :))
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Aynurcum, ne güzel böyle düşünmen, çok sağol :)
      Sevgler

      Sil
  6. Tebrikler, alkışlar, ışıklar sevgili celebrity arkadaşım dur bu daha ne ki, daha nerelerde göreceğiz senin çalışmaları, seni. Çok sevindim.
    Ali Deniz'in çok hoşuna gitmiştir ablasiyla paylaşmak okulunu değil mi? Hep gülsünler hep mutlu olsunlar inşallah. Öperim sizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Sağol canım benim, nerelerde göreceğiz sahi, bak merak ettim :)) Yok be kuzum, olup olacağı budur işte :) Eğleniyorum ben ama, bu kadarıyla bile ziyadesiyle eğleniyorum :)
      Çok teşekkürler Ülkercim ;)
      Ali Deniz hergün Nehir de gelsin okula deyip duruyor, iyi oldu bu iş, tatillerde Nehir'e kim bakacak sorunu çözüldü şükür :)
      Aminn canım benim, bütün çocuklar inşallah, öperim ben de çok

      Sil
  7. Meşhur ve güzel Esencim benim, ellerin kolların dert görmesin, yine döktürmüşsün:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Meşhur ve güzel Baharcım çok sağol, sen benden daha meşhursun bi kere, koskocaman ropörtajın ve fotoğrafların çıkmıştı dergide :))
      Sağol kuzum, çok teşekkürler :)

      Sil
  8. herşey çok güzel panolar ayrı bir güzel ellerine sağlık Esen'cim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Öznurcum, çerçeveletince daha güzel oldular, yenilerini yapayım diyorum, minik bir koleksiyon gibi :)

      Sil
  9. Şöhretin seni ne kadar mutlu ettiyse beni de o kadar çok mutlu etti, dergiyi yeni aldım ve incelerken senin çalışmanı görünce yüzümde kocaman bir gülümseme oldu. Çok tebrik ediyorum eminim bu şöhretinin ilk basamakları dur bakalım daha nerelere çıkacaksın :)) Çantaların ve kapı süsün harika olmuşlar, minikleri öp benim yerime, sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başım döndü yeminle, serhoş oldum şöhretten :) Sağol arkadaşım, çok teşekkürler :) Çoook tatlısın Hülyacım :)
      Bi yere çıkmıycam ayol, durup duracağım yer burası, yoksa kim uğraşacak asistanla, danışmanla vs :))
      öperim tabii, sevgiler :)

      Sil
  10. ne kadar güzel hos bisi olmus,bende tebrik ederim,ayrica cok hos görünüyorsun söylemeden gecemicem tatlim!Nehir krese gidiyor deyince sasirdim ama sebebi baskaymis,cok sükürki öyle olmus,ne zor calisan anne olmak,ALlah kolaylik versin canim, cantalar harika olmus,renkleri cok uyumlu,ayrica cok hos bir post olmus,yeniden görüsmek dilegiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Serpilcim, ben de çok sevdim bu fotoğrafları :)
      Nehir kreşe başladı ve biz de huzura, rahata erdik şükür :) Bu hafta okullar açılınca, sömestr tatiline kadar rahatız :) Zor vallahi ama bak bu yaşa kadar geldiler çok şükür :)
      Sağol canım, çantalarımı ben de çok seviyorum, görüşmek üzere, öperim çok

      Sil
  11. dergide çıkmak ne ki... daha röportaj için sıralara girecek dergi çalışanları... bu kez de asistanına dergi ve gazeteler için röportaj takvimi ayarlaması emrini vereceksin :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Yorumunu okuyunca bi kocaman sırıttım :) Çok hoşuma gitti ama hayal be Zeynep Abla ve öyle de kalsın, zira ben amatör ruhumu kaybetmek istemiyorum :)
      Çok teşekkürler, öperim çok :)

      Sil
  12. ahh ben sana ne güzel yorum yazmıştım ama cep tlf azizliğiyle yayınlamadım uçtu gitti :( cnm sigara kahve bol sohbet karşılığında bu işsiz bi çare sevile bi iş versen :)))) telefonlara bakarım,randevuları ayarlarım,kapris çekerim,egoyu tavana vurduracak her nevi iltifatı ederim nolurr bu garibana bi iş ver yamacında takılayım :))))) şaka bir yana gerçekten acayip mutlu oldum daha nice başarıların olsun cnm ellerinde dert görmesin,durmasın hep işlesin <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :( ne sinir di mi, yazıyosun yazıyosun hooop uçuveriyor :( Telefondan yazmak çok zor zaten! Ama zahmet edip tekrar yazmışsın Sevilcim, çok sağol :)
      Senden iyi asistan mı bulucam, aradaki sigarayı çıkarıcaz mecbur yalnız :))) Benim alerjim var kendilerine :p Hem sen de daha az zehirlenmiş olursun :) Gel, buyur vallahi, asistandan ziyade güzel arkadaş olur senden :)
      Çok teşekkürler canım, mutluluk ve başarı hepimiz için olsun :) Aminn, öperim çok

      Sil
  13. Sevgili Esen, artık asistanın mı okur, sen mi okursun bilemem ama hedefi yükseltmen lazım geliyor artık! Anchor Dergisi de neymiş, Martha Stewart mıydı neydi o kadının programında çıkmak için hazırlıklara başla bir an önce! Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ehil Keyif, Martha Stewart kimdi ki, adını bir yerlerden duyuyorum ama??? Dur bakalım, bi teklifleri alalım önce ama bak kaç gün oldu hiç çalmıyor telefonum, yani yeni teklifler, ropörtaj istekleri falan nanay :)))
      Dur bakalım, gün ola harman ola :)
      Sevgiler ve çoook teşekkürler bu motive eden yorumun için :)
      Bu arada yorumunu ben okudum, ben yazdım cevabı :) (Şimdilik!)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.