15 Kasım 2013 Cuma

ÇOK ROMANTİK KEÇE KALPLER VE AZ ROMANTİK KEÇE YILBAŞI SÜSLERİ ;) "MELEĞİM OLUR MUSUN?" KAMPANYASI EŞLİĞİNDE

Cuma şarkısı mı yapsam ben, haftanın son iş gününe methiyeler  düzen bir güzel şarkı??? 
Cuma, cuma, cumaaaa, 
Güzelim cuma, canmın içi cuma,
Seni pek çok seviyorum cumaaaaa (Müziğini duyamadınız ama sözlerini dinleyin bari ;)
Yaa, sevgili okur, erdik yine güzel cumamıza, hafta sonu geliyor, ben haftanın son postunda sana belki bıktın ama yine yine yine yılbaşı için yaptığım iki kalbi ve yine tema dışına çıkarak yaptığım  romantik üçlü kalbi göstereceğim. 
Bu kalpleri kuzum Nehir'e doğum günü hediyesi verdim :) Laf aramızda sevgili okur, ben bu kalpleri öyle çok sevdim ki, Nehir'den başkasına asla kıyıp veremezdim, sürekli görebilmem için hane içinde kalması en doğrusuydu. 
Bak bakalım bi sen ne diyorsun (Sakın "Yaa, yeter artık bu kadar kalp!" deme bak, yeminle kalbimi kırarsın sevgili okur :)))

ROMANTİK KEÇE KALPLER ;)


ROMANTİK KEÇE KALPLER DUVARDA :)




İlkin kalıplarla üç boy kalp kestim keçeden, içlerine  kumaştan kalpler kestim ve sonra itinayla, kumaşın akmasını engelleyecek şekilde keçeye diktim.
Sonra altta kalacak keçe kalbe kurdelelerini diktim ilkin, sonra üstteki kalplere de birer minik çiçek iliştirdim ;)
Kalpleri birbirine diktim sonra battaniye dikişiyle, dikerken de iki dikişte bir inci, boncuk diktim.
En son boylarını ayarlayarak düğümledim tepeden kurdele ve su taşı ve fistoyu :)
Çok seviyorum ben kurdeleyi, fistoyu, en çok da sutaşını ;) Renk renk kurdelelerim var, fistolarım var ama sutaşlarım çok yok, almam lazım tez vakitte. Sutaşı bana bebek giysilerini hatırlatıyor, annemin çocukken bize diktiği elbiselerin yaka kısımlarını, etek kısımlarını...
Bir de sevgili okur çok korkuyorum ben, hem malzemelerimin tükenmesinden hem de bu kadar çok malzemeyi nasıl tüketeceğimden :( Bir garip çelişkiler içindeyim, kafam da kazan gibi zaten, neyse konumuza dönecek olursak bu kalplerden yine yine yine yapasım var sevgili okur, özür diliyorum ama galiba keçe kariyerime ben kalpçi olarak devam edicem sanırım, verdiğim ve vereceğim rahatsızlık için şimdiden özür dilerim :)))


Bunlar da süslenmiş KEÇE KALPLERİM :)
Şu desenli kumaşlarımı çok seviyorum, misal onlardan minicik bir kalp kestikçe bile kumaşlarımın bitmesi ihtimali aklıma geliyor ve kısa süreli depresyona giriyorum :( Çok üzülüyorum çoook ;) 

YILBAŞI SÜSLERİ
O kırmızı kalpteki danteli, hani söylemiştim ya sana, bayramda annem vermişti, kesip birazını buraya kullandım, daha da var :) Ne zarif olmuş di mi :) Puanlı kurdelesini de tersten diktim ki, böyle bi sürprizli olsun sapı...
Öbür yeşil kalpteki kar tanesini de ben süsledim öyle :) Hani çiğ düşmüş gibi, olmaz tabii ki, kar tanesine çiğ mi düşer ama gerçeküstü manada ;) Yeşil kalbin kenarlarındaki şeffaf boncukları da görebildin mi ;) 

Üstteki fotoğraftaki kutuyu merak ettin di mi :))) E buyur o zaman, yakından bak :) Bu teneke kutuyu Eminönü'nden aldım ama aslında almamam lazımdı, evde öyle çok kutum var ki, ama sen söyle sevgili okur, üstünde bu minicik kuşlarla dolu bu güzelim kutuyu almasam günah olmaz mıydı :)))
Kalıplarımı bu kutuya koydum ve kendi kutularımdan iki tanesini Nehir'e hediye ettim, çok sevindi kuzum, stiğkırlarını koydu :) E ben mutlu Nehir mutlu, iyi ki almışım ;)

*************
LÖSEV İÇİN-2012
Bulut Gölgesi'nin sahibi Sevgili Tülin hanım bu yıl da bir Yeni Yıl Kampanyası düzenlemiş, MELEĞİM OLUR MUSUN? adını verdiği bu güzel yardım kampanyasından seni de haberdar etmek istedim sevgili okur :) Ben bu yıl da hediyelerimi hazırlayıp göndereceğim, elimden ne gelirse, ömrüm vefa ettikçe her yıl da devam edeceğim ;)

E O ZAMAN KAL SAĞLICAKLA SEVGİLİ OKUR :)
İYİ TATİLLER SANA :)  MUSMUTLU HAFTA SONLARI SANA, MÜJDELER OLSUN BU HAFTA SONU SANA :)
BONUS
Sever misiniz bilmem ama ben bayılıyorum bu kadının şarkılarına, sözlerine, buyrun bakalım :) 

DİPNOT: 
Yorumlarınızı cep telefonundan okuyorum akşamları, öyle güzel anlarda denk geliyor ki, öyle çok mutlu ediyor ki sözleriniz, anlatsam kelimeler kifayetsiz... Misal dün Aslı'nın yorumu tam da çocuklara tarhana karıştırırken geldi, gülümseyen, mutlu bir kadın tarafından pişirilen tarhana da bir güzel oldu ki, sormayın :) Yazın yani, lütfen yazın e mi, fiili olarak hemen cevaplayamasam da içimden içimden tam da o anda veriyorum yorumlarınıza cevap ;) 

25 yorum:

  1. Ay evet, çalışmasan bile Cuma'nın yeri başka yav, yaşasın Cumaaaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Yaa, yaşasın Cuma Elifçim, en bi güzel gün, en bi sevilesi, en bi yaşanılası, yaşasınnnn :))

      Sil
  2. Kalpler şahane olmuş yine, ellerine sağlık. Sen yapmaya bıkmadıkça, biz de bakmaya bıkmayız merak etme sen :) Hafta sonun güzel geçsin, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamdır Hülyacım, ben de devam ediyorum zaten :) Madem öyle, bol bol kalp göreceksiniz bu blogda ;) Envai çeşit hem de :)
      Çok teşekkürler, sevgiler :)

      Sil
  3. Benim eski işyerimde YABUCU partileri yapardık cumaları :) (YAşasın BUgün CUma) onları hatırladım birden :) ama bu kalplere ben de bayıldım. Geçenlerde Tchibo'dan ben de böyle küçücük kumaşlar aldım ama kullanmaya kıyamıyorum, napsak ki :) çooook güzel bir hafta sonu geçirmeni diliyorum yüzü gibi gönlü de güzel arkadaşım. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa, süpermiş bu YABUCU partisi yaaa, bayıldım semoş, çok yaratıcıymışsınız :)
      Sen de yap bunlardan, acıma kumaşlarına, bak ne güzel şeyler çıkacak :) Bak ben kaçırmışım Tchibo'daki kumaşları, kalmış mıdır ki acaba?
      Çok teşekkür ederim güzel sözlerine, öperim çok, mutlu haftalar olsun ;)

      Sil
  4. hayır bir de "yeminlen kalbimi kırarsın bak sevgili okur" demiş. 1 tanesi kırılsa ne olur, her yer kalp oldu :):):)
    şaka bir yana hepsi çok güzel olmuş şekerim. az romantik olanları da çok romantik olanları da beğendim :):) başlıkta benim "romantik obje olur mu" takıntıma yaptığın gönderme de ikimizi takip edenler tarafından fark edilmiş olmalı :):) deli bunlar demişlerdir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Aşkolsun LaSangria'cım :))) Pek fena olur, bin tane de olsa, biri bile kırılmasın ;) Haklısın yav, fena takılıyorum ben takıldım mı, dur bakalım nereye varacak?
      Yaa, sen de kutu için yazmıştın di mi ama seninki de çok romantikti ;) Delilik iyi şey, boşver :)
      Öperim çok

      Sil
  5. Kalpler çok güzel olmuş söyleyecek kelime bulamıyorum desem yeri var. Kalplerini uygulayabileceğin bir ödev var seni bekleyen sevgili Esencim. istediniz ben de yaptım :))) ( nasıl bir reklam olduysa artık ). yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum hadi güzel parmaklar çalışsın ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sağol Sevgili Juliette, böyle söylemeye devam ettiğiniz sürece kalp yapmaktan kendimi alamayacağım galiba ;)
      Ödev bitti, hadi hayırlısı bakalım, postu da hazırladım gibi, bir iki saate yayında :)
      Sağol, ne güzel oldu bu yarışma :)
      öperim

      Sil
  6. şahane olmuş bu kalpler.. çok romantikler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl şahane olan sizlersiniz Sevgi :) Sağol.....

      Sil
  7. Sen şimdi nazarlıklardan vazgeçtin kalplerle mi devam edeceksin keçe kariyerine? Son kararın mı? Yani tamam kalpler nefis ayrı konu ama nazarliklar çantalar cupcakeler panolar ne olacak? Sen hepsine devam et bence :) Hepsi birbirinden güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok şekerim, hiçbirinden vazgeçmedim de devir şimdi benim için kalp devri, yakındır yine nazarlık aşkına dönmem, hercainin tekiyim yalnız, orası kesin :)
      Ne güzel yazmışsın, çok sağol Ülkercim, sen de çok güzelsin :)
      Öperim

      Sil
  8. Esencim biliyormusun,cuma günü face de gördüm senin bu romantikleri,hemen öğleden sonra kursta yaptırdım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo, süper valla, çok sevindim Serpilcim, kalplerim meşhur olacak Abana'da desene ;)
      Ki senin yaptırdıkların eminim benimkilere bin basar :)
      Öperim

      Sil
  9. merhabalar esen hanım. Eşleşmeden yeni haberim oldu ve sizi tanıdğıma çok sevindim. Size detaylı bir mail attım. şimdilik sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, hoşgeldin :)
      Ben de öyle, hadi bakalım hayırlısı ;)
      Yalnız mailin ulaşmadı bana, tutastesen66@gmail.com'a yazar mısın bir daha ;)

      Sil
  10. maşallah sürüsüne bereket kalplerin !! bu kadar çok kalp tutkusu olan birinin küçük yavrucakların meleği olması tabii beklen bir davranış olurdu. ellerine ve yüreğine sağlık.Allah tüm çocukları korusun.
    sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Yaaa azcık abarttım di mi Filizcim :)
      Yok be yaa, bizimki kocaman ummanda bir damla olur ancak, o kadarcık, gönül ister ki çok daha fazlasına yetsin gücümüz ama böyle yazarak belki bir-iki kişiye bile etki edebildiysem ne mutlu bana :)
      Öperim çok

      Sil
  11. merhabalar tekrar mai attım ama yine ulaşmazsa burdan görüşürüz artık. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  12. Esen Esen :) senin bu kalplerin nasıl ilham veriyor bana biliyormusun? her bakışımda renkleriyle ve özenli süslemeleri ile yüzüme kocaman bir tebessüm yerleşiyor :) sevgili Nehir'e kucak dolusu sevgi vermişsin bu güzel kalplerle. Senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı.
    Ayrıca o kuşlu kutuya bayıldım ben çok şeker :)
    Ah unutmadan Cuma gününü çok severim çünkü o gün benim izin günüm :) coşkuna yürekten katılıyorum :)
    Ve ve yazdığın o not akşamımı ışıttı, renklendirdi bilesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslı Aslı, ilham alıyorsun da netice peki? E hadi ama yapsana sen de, yap da "Ben de bunları yaptım senden ilhamla" desene bi :) Ya yeminle ben de yaptığım her kalbe baktığımda elimde olmadan gülümsüyorum kocaman, şükür yarabbi diyorum, şükür bu seferki de güzel oldu :)
      Bilmem ki şanslı mı, o çok memnun halinden ama ben zaman zaman anneliğimden çok memnun olamıyorum, ki değişmeyeceğimi de biliyorum üstelik... Neyse derin mevzular bunlar.
      O kuşlu kutuyu hiç lüzumsuz yere aldım, sırf üstündeki kuşlara tav olarak ;) Tahtakale'de koskocaman bir tuhafiye var, orda satılıyordu ve başka çok güzelleri de vardı, gidersen bak bi ;)
      Sen hafta sonu çalışıyorsun di mi :( Neyse o vakit senin için cuma çok daha güzeldir ;)
      Yaaa, küçücük bir söz, iki satır kelam nasıl da anında insanın enerjisini yükseltiyor di mi Aslı Aslı, öperim :)

      Sil
  13. Kalplere bayılıyorum zaten. Çok şeker cici mi cici olmuşlar Esencim. Sevgiler)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu Nehir'e yaptığım üçlü kalpleri çok sevdim ben de, onlardan yapsam yine ama İlknurcum laf aramızda azcık keçeye ara verip pinterestte görüp hasta olduğum etamin desenlerini yapmak niyetim ;)
      Çok teşekkürler :)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.