8 Şubat 2016 Pazartesi

SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ: AŞK PANOSU

Ben Özdemir Asaf'tan yazdım, sen belki Can Yücel istersin, belki de canım canım Ahmed Arif.. Onlardan yaz tabii, Cemal Süreya da olur, Orhan Veli de, şiir mi ille dersen, şiir elbette, ilaveten belki o çok sevdiğin, Sezen Aksu'dan, ikinizin ortak şarkısından bir-iki satır... Ama bu panonun bir yerlerinde, gizli ya da aşikâr mutlak bir şiir olsun sevgili okur. Aşk'a en çok şiir yakışır çünkü... Desen ki mesela; "Gözlerin yağmurdan sonra yaprakların yeşili, bi de başını çeviriyorsun ki yanında ben varım!" Can Yücel'den bu mısralar pek tatlı olmaz mı bu panoya :) Yani ister fotoğraflarla, kalplerle doldur benim gibi, ister daha başka,  anılarına dair şeylerle, bilettir, nottur, kurutulmuş bir çiçektir falan ama ille şiir diyorum, o kadar yani ;)
Ben bu panoyu youtube kanalı için hazırladım. Videosu da şurada :) Tek tek anlattım kullandığım malzemeleri, yapımını ayrıntılı şekilde gösterdim, ordan faydalanabilirsin. Hazır 14 Şubat bu kadar yaklaşmışken, bugün malzemeleri toparla, yarın en çok yarım saatte -ki ben 17 dakikada yapmışım ama sen bana bakma tabii :))- yapıver sevgiline, teee ilişkinizin en başına kadar git, anılarını toplaya toplaya gel tam da bu ana :)) 
Nasıl zevkli bilsen :) Hepsini önüne yığıp da, içlerinden seçe seçe bir anılar zinciri oluşturmak ;) Hem bıkmadın mı ayol, her sene saattir, gömlektir, cüzdandır aynı klasik ve sıkıcı hediyeleri vermekten? Laf aramızda bu hediye hem ona hem sana ;) 
Kalpleri keçeden yapamam malzemem yok dersen, kartondan yap, bulursan kenarlarını desenli -misal kalpli- bantlarla birleştir. Aralarına da benim yaptığım gibi güzel yeni notlar, eski notlar, şiirler, duygular vs.. :)
De haydi o zaman bu postu nihayete erdirelim ;) Başka yaptıklarımı ve dahi söz verdiğim pizza tarifini sonraki postlarda gösterir ve anlatırım. Sen sadece bu konuya odaklan e mi Sevgili Okur, bozmayalım temayı :)) 


SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ: AŞK PANOSU

SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ: AŞK PANOSU
Amman sakın ha aralara nazar boncukları serpiştirmeyi unutmayın :) 
Bir de zencefilli kurabiye var aslında, kalpli minik kurabiyeleri de keseye koymuştum, ben asmadım panoya ama sen asabilirsin istersen, hem göze hem mideye olur o zaman :) 

HER ŞEY AŞK'TAN...


Sağlıcakla...

Not: Çocuklarla yaptığımız Youtube etkinlik videosunu gördün mü peki?
Dipnot: Instagram çekilişimden haberin var mı peki? Bekliyorum ;) Lütfen beni ig'de candanatolye olarak ısrarla arayınız :)

14 yorum:

  1. O şıpsevdi etiketlerini çok sevdim, sıcacık bir pano olmuş. Bu arada bana bir uğra özlediğin bir şey yayınladım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne tatlılar di mi :) Ben de çocuklara aldıkça merakla okuyorum kağıtlarını :)
      Uğradım, gene uğrayayım mı, var mı yeni güzellikler? :)

      Sil
  2. Ne kadar tatli bir pano samimi bir anlatim sonsuz olsun askiniz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn, hepimiz için sonsuz olsun aşk :) Çok teşekkürler

      Sil
  3. Harika olmuş, bayıldım :)

    Aşk hep olsun, şiirler,şarkılar, kocaman sarılmalar,sımsıcak öpüşmeler hep olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Olsun vallahi, yeter ki aşk olsun :)
      Sevgiler Handan

      Sil
  4. Bayıldım, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, çok sevindim böyle beğenilmesine :)
      Sevgiler

      Sil
  5. Çok güzel olmuş.Çok beğendik. (Bu arada maşallah size :) )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bağolasın Nazancım, maşallah sizin de güzel ailenize :)

      Sil
  6. Ne tatlı, ne sıcak..Ellerine sağlık..Sevgiliye hediye dediğin böyle olur, yürekten kopar gelir, öyle tektaştan, tek telefondan olmaz..Harikasın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın Elifçim, yürekten oldu sahiden de, böyle beğenilmesi de ayrı mutlu etti beni :)
      Çok öperim

      Sil
  7. Pano harika ama ben en cok gelini begendim! Harika olmussun cünkü! Bu iple mandallama olayi bu almanlarda pek meshur!Iki ipi uzatip resimlerini genelde asarlar ve bende cok istiyorum kendim yapayim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Sağol canım :) Gençlik insanı güzel yapan :)
      Ben sevgililer günü için yaptım ama doğum günü için de olur, başka özel zamanlar, kutlamalar için de. Ne güzelmiş bak, sen de yapsana, göster bize de sonra :)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.