20 Ocak 2014 Pazartesi

KEÇE ÇANTALARA DEVAM VE İLHAM KAYNAKLARIM :)

Çantalar aşağıda sevgili okur, sen onlara bakarsın, fikrini beyan edersin, (Yok bu sefer ben söylemeyeceğim ne kadar güzel olduklarını, ne kadar sevilesi aynı zamanda! Ya bi de napıcam ben sevgili okur yaaa, bu çıta böyle yukarlara yukarlara çıktıkça ne olacak benim bu halim, kafama göre takılıyorum ama bir yandan da bir öncekinden vasat olmasın istiyorum yaptığım işler, ilerlemek istiyorum, daha güzelini yapabilmeyi bir de, ivme yukarı gitsin istiyorum, o yukarısı ne kadar yukarısı bilemiyorum tabii, uzaya çıkacak halim yok keçe çantalar marifetiyle :)) )
Başka bişey diyeceğim ben sana asıl, kendimden bahsedeyim istedim sana asıl! Yani bu anlattıklarımı da aslında seninle birlikte kendime anlatıyorum, izah ediyorum, durum tespiti yapıyorum, yoksa öyle ukalalık ya da çok bilmişlik manasında algılanmasın diye de sözcükleri düzgün seçmeye çalışarak anlatayım bi :)
Mutlu kadınlar, huzurlu kadınlar, kendini seven kadınlar olsun mu başlığımız ;) 
Mutlu kadınların büyüttüğü huzurlu çocuklar mesela... Aslında erkeklerin şunu çok iyi bilmesi gerekir ki, bir erkek eşini çok sever ve onun mutluluğunu gözetirse, aslında çocuklarına dünyayı bağışlamış olur. Çünkü bir evde anne mutluysa çocuklar da mutludur. Düşünsene sevgili okur, kendini kapatmış, mutsuz, özgüvenini kaybetmiş bir kadının çocuğu ne kadar mutlu olabilir ki, mutluluk gibi mutsuzluk da bulaşıcı maalesef. O yüzdendir ki bir zamandır, küçük şeylere sinirlenmemeye çalışıyorum (bazen de içimden içimden sinirleniyorum ama dışıma çıkmasına izin vermiyorum!)  Kendi kendime telkin yapıyorum. Başka tarafından bakmaya çalışıyorum. Koca kişisi için 10 yılın sonunda geldiğim nokta "Evet bu adam azcık(!!!) asabi, azcık(!!!) titiz ama sen çok mu mükemmelsin ki kızım, bir sürü de güzel tarafı var adamın, onları aklına getir şimdi, kavga çıkarma şimdi, azcık bekle de geçsin siniri, üzerine gitme şimdi" gibi... Benim de öyle çok ofsayt yanım var ki aslına bakacak olursan, gece ve gündüz gibiyiz biz aslında, onda olan özelliklerin zıttı bendekiler ve belki de bizi birarada tutan bu. O bakımdan çocuklarımın huzurlu bir yuvada büyümesi tek arzum, büyüdüklerinde desinler ki "Mutlu çocuklardık, anne babası birbirini çok seven, mutlu çocuklar" desinler istiyorum... Bütün gayretim bundandır sevgili okur, bilmem sen ne dersin? 
 Bana diyor ki pek çok arkadaşım, bazen de burdan sizler! Nasıl böyle enerjiksin, nasıl yetişiyorsun? Ben bir ritm tutturdum bir vakittir, çocuklarımı ihmal etmeden, gönlümce elişleriyle uğraşıyorum. Bunları yaptıkça da enerjim yükseliyor ve bir sonraki için hazır hale geliyorum. Hem kendim çok eğleniyorum hem de  ailemi de bir şekilde bu işin içine katarak, onların da eğlenmesini, neşelenmesini sağlıyorum. Bu manada keçelerden, etaminden, yaptığım bütün işlerden, yere dökülen boncuklardan hala bıkmayan, bana fikir veren koca kişisine bin teşekkür lazım şimdi di mi :) 

KEÇE ÇANTA
"AŞIK KUŞLAR" DEMİŞTİM BU ÇANTANIN ADINA AMA SONRADAN SELCENİM DEDİ Kİ "AYNI BEN VE FARUK" 
E O VAKİT BU ÇANTANIN ADI "SELCENİLEFARUK"

KEÇE ÇANTA
YAKINDAN ;)


KEÇE ÇANTA
"DALDAKİ KUŞ"


KEÇE ÇANTA
(YAKINDAN)
BU ÇANTADAKİ O DALI YAPMAK BENİ NASIL MUTLU ETTİ BİR BİLSEN, O ÜSTÜNDEKİ MİNİK KIRMIZILARI YAPARKEN BENDEN KEYİFLİSİ AZDI YERYÜZÜNDE ;)

NAKIŞLI KEÇE ÇANTA
BUNUN ADI DA "SALKIM SÖĞÜT"

KEÇE ÇANTALAR
Ölçüleri 30'a 10 gibi bu çantaların, kah boyuna tutuyorum, kah enine :) Yan ve alt parçaları da 6 cm kadar ;) Hani yaparsan diyorum belki yardımcı olur sana bu ölçüler ;)

Bu da nakışın ayrıntısı, çok seviyorum böyle ağaçlar yapmayı :) Bir akşam sürdü bu ağacı işlemek. Ama değdi bence :) Çerçevesi  ilk yaptığımda başkaydı ama sevmedim sonradan,  söktüm ve lila yaptım...
Kum boncuklarını çok seviyorum, nasıl yakışıyorlar her yere, neşe veriyorlar sanki dokundukları her neyse ona :)

İLHAM  VERENLERE GELECEK OLURSAK (Kİ SENİN DE FAİDELENMEN İÇİNDİR BU KOLAJ)

BU VE  DAHA FAZLASI İÇİN PINTEREST'teki şu ve şu tahtalarıma (e tahta değil mi???)  bakabilirsiniz!


 Pinterest'i bulana, uydurana, hayata geçirene bin teşekkür :) Kesin kadındır di mi sahibi, elbette öyledir. Ancak akıllı bir kadın yaratabilir böyle bir siteyi, kendisine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum, verdiği bütün ilhamlar için :)

ALİ DENİZ MUTFAKTA

ZENCEFİLLİ TARÇINLI KURABİYE
Yok sevgili okur, ne sana bu tarifi hangi blogdan aldığımı söylerim ne de tarifi veririm. Asla! Çünkü bu çok zor bir kurabiye oldu benim için, 1 saat yoğurdum ama canımdan bezdirdi beni bu kurabiyenin hamuru...bi un istedi, bi yağ, durmadan verdim istediklerini ama  ne una doydu, ne de yağa... Dengesizin teki, terazi midir nedir anlamadım ki :) Hamur haline getiremeden de zorla açtım tezgahta, parçalanmasın diye de uğraşarak kalıplarla kestim. Ali Deniz de yardım etti :)  Neyse tadı çok fena değil, azcık sert ama olsun, koyduk kuzuya, götürdü bugün okula...
Hamuru hazırlıyorum bir yandan, çırağım da yağını, ununu ekliyor yanımda, bir yandan da  "Nerde kaldı bu baba Ali Deniz, pudra şekeri getirecekti kurabiye için" diye söyleniyorum. Ali Deniz büyümüş kocaman olmuş, derdime elemime ortak olmuş, bükmüş dudağını aşağıya, salmış yine omuzlarını, "E-beettt" o an güzel bir andı, hep aklımda kalmasını istediğim. 3,5 yaşındaki çocuk şakır normalde-ki Nehir de o çocuklardan biriydi- ama Ali Deniz çok geç konuşmaya karar verdiği için şimdi bana verdiği her cevap, her kelime benim için altın kıymetinde :)
Bir güzel an da Pazar sabahı kahvaltı hazırlarken açtığım radyodan Cengiz Kurtoğlu"nun "Duvardaki resminle avunurdu gönlüm" diye başlamasıydı. Beni o mutfaktan aldı, teee 1987 yılına götürdü bıraktı :)) O da güzel bir an'dı...
Güzel anlarımız bu hafta pek çok olsun sevgili okur ve biz de o an'ların farkına dolu dolu varabilelim inşallah
Öperim çok....


Not: Bu çantaların üçünü sattım sevgili okur :) Daha da yapıp satacağım inşallah... Ama öyle siparişle yapmayacağım, kafama göre takılacağım, tamamladıkça, koyacağım satılığa :) Dur bakalım, hadi inşallah :)
Dipnot: Demek ki ben kurabiye yapma konusunda yeteneksizim. Bir de araba kullanma konusunda, ikisinde de teori var ancak pratiğe geçişte sorun var. Kurabiye neyse de sence ben niye araba kullanamıyorum ki sevgili okur??? Yani aslında kullanabiliyorum ama sürekli gidersem, yani dönmek, parketmek, çark etmek gibi fiiller olmadan çok güzel kullanabiliyorum, haa pardon yaa, bir de otomatik vites olmalı :))) (Aramızda!)

32 yorum:

  1. Hahahaahhaa araba konusunda oldukça başarılı gördüm seni, öyle olduktan sonra herkes kullanır tabi diyeceksin ki sen çok mu başarılısın, bunu birara yüzyüze görüşürüz
    Çantalarda bol kazançlar dilerim, güzeller hem de çok ciciler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle deme ayamaya kumpanyacım yaa, bırak beni düz yola, burdan bi başlar araba kullanmaya, teeee Diyarbakır'dan çıkarım, o kadar diyim sana, düz yolda çok başarılıyom çoook :)))
      Yüzyüze gelince anlat bence de sen bana kendi araba kullanmanı ;) Burdan aşikar etmeyelim şimdi di mi :)
      İnşallah canım, bakalım ;)

      Sil
  2. Çantalar çok güzel yine, hayırlı bol satışlar olsun inşallah. Mutlu annelerin mutlu çocuklar yetiştireceğine katılıyorum. Veee senin gibi yetenekli bir kadının çok da güzel araba kullanacağına inanıyorum sadece biraz cesaret ve otomatiğe bağlayana kadar pratik. Yapamam deme çok da mükemmel kullanayım diye kendini kasma kendine biraz zaman tanı. Ben bunları söylüyorum çok mu iyiyim bu konuda tabiki hayır ama afedersin tuvalete bile arabayla gidiyorum, oğlumu hergün okula bırakıp alıyorum, iyi kullanıyor muyum diye düşünmüyorum. Başlarda biraz tetenektim ama millet uçak uçuruyor ben bir araba mı kullanamayacağım diye gazladım kendimi. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, çok zevkle yapıyorum, istiyorum ki alanlar da zevkle kullansın :)
      Bak Esra, sana bir link vereyim, vaktin olursa oku ve sonra konuşalım tekrar bu araba kullanma mevzusunu :))
      http://www.hobicigeldihanim.com/2012/05/size-anlatmak-istedigim-bisey-var-uzun.html
      Durum vahim, sen demişsin ya tuvalete bile arabayla gidiyorum diye ben de ise şöyle idi tam olarak "Allahım lütfen araba kullanmam gerekmesin, lütfen Allahım, yalvarıyorum sana kimse bana "beni şuraya bırakır mısın" demesin ;) Yahu çok güzel kullanmak isteyen kim ki zaten, vasat olsa yetecek bana amma velakin ben kabul ettim ki benim beynim bu tür şeylere basmıyor :(
      Seni tebrik ediyorum seni ve şahsında araba kullanabilen bütün kadınları ;)

      Sil
  3. canımsın yaaaa:) ne güzel de anlatmışsın. yaptıkların çok hoş, satışların bereketli olur inşallah, ayrıca senin yapamayacağın bir şey olduğuna inanmıyorum. yapmak için odaklanmadığındandır bence... kocaman sevgilerimle:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol molacım :)
      Sana da şu örneği vereyim araba kullanma konusundaki yeteneksizliğim konusunda, teyzemle hamama gidiyoruz, yol toplasan 5 dakika ama o dar vakitte de yağmur yağmasın mı, sular seller gibi hem de, e silecek lazım bana, e şurda biyerdeydi, bi şunu deniyim, arka silecek, bi de şöyle yapayım, su fışkırttı, of yarabbim nerden çalışıyor bu silecekler" derken, elim yanlışlıkla bişeye çarptı ve bingooo :)) Silecekler çalıştı. Ama sen sor şimdi bana, ben yine beceremem :((
      Bir de park ettiğim yerden çıkıyoruz yine hamam dönüşü, yönümü nasıl belirliyorsam, köye değil, gökçedereye :((( olmuyor yani, zorlamayayım ben di mi, hem kendi hem etrafımdakilerin sağlığı için :)

      Sil
  4. muhtemelen araba kullanırken yaratıcılığından faydalanamadığın ve eğlenemediğin için çabalamıyorsundur canımcım :) Araba kullanırken etamin işle deseler başarılı olacağından hiç şüphem yok :):)

    çantalar şahane. her defasında beni yeniden şaşırtmayı başarıyorsun. sana bir sır vereceğim ama hemen telaşlanma: keçe çantalar marifetiyle uzaya çıkmana az kaldı!!! :) sakın durma cicim. İstikbal göklerdedir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çok güldüm yorumuna Tubacım yaaa :))
      Demek istikbal göklerde, sen de o pastalarınla kurabileyerinle orda bekliyorsun beni di mi :)))
      Sen kullanabiliyor musun, lütfen "hayır" de... O zaman ben de diyeyim ki, yetenek konusunda adaletin tecellisi için bu araba kullanamama durumu. Bütün yetenekler bir bünyede toplanırsa diğer adem oğullarına haksızlık olurdu de mi LaSangracım :)))
      Hadi inşallah, ben o vakit bu çanta konusuna daha bir eğileyim bakalım :)))

      Sil
    2. yanılmadın. sadece otomatik vites fiat panda kullanabiliyorum :D :D

      Sil
    3. Oooo, süpersin, çok korkmuştum "düz vites araba kullanıyorum ve de çok güzel kullanıyorum" diyeceksin diye ;) İçime serin sular serptin :))

      Sil
  5. Canım çantalar çook güzel ve sattığına ayrıca bir sevindim;çünkü gerçekten seni çantacı olarak görmek istiyorum:)olacaksınzatrn şüphem yok.Evlilik aynen dediği gibi zıtların birbirini idaresi.Gaye çocukların mutluluğu olmalı en başta.Arabayı boşver sen sanatçı kişisin:)Oğluna da maşallah pek hamarat annesi gibi,çok öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tubacım yaa, çok güzel motive ediyor yorumların biliyor musun, "tamam o zaman, devam o zaman" diyor insan yorumlarını okudukça :) Ben çantacı olayım o vakit :))
      Evliliğin öyle olduğunu idrakim epey bi sürdü ama buna şükür :)
      Arabayı boşverdim tabii yaaa, kim takar arabayı, fanilerin işi o :) ben sanatıma odaklanayım, bırakayım şoför sürsün arabayı, ben o arada ne hayaller, ne çantalar, keçeler :)))))

      Sil
    2. Bana da eşım vermiyor arabayı,amaan diyorum o halde herkes benim şöförüm olsun:)Marka olacak senin çantaların ben bilirim,dediysi dersin:)

      Sil
    3. Küçük bir de etiketin olsa çantalarında bir amblem gibi süper olur

      Sil
    4. :) Evet evet vallahi doğru diyosun Tubacım, şoförlerimiz dizi dizi :)))
      Marka olayım sahi ben Tuba yaaa, ne güzel dedin bak, ağzın bal yesin :))) Marka olayım da görenler desin ki "Aaa, bu çanta kesin Esen Can çantası" :))) Etiket konusunda çok haklısın, minik kumaşlara baskı yaptırmak lazım, internetten araştırmıştım ama bulamadım bir türlü, dur ben tekrar eğileyim bu işe, sağol canım güzel fikirlerin için :)

      Sil
  6. Cantalarinda gozum var abla belki bi tanede ben siparis ederim sana biraz zaman sonra.
    Emegin dert gormesin bol kazanc getirir insallah...
    her evde var o tantana olayi bizde esimle bazen iki ayri kutup gibiyiz ama yinede bizi bir arada tutan sevgi saygi vede bir cocuk olduguna inaniyoruz...
    sevgiyle kal abalacim
    iyi gunler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Burcuuu :)) Yaparız sana da güzel bir çanta, sen yeter ki iste :)
      Aminn canım ;)
      Çocuk varsa eğer öncelik her zaman onda, onlarda, mutlu olsunlar da, biz azcık idare ederiz birbirimizi di mi :)

      Sil
  7. ''İnsan ne kadar mutluysa çevresinede o kadar mutluluk verir'' bu sözü biri mi söylemiş ben mi uydurdum bilmem ama, her zaman yürekten inandığım bir sözdür. Sen de öylesin anladığım kadarıyla, bizler hobilerimizle kendimizi mutlu etmeyi öğrenmiş şanslı insanlarız. Ne mutlu bize :)) Esencim çantalar yine harika aynen devam diyorum. Bol satışlar dilerim. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E ne kadar doğru işte, diyorum ya hep mutluluk da mutsuzluk da bulaşıcı... İnan ben bu hobilere bulaştığımdan beri çok daha mutluyum, belki böyle böyle yükseltiyorum moralimi, enerjimi, e o zaman da daha keyifli oluyorum :) İnşallah hep böyle şanslı kullardan oluruz Hülyacım :)
      Çantalara devam ama şu hafta sonu sınavları bi atlatayım da sonra rahat rahat yapayım inşallah
      Aminn canım, inşallah bakalım

      Sil
  8. ellerine sağlık hepsı bırbırınden güzel*-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. the bircan; çok teşekkürler, güzeller di mi, bir önceki posttakiler daha bi güzel miydi ki acaba :)))

      Sil
  9. Sevgili Esen, senin gönderilerini okuyunca enerji doluyorum, neşeyle bakıyorum hayata... Ne güzel yazmışsın yine... Koca konusunda yazdıklarına tamamen katılıyorum, ikinci evliliğini sürdüren birisi olarak inan bana laf olsun diye söylemiyorum. İlk evliliğimi sonlandırma aşamasında profesyonel yardım almıştım ve psikiyatrım bana köy yerinde tanıdığı görmüş geçirmiş bir kadının kendi kızına sorduğu soruyu sormuştu."Kızım senin gönlün var mı sürdürmeye, önce onu bir söyle. Gerisi laf kalabalığı!"

    çantaların çok güzel olmuş, satmış olmana ayrıca çok sevindim. Ellerine sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ehil Keyif, çok mutlu oldum yorumuna :)) Ki bu yorumu aldığımda Eminönü'ndeydim, alışverişimi yapmış, yemek yemek için Aslı Börek'e oturmuştum henüz :) Yemeği falan unuttum bu güzel yorumla yeminle :)) Amacım o zaten aslına bakarken, bu bloğu açarken güzel şeylerden, neşeli şeylerden bahsedeyim istedim, sıkılıp, daralıp yazdığım postlar da var elbet ama çok az onlar, çok az çünkü sizleri de daraltmak istemiyorum, neşeli, keyifli anlarımız bol olsun istiyorum :)
      Evlilik ne zor di mi aslına bakarsan, ne zor ve ne de güzel :) Gerçekten de insanın gönlü olması lazım evlilik için, geçim için ;) Umarım bizim de hep gönlümüz olur bu konuda, gönlümüz ve hevesimiz ve gayretimiz :)
      Çantalarımı satmaya kıyamıyorum aslına bakarsan, bi de dün Eminönü'nde nasıl uyduruk keçe çantalara (elde dikilmiş değil üstelik!) nasıl fiyatlar yazmışlar, şok oldum görünce, inşallah güzel güzel yaparım, güzel güzel insanlar zevkle kullanırlar çantalarımı ehil keyif, çok sağol :)

      Sil
  10. Şimdi nakayım saat kaç? hımm 12 yi geçiyor ve ben bu saatte keyifle, gülerek, mutlulukla okudum yazdıklarını. Hatta başlamadan gittim birde sallama çay yaptım kendime :) çok keyifle okudum Esenim, sen nasıl güzel bir insansın ya? yalansız dolansız, sıcacık, samimi.
    Çantalarına bittim, her ayrıntı içten gelerek sevgiyle yapılmış. Ama sende öyle bir potansiyel var ki sadece çantacı değil, kalpçi, evci, yaptığın her şeyle bir bütünsün. Çantaları sattığına öyle sevindimki, hayırlı bol kazançlar olsun.
    Ve tümüyle katılıyorum, çocuklar anne-babayı kavga ederken değil birbirine sarılırken güzel sözler söylerken görmeli. Ne kadar doğru mutlu anne-mutlu çocuklar.
    Öpreim çok Ali yi çok tatlı maşallah ona.
    Demek ben tarçınlı kurabiyeyi bu yüzden yapmaya cesaret edemiyorum baksana bir saat sürmüş :( ama sonuç harika görünüyor.
    Ellerine, emeğine sağlık. Öpüyorum çocukları ve seni çok.
    Ayrıca en son araba kullandığımda kaldırıma çıkmıştım :) ondan beridir pes ettim :)
    Ah bu saatte böyle oluyorum demek çok yazdım, kaçtım ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo, süpersin Aslı Aslım yaaa :) Ne güzel yazmışsın, sana bir sır vereyim mi, ben postları hazırlarken büyük keyif alıyorum ama sizin böyle güzel upuzun yorumlarınıza çok büyük bir zevkle yazıyorum cevaplarımı :) Sohbet eder gibi yani :))
      Öyle mi diyosun Aslı, yani sadece çantacı olmayayım di mi, hatrı kalır zaten kalplerin ve nazar boncuklarının ve dahi diğer yaptığım tüm keçe işlerinin :)
      Çantaları satıyorum bakalım Aslıcım yaa, inşallah talep olur ve ben daha daha yenilerini yaparım :)
      Çocuklar konusunda çok haklısın. Ne zaman koca kişisi beni öpse sarılsa, Nehir hemen atlar, "Bi daha lütfeeeen" diye :))
      Ali Deniz benimm yamağım yaaa, çok becerikli çoook mutfakta :)
      Sen sakın yapma kurabiyeyi, vallahi, bak baştan uyarıyorum, sakın deneme, boşuna sinirlerini yıpratma hiç arkadaışım :)
      Ne çok sevindim bilemezsin (ki bunu yazarken çok ayıp ettiğimi de biliyorum ama!) arabayı kaldırıma çıkarmana çoook sevindim, şükürler olsun ki yeryüzünde yalnız değilim. Ama sen sakın pes etme, yine dene, ne farkımız var ki Aslı etrafımızdaki kullanan kadınlardan!!!
      Öperim çok, hep uzun yaz e mi :)

      Sil
  11. excellent post, very informative. I wonder why the other experts
    of this sector don't understand this. You should continue your writing.
    I am confident, you have a great readers' base already!



    Check out my page todogisellebundchen

    YanıtlaSil
  12. Esencim tespitlerin çok doğru sana gönülden katılıyorum :)) Mutlu çocukların sırrı mutlu annelerden geçiyor. Senin çok güzel bir enerjin var, seni besleyen sevgiler var, merak etme :)) Eminim koca kişisinin artıları eksilerinden daha çoktur. Sık sık bu muhasebeyi yap göreceksin :)) kucak dolusu sevgiler. Not : yarın sana çok güzel ve garantili birkaç kurabiye tarifi vericem. Defter evde şimdi yazamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah semoşcum, mutlu olayım ki herkes mutlu olsun diye bütün çabam, bazen çuvallasam da genelde idare edebiliyorum şükürler olsun :)
      ne güzel yazmışsın, inşallah hep sürsün güzel enerjilerimiz, sağol semoş :) Bloğun bana ödüllerinden biri de sensin, biliyorsun di mi :)
      Koca kişisinin artıları bir dünya, gerçekten de Türk erkeklerine kıyasla gayet medeni, gayet eşine yardımcı, gayet iyi bir baba vs... Şükür ki öyle :))
      Merakla bekliyorum semoşcum kurabiye tariflerini, dur bi de onları deneyeyim, biliyorsun her pazar ödevim var, pazartesi Ali Deniz'in okuluna kurabiye göndermek gibi bir ödev :) Çok sağol canım....

      Sil
  13. Ayy şu kuşlara bitiyorum çook tatlılar:))
    Yazını okurken hep kendim geldim aklıma ,sanki bizi anlatıyorsun.Bizde Ferhatla iki ayrı kutupuz.Öyle istedim zaten bile isteye seçtim.Huyu suyu bana benzeyeni ne yapacaktım ki ben vardım zaten.Arada çok çatışsakta bayılıyorum O nun bende olmayan özelliklerine.O da bayılıyor mu bilmem:))
    Allah herkesin,hepimizin evlerine huzur mutluluk versin.Öpüyorum canım,güzel yazın içinde teşekkürler.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E sen çözmüşsün zaten kuzum :) çok haklısın aynı huyda iki insan "sıkıcı" :))) Eminim o da bayılıyordur sana :)) Aminn canım, inşallah, herkesin evinde huzur başrol olsun :) Neşe olsun, mutluluk olsun, çocuk kahkahaları dolsun :)
      rica ederim, okuyup yorum yazmışsın ya asıl ben sana teşekkür ederim Serpilcim :)

      Sil
  14. Okadar uzun yazmistim ki! Hata verdi ve ben bir daha yazamadim(pazar günü!)!Ama aklimda neler yazdigim,suan uykusuzluktan ve yorgunluktan gebermek üzereyim,görüsürüz Esencim,iyiki geldin ve de yazdin,cok öpüyorum seni ve kuzularini!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüh ya, çok üzüldüm şimdi, kopyala uzun yorum yazdığında e mi serpilcim, o kadar emeğin boşa gitmesin, silinse de yorumun çok sağol canım, sağlık olsun diyelim, lokuyorssun ya yazdıklarımı o da yeter )

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.