4 Ocak 2016 Pazartesi

HABERLER, TEŞEKKÜRLER :)

Geldi işte :) 2016 geldi ve 5. güne erdi bile :)
Ne mi değişti? E bi dur Sevgili Okur, az bi müsaade :) Ben inanıyorum tarihe altın harflerle yazacağım bu yılı :) Dileğim memleket için de -altın harflerle yazılamayacağı malum ama- barışın egemen olduğu bir yıl olması...
Beni sual edecek olursan ;) Youtube videolarıyla meşgulüm ;) Şimdilik 4 tanesi yayında. Bloğa kanalı eklemeyi beceremedim hala :( Ama sana haber etmiştim ya zaten, ilkinde kendimi -gayet suratsız şekilde- anlattım, ikincisinde, Ali Deniz kuzusuyla bir anaokulu faaliyeti yaptık, üçüncüsünde keçeden o çok sevdiğim kokinaların yapımı ve son olarak da o kokinadan mütevellit bir keçe kalp :) Devamı gelecek, ben biraz daha ısınabilirsem kameralara, daha da güzel gelecek inşallah :) Sizden istediğim, kanalıma abone olmanız, yorum yapmanız ve -lütfen- beni cesaretlendirmeniz. Dikkatini çekti mi artık eskisi kadar sık ( ) yapmıyorum, onun yerine - - yapıyorum, daha mı kolay geliyor bilmem :)
Atladıklarımın oluşturduğu bir post olsun bu, başlayalım öyleyse;
- Öncelikle Heybemdeki Huzur bloğunun sahibi Esra'nın nazik daveti ile bloğuna keçe ile ilgili bir post yazdım. Şuradan okuyabilirsiniz ;) Umarım faydası olru keçeye ilgi duyanlara :) Esra'ya da bu güzel daveti için çok teşekkürler bir kez daha...
- O Bir Anne bloğu, Müge'cim geleneksel Hediyeleşme Etkinliği yaptı yine, ben de bir kez daha iştirak ettim zevkle :) Mavi Dükkan'la eşleştik ve hediyeleştik :)
Benim gönderdiklerim;
HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ
ve Mavi Dükkan'dan gelen hediyelerim:

HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ
Çok teşekkürler bu güzel hediyeler için tekrar :) 

YAKIŞMIŞ MI ANNE :)
Ne yaptın bunca vakit dersen çok da bişey yapmadım aslında ama göstereyim ortaya çıkanları;

KAPI SÜSÜ
Kalpten bir kapı süsü yaptım böyle ortancalı 

GELİN TACI
Yine ortancalı bir gelin tacı,

ETAMİN KOLYE
Ve son olarak da böyle güllü bir etamin kolye daha... 

Finallere az bir zaman kaldı, sonrasında bir aylık sömestr tatili var :) Kaldı mı sana Bahar döneminde 3 ders ve bir proje! Onları da halledersem, bahara kep atarız bakarsın Sevgili Okur :)

Kal sağlıcakla...

6 yorum:

  1. Maşallah çok güzel olmuşsunuz çocuklar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çok teşekkürler, hem çocuklarım hem kendim adına siyah kuğu :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Daha güzelleri size olsun dilekçe işler :)

      Sil
  3. Etamin bir kolyeye başlamıştım, yarım kaldı görünce hatırladım. Seninkisinin boyun bağını çok sevdim. Bu arada video kanalın için de başarılar diliyorum. Harika işler çıkaracağına eminim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamlasana :)
      Süet ip, boncukcudan aldım metre işi :)
      İnşallah Yazdan Kalancım, sağolasın :)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.