3 Aralık 2015 Perşembe

GARDROBUM'DAN ;)

Ayakkabı almayı hiç sevmiyorum. Çünkü ayakkabının ilk zamanlardaki ayağımı sıkma, vurma ihtimali bile daraltıyor beni. Ayaklarım taraklı olduğundan burnu geniş modelleri giyebiliyorum. Kışın alçak topuk, yazın genelde düz parmak arası sandalet /terlik ya da dolgu topuk açık ayakkabılar. Yazın kapalı ayakkabı giydiğim hiç olmadığı gibi, en en en rahatını günlerce giymekte hiçbir sakınca görmüyorum, varsın diğerleri dolap beklesin ;)
Çanta dersen o da dert değil artık, yazlık ve kışlık olmak üzere iki adet leyyabag yetiyor bana :) Pardon iki değil üç, yazlık bir de etamin çantam var Filiz Ablamın hediyesi, onu da severek kullanıyorum ama hepsi bu ;) Her ayakkabıya çanta bana gelmez ;) Her kıyafete de elbette. Çünkü ben ziyadesiyle tembel ve üşengeç bir kadınım, çantanın içindeki bin çeşit ıvır zıvırı öbür çantaya geçirmek kabus! Yapanı takdir ediyorum ama almayayım yani. Dolayısıyla ayakkabı ve çanta takıntısı olan pek çok kadına göre pek sıkıcıyım ;)
Kullanmadığım çantaları verdim ve kalan birkaç taneyi de vereceğim. Son birkaç yıldır daha kolay veriyorum eşyalarımı, eskimelerini beklemeden, yepisyeniyken üstelik. Misal mont ya da palto aldım kendime, derhal eldekilerden birini çıkarıyorum...
Kıyafet konusunu halledemedim henüz. Çok almıyorum artık eskisi gibi. Çok paralar harcamıyorum kıyafete ama giymeyeceğim şeyleri alabiliyorum bazen!
Neden! çünkü  şu aşağıdaki gibi kıyafetleri bulamıyorum Üsküdar'da, Beşiktaş'ta, Yalova'da!
O zaman ben de mecbur başka başka şeyler alıyorum.
Pinterest'teki hayali gardrobuma dolduruyorum hayalden aldıklarımı, ara ara bakıp seviyorum, havalandırıyorum :))
Saçlarımı kestireyim diyorum! Şöyle hafif katlı, ensede, dalgalı, hareketli! Ne diyosun? Kestireceğim valla! Hatta bugün ;) Kökü bende ayol, ne üzülüyosun :) Baktın olmadı yine uzatırız ;)
Kıyafetleri burda gösteriyorum ki, sizin semte gelirse lütfen bana haber et! Ama fiyatı makul ve mantıklıysa, yoksa boşuna heves etmeyeyim ;)
Fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere, uzun etekler, bol ve hatta şalvar pantolonlar, pantolonla etek arası şeyler, ketenler, toprak tonları, kırmızılar, kızıl kahveler, salaşlar, zarif ama sade elbiseler, ve arada da az miktarda danteller, zarif ipekliler... Genele bakarsak, 44 yaşa çok uygun değiller belki, daha genç işi gibilier ama bana göre, tam da benim için tasarlanmış, kombinlenmişler! Bilmiyorum yani benden daha çok kime yakışabilir bunlar :))
Yok, aksesuar istemiyorum, zahmet etme sen! Onlar bende :))
KAYNAK: PINTEREST 

KAYNAK: PINTEREST 



KAYNAK: PINTEREST 

KAYNAK: PINTEREST 

KAYNAK: PINTEREST 

KAYNAK: PINTEREST 

KAYNAK: PINTEREST 


KAYNAK: PINTEREST 

KAYNAK: PINTEREST 

KAYNAK: PINTEREST 

KAYNAK: PINTEREST 

KAYNAK: PINTEREST 

KAYNAK: PINTEREST 

KAYNAK: PINTEREST 
Saçlarımı diyorum, kestireyim inşallah bugün Süleyman'a ve akşama da göstereyim ig'den ;) (ig'de "candanatolye" olarak arayınız efenim beni :)

HAFTA SONU KEYİFLE GEÇSİN HEPİMİZE :)

14 yorum:

  1. Amaan, kestir gitsin, daha bakımlı görünüyor, daha havalı duruyor, daha rahat oluyor bir şeyler üretmekle meşgulken..Ben denedim, tavsiye ederim.

    Ben de böyle kot üstüne salaş şeyler tarzı kıyafetler için şu ihraç fazlası mağazaları tavsiye ediyorum. Toprak tonları, gri tonları ve büyük beden alıp, bir kaçını alt alta, üst üste, gezmelere giderken en sevdiğim kılıklar..Hem sana bir şey diyeyim mi, bunlar tam biz 40lıklara göre, karakter oturmuş, ne istediğini farketmiş, dünyayı tespih yapmaya karar vermiş :)), giyinerek adam olmayan, adamlığıyla giyinen..Budur..Tam gaz ileri, yol doğru, Süleyman'a ileri..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yahu, kestireyim gitsin :) Çok heyecanlıyım çoook :)) Daha önceki sonsuz tecrübelerimden biliyorum ki kuş gibi hafifliyor insan saçları kısalınca :)
      Süper fikir Elif, çoook sağolasın, o dükkanlardan yolumun üstünde var, dur uğrayayım bi ;)
      Öyle di mi sahiden, tam da bize göre ;) Hadi inşallah bulabilirim de, ben de tarzıma ermiş olurum :)
      E sen instagramda yoksun ki hala? Niye yoksun ki sahi! Bence sen artık gel lütfen ig ye :) Bekliyorum bak ;)

      Sil
  2. Bohemin yaşı olmaz, rahatlıktan yanaysan saçları da kes gitsin şöyle efil efil giysilerle birlikte rahat edersin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hah! Ne güzel deyiverdin adını Burcu :) Bohem di mi ama en çapulcusundan :)
      Kestirmeye gidiyorum, bak Elif'e dedim, sana da diyeyim, bekliyorum tez vakitte seni de ig'ye ;) Gel bak, saçlarımı göstericem :)

      Sil
  3. Benim tercihimde kısa saç özellikle yaz günlerinde çok rahat ediyorum,sanada kısa saçın yakışacağından eminim.Çiçekli eteğe bayıldım benzerini bulursan banada haber verirmisin.
    Hepinizi çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuşlar gibi hafifledim vallahi Mehtap Abla :) kısacık oldu ama herkes çok beğendi, başta da ben :) sağolasın :)
      Çiçekli eteği buluruz evvellallah, haber ederim sana da tabii :))
      Öperiz biz de pek çok, hoşgeldin tekrar :)

      Sil
  4. Esencim ben instagramı geç kabul edip vazgeçemeyenlerden oldum. Öyle ki, sabah alarmı susturup paylaşım var mı diye bakıyorum. Senin de instagramda olduğunu düşünemedim. İyi ki yazmışsın da takibe aldım. Bak sabaha karşı bir şey paylaşırsan, sabah 06.50 de ilk ben görürüm söyliyeyim yani :) Neyse, üniversiteden beri saçım uzamadı, uzayamadı benim. Oğlum da önceki sene üniversiteye başladığında bir havalara girip saçlarını uzatmaya çalışmıştı. Bir gün "anne, senin saçların benimkilerden kısa" dedi. E öyleydi hakikaten ama çok memnunum ben. Amaaan az kaldı unutuyordum. Ayol keşke aynı mahallede hatta aynı apartmanda falan oturuyor olsaydık. Ben sana iki arada bir derede bu kıyafetleri dikerdim. Ayol çok kolay bunlar. Bak bulamazsan gönder beğendiğin kumaşını ben dikeyim sana. Kumaşını da alırım sorun değil de, burada malzeme kıtlığı var şeker, öyle her şey bulunmuyor. Tabi "sen önce geçen sene aldığın kumaşlarını dik" de diyebilirsin ki haklısın bence de :) Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zevkli di mi ig ;) Ben de seviyorum valla ;)
      Senin gd olduğunu ben de bilmiyordum, yazdın mıydı bloğa? Neyse iyi oldu bak, ordan da yakın yakın takip ederiz birbirimizi :)
      Nehir yüzünden saçlarımı iki-üç senedir kısaltmadım ben de, uzadı epey, kestirme diye tutturmuştu ama tak etti canıma, kestiriverdim :)
      Ne güzel olurdu, keşke komşu olsaydık ;) Annem terzi o yüzden biliyorum ısmarlama dikişin nasıl bir lüks olduğunu diktiren için :)
      Biliyor musun dikmiş kadar da oldun ama "sen önce geçen sene aldığın kumaşlarını dik bi!" :)))
      Ben nasılsa bulacağım bunların benzerlerinden ;)
      Çok sağol içten yorumun için güzel arkadaşım, kal sağlıcakla :)

      Sil
  5. esencim sensiz olmaz bekliyorum ;)
    http://www.obiranne.net/2015/12/5-hobi-etlinligi-basiyor.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Davete icabet gerek Mügecim, hemmen bakıyorum :)

      Sil
  6. Valla ben hemen kestirdi çok süper oldu motive etti beni kestir gitsin anacim

    YanıtlaSil
  7. Esencim bu kıyafetler müthiş gerçekten. Rn sıkı takipcinim pinterestte zaten. Giysi konusu bende de çok sıkıntılı bu ara. Alışverişi ısrarla sevmiyorum. Almaya değer bir şey de bulamıyorum. Çalışırken kullandığım gardrobumu işi bırakınca bildiğin dağıttım. Yeni bir şeyler de begenip alamadım. Kaldım mı dimdizlak. Kot, sweat takılıyorum sürekli. Bir bot begenemedim aylardır da (hepsi tank gibi ya da süper topuklu filan) küsür yıllık botlarıma kaldım bu sene de :) Sunlardan urettirsek mi ne bir de çarık stili ayakkabılar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl güzeller di mi, nasıl salaş ve nasıl rahat, üstelik nasıl da doğal, pastel vs :)
      Ben de bayılıyorum inadına alışverişe :(( Ama bot konusunda haklısın bak, geçen bi tane aldım, yeminle bottan, ayakkabıdan soğudum :((
      Çarık stili ayabbakıları boşver de, çok meraktayım nasıl gidiyor işler güçler ;) Öperim çok çok şekerim

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.