15 Aralık 2015 Salı

BAYKUŞLU MAGNET, ETAMİN KOLYE VE BONCUKLU KALP

Çok sevinmiştim ama boşuna sevinmişim. Olmadı,  meğersem o öyle değilmiş. Ama o günkü sevinmeyi de öyle çok sevdim ki, boşuna da olsa iyi ki sevinmişim o gün :)) Bir tam gece, bir yarım gün, yani toplamda bi 12 saat kadar haddinden fazla sevinçliydim :)) Sonra da bozuldum ama çok üzülmedim, çünkü çok ekstra bişeydi bu sevinç, yani bişey bekleyip de hayal kırıklığı gibi değil de, sürpriz bi sevinçti... Ay tövbeler olsun, bir türlü diyemedim yine diyeceğimi :) Öyle işte, çok sevindim sonra az üzüldüm. Halbuki çok sevinmenin tezat duygusu çok üzülmektir di mi, neyse işte, iyiyim hamdolsun, o geceden önceki gibiyim yine :))
Böyle böyle akıp giderken günler, bir bakmışım, bir sınavdan 100 almışım :)) İnanamazsın ama o açılmayan sunumdan da 95 üstelik :)) İftihara geçecek bu fakir kulun haberin var mı :)) Yok yani, boşuna şimdi seni de lüzumsuz bir umut tüneline sokmayayım, zira geçen iki dönemki notlarım bu kadar yüksek değildi, yalan yok! Ayol 44 yaşında YL okuyoruz şurda, ne bekliyosun ki, diploma töreninde ilk üçte yeralıp, kürsüde konuşma yapacak halimiz -vallahi- yok! ;) Buna şükür, biter inşallah önümüzdeki dönem, yani niyet o yönde, kalan son üç dersi ve bir de projeyi verdim miydi, al sana alttaki bilge baykuş misali eli diplomalı bir Esen :)


BİLGE BAYKUŞ MAGNET
Ben yaptım :) Hiç dikiş kullanmadan da güzel olurmuş keçe, vallahi oldu işte :) O kırmızı da nasıl güzel bir ton di mi, orjinal resimde kırmızı değildi, ben böyle uygun gördüm. Bak bakalım bir de Pinterest'teki kaynağına :)  

ETAMİN KOLYE
Deneysel şeylerle meşgulüm, elimdeki işler bitince, bende bir beyin fırtınası :)  Arkadaşım şimdilerde pek moda olan bu etaminli kolyelerden istedi benden. Ben de düşündüm o metal aparatlılar çok güzel ama değişik olsa benimki, mesela keçe çerçeveli gibi, işte ortaya bu kolye çıktı. Bursa ketenine işledim harfi. Sonrasında kenarlarını beyaz tutkalladım ve kestim, beyaz keçeye yapıştırdım ilkin, sonra da kenarlarını incilerle süslediğim çerçeve niyetine düşündüğüm şarap rengi keçeye :) Deri de ipe geçirdim, oldu mu sana etaminli kolye :)  Düşünsene bunu kokinalı yaptığımı ;) 

ETAMİN
Bu küçücük bir iş ama bu kadar küçük kasnakta da pek zormuş işlemesi, tecrübe ettim :)
O gözüken düğmeleri de dün English Home'dan indirimli aldım, pek mesudum :) 

BONCUKLU KALP
Neden bilmiyorum ama bu metale boncuk dizme işini çok seviyorum. Böyle kalp şekli vermeyi pek çok. Hele böyle bir de kokina kondurdum mu deli gibi :)
Ağaç süsü niyetine... 
BONCUKLU KALP
Ağaçta da böyle işte, görebilene aşkolsun ama olsun vallahi, yeter ki AŞK OLSUN

Onu diyorum işte, böyle bi çok sevinip, sonra çok üzülmemek de güzel, vallahi güzel :))
Kal sağlıcakla ;)


8 yorum:

  1. Esen akşam uzun uzun yorum yazdım, tam o sırada kızçemin getirdiği suyu wifinin üzerindeki deney bitkisine dökerken wifiyide ıslatınca internet bağlantısı koptu. bilmiyorum yani yorumum sana ulaştı mı. iki kere aynı şeyleri yazmış olmayayım, öpüyorum seni çok arkadaşım, başarılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelmedi :( Tüh yaa! Ama olsun, ben dediklerini duymuş kadar oldum :) sağolasın canım...

      Sil
  2. baykuşa güldüm nedendir bilmem, neşelendirdi beni.Sanırım kırmızısı cezbetti, iyi ki orjinaline sadık kalmamışsın iyiki kendinden katmışsın.YL'de sonsuz başarılar dilerim,üzme kendini hiç bişi için :-)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komik di mi :)) Ben de hem çok sevdim hem güldüm :) evet yahu, kırmızıyı nereye koysan, güzelleştiriyor orayı :)
      Sağolasın Kadriyecim, üzmüyorum ki zaten :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Yeter ki :) Yeter de artar bile, teşekkürler :)

      Sil
  4. Sen aştın Esen'cim, vallahi aştın, o baykuşa da bayıldım resmen, harika olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ay ne iyi geldin şu yoğun günün tam orta yerine Baharcım :)
      Sağolasın, harika olan senin o güzel albümlerin asıl :)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.