21 Ağustos 2015 Cuma

KAPI ÇELENGİ

Tek bir fotoğraf koyacağım bu posta (sana gösterecek bir sürü tatil fotoğrafım olmasına rağmen)... Tek bir fotoğraf ve kısacık da bir yazı (hadi bakalım, pek ihtimal vermiyorum buna ama, deneyelim) Aşağıdaki kapı çelengini Yalova'da rahmetli kayınvalidemin apartmanında oturan bir komşusu için yaptım. Çok iyiliği dokundu-dokunuyor da hala bize. Geçen sene de bir nazarlık yapmıştım ona, evinin girişinde asılı. Bu gidişimizde de, içimden bir kapı çelengi yapmak geldi. Danteldir, kurdeledir, incidir, pudra rengidir, beyaz-pembe güllerdir, ne varsa elimde döktüm önüme önce. Sonra da neticede işte böyle bir çelenk çıktı kalbimden ve elimden :)  Allahım ben bir beğen, bir sev, bir mutlu ol neticeden ;) Kıskandım resmen hediyenin sahibini. Fatma Teyze'yi yani :) Fatma Teyze dediğim de 70 küsür yaşında bir kadın :))) Bu yeni gelin kapı süsüne benzeyen çelengi beğenir mi, asar mı diye az bir tereddüt etsem de önce pek beğendi, "Havalı olmuş" dedi ve astı :) 
Diyeceğim o ki, ruhun yaşlanmadıkça bedenin yaşının ehemmiyeti yok Sevgili Okur, taptaze tutabilirsek ruhumuzu, karartmadan, karalar bağlatmadan, hayata pamuk ipliğiyle değil de, görünmez halatlarla bağlıymışcasına sarılırsak şayet, kapımıza en bi şeybi şiyk şeyi de yakıştırırız işte böyle :) 






Mutlu geçsin hafta sonun, huzurlu bir de...
Kal sağlıcakla... 

8 yorum:

  1. senin içinin güzelliği akmış, niyetinin temizliği sinmiş dantellerinin arasına, kadirşinaslığın parlamış incilerinde, beğenmez mi hiç? Beğenilmez mi? Kalpten yapılan, içten gelen her şey insanın yüzüne başka bir gülmez mi? Harika olmuş, nice seneler kullansın inşallah Fatma Teyze..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ah Elif, ne güzel bir yorum bu ve ne kadar da iyi geldi bana bir bilsen! :)

      Sil
  2. Çok zarifsin Esen, nasıl mutlu olmuştur kim bilir. Pudra renginin dantel ile uyumunu çok seviyorum ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de çok zarifsin Burcu :) Sarıp sarmalıyor insanın ruhunu di mi, zevklerimiz benzer, ne güzel :)

      Sil
  3. O mutluluğu Fatma teyzeye yaşattırdığın için ne mutlu sana, O'na da tabii:) Bu arada Esen'cim instagram hesabına ne oldu? Silinmiş?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de bilirsiniz hobici kişi olarak, bu severek yaptığımız işlerden para kazanmak süper ama ondan da güzeli hediye etmek, karşılıksız vermek, mutlu etmek birilerini :) bayılıyorum ben de hediye vermeye :)
      Çok sağolun, çok sevgiler zarif arkadaşım :)

      Sil
  4. çok güzel,zarif,şık daha ne diyim bayıldım sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çoook teşekkürler, ben de büyük bir zevkle yaptım, ondandır belki yaydığı bu enerji :)
      Sevgiler Çınar Ağacı ;)

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)

Bunlar da var...

İlginizi çekebilecek bağlantılar.