Sayfalar

25 Ocak 2016 Pazartesi

KEÇE NAZARLIKLAR

"A" Derslerin üçü de bildiğin A, yani ben diyim 100, sen de yıldızlı pekiyi :))
Yeminle gözümde değil A sı B si esasen! Diliyorum ki bahar dönemi de bu güz gibi göz açıp kapayıncaya kadar geçsin ve ben artık mezun olayım ;) 4 döneme yayınca dersleri böyle neredeyse lisans okur gibi uzun geldi bana...
Çocuklar da istiyorlar ki her Cumartesi evde olayım, hep soruyorlar ne zaman biteceğini! Şimdi bu bir aylık tatilde iyiyiz ;) Hafta sonları gelsin börekler, kekler, pizzalar :)) Yaa pizza yaptım ilk kez ama bildiğin pizza yani, hani o ısmarladıklarımızdan! Ben de hayret ettim vallahi! Ali Deniz'e soruyorum "Nasıl olmuş?" diye, diyor ki "dominosunki gibi :)) Daha da pizza ısmarlamak yok sevgili okur, evde yapıyoruz bundan gayrı ;) Sen de tabii, yapmıyorsan şayet, sen de :) Tarifini bir dahaki posta ekleyeyim mi? Gerçi sadece hamur tarifi lazım di mi? Gerisi teferruat :))
Youtube videolarına devam ediyoruz bu arada, dün mesela bi çektik arka arkaya tam 5 tane :)) Gittikçe daha da ısınıyor bu fakir kulun kamera önü işlerine :) Bilmem sen ne düşünüyorsun ama dur bi düşünme önce az biraz bekle çocuklarla çektiğim video yayınlansın, sonra dersin fikrini :) çekerken acayip eğlendim :) İzlerken de öyle çoook ki :) Çocuk varsa bi ortamda enerji var, gülmek var, eğlenmek var, neşe var :) Ali Deniz'in onca tembihe rağmen, çekimlerde aslan kükremesi sesi çıkarması kopardı beni :) Bir de herşeye muhalif tavrı :) Of be sevgili okur, keşke hemen izletebilseydim sana!
Tamam, bekleyeceğiz mecbur ;) O vakit ben size yaptığım şeyleri göstereyim :)

KEÇE NAZARLIK

KEÇE NAZARLIK

KEÇE KOLYE
Gördüğün üzere nazarlıklara takmış vaziyetteyim, nasıl özlemişsem artık ;)

O zaman çok güzel bir hafta beklesin bizi ;)

Not: Youtube videolarıma ulaşmak için linki sonunda bloğa ekleyebildik ;) Uğur yaptı sağolsun, çok teşekkür ederim kendisine :)
Dipnot: E link de olduğuna göre hala neyi bekliyorsun sevgili okur abone olmak için?
Enbidipnot: Az yazıyorum biliyorum ama daha çok yazmamı isteyenler var mı onu da çok bilemiyorum, az yani yorumlar, çok az, diyeceksin ki sen çok mu yorum yazıyorsun, ki çok haklısın, bak iyi oldu bunu söylediğin, bu içinde bulunduğum hengame, dar zamanlar buna mani olamasın da ben de yazayım sana, ses vereyim, birbirimize el verelim de blogdaşlığımız hep sürsün e mi sevgili okur?
Evet yahu, o konuda da haklısın, bunca uzun not ben de görmedim ;)

6 yorum:

  1. Maşallah, dersler A, pizzalar A, videolar yıldızlı A..Harikasın, maşallah diyim, bi nazar boncuğu da sana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen böyle yazınca bi değişik oldu bak şimdi :) Aslında o kadar da A bi şahsiyet değilim, tembellikle geçti öğrencilik hayatım, şans mı desem, denk gelmek mi bilemedim ama ;)
      Sağolasın Elifçim :)

      Sil
  2. Dur videoların altındaki reklamlara tıklayayım da bir faydam olsun : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Burcu, sağolasın canım, tıklamasan da olur ki, faydan pek çok zaten :*) Eksik olma...

      Sil
  3. Esencim selam! Anladigim kadariyla hersey süper gidiyor! Cok sevindim! Youtube a henüz tiklamadim,biraz vaktim var sana bakmak istedim,simdi haberim oldu! Merakla izlicem sizi! Hersey gönlünce olsun canim benim,emeklerine saglik! Bu Insallah bu kece nazarliklardan seneyede yani buyazada yine yapabilirsin benim icin:)) Insallah!öptüm seni!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Serpilcim :) Çok şükür, yoğun ama güzel, sağolasın canım :)
      Ne istersen yaparız elbette, sen yeter ki iste canım, öperim çok seni ve güzel kuzularını

      Sil

Yazın bi, lütfen yazın yaaa, merak ediyorum ne düşünüyosunuz ;)
Yorumunuz çıksın istiyorsanız eğer:
Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı yazın url kısmını boş bırakın, yorumunuzu postalayın, aksi takdirde, çok istememe rağmen gelemiyor yorumlarınız :)